Lyhytaikainen arkisto
 

mm. vuoden 2010 kilpailutuloksia
(alempana aikaisempien vuosien kilpailutulokset)

 
   
STPU:n historiassa neljäs futsalturnaus järjestettiin lauantaina 16.10.2010 Espoonlahden Liikuntahallissa. Mukaan oli ilmoittautunut 8 joukkuetta, joista yksi joukkue peruutti edellisenä päivänä. Viime hetken peruutukset tuovat aina järjestäjälle haasteita mutta STPU:n futsalvastaava, Pentti Sneck hoiti tuttuun tapaan tämänkin asian taidolla ja sai suhteilla viime hetkellä mukaan yhden joukkueen.

Joukkueet oli jaettu kahteen neljän joukkueen lohkoon ja pelit aloitettiin klo 9.00 Koska hallissa oli vain yksi kenttä pelien väliin jäi enemmän kuin toivottu väli. Pelimuotona oli 5 vastaan 5 ja peliaika oli suoraa aikaa 1 x 15 min.

Lohkojen kolmanneksi tulleet pelasivat B-finaalin pokaalista. Peli päättyi 2-1 Kaartin Jääkäripataljonan (KAARTJR) voittoon. Ko. joukkue voitti viime vuonna STPU:n futsalturnauksen miltei samalla kokoonpanolla kuin nyt. Kaartilaisille hävinnyt joukkue NA taisteli hienosti.

Yksi välierän peleistä sekä pronssiottelu päättyi tasan, jolloin siirryttiin rangaistuspotkukilpailuun. Molemmissa peleissä yhtenä joukkueena oli Helsingin Liikuntavirasto, joka välierissä hävisi ottelun ja siten taisteli pronssista. Pronssiottelussa kohtasivat Nordean joukkue Liikuntaviraston. Rangaistuspotkukilpailun jälkeen Liikuntavirastolle ojennettiin pronssimitalit ja pokaali. Samat joukkueet taistelivat myös viime vuonna välierissä ja silloin myös rangaistuspotkukilpailun jälkeen päästiin tulokseen. Toki sillä kertaa eri seurauksella; Nordealle hopeata ja Liikuntavirastolle pronssia.

Finaalissa (klo 15.00 alkaen) kohtasivat Paloässät ja Deloitte. Paloässät voitti täpärästi 1-0. Deloitten joukkue on kapteenin Hery-Christian Henryn johdolla osallistunut kolmena vuonna futsalturnaukseen. Joukkueelta löytyy viime vuodelta B-finaalin voitti ja vuodelta 2008 kulta.

Vuoden 2010 futsalin SM-turnauksen mitalijouk­kueet: 

Kulta          Paloässät Oy, Espoo. Kuva joukkueesta
Hopea        Deloitte Oy, Helsinki   Kuva joukkueesta
Pronssi      Liikuntavirasto Helsingin kaupunki / Liikunnanohjaajat C.F.
(Liikunnanohjaajat), Helsinki. Kuva joukkueesta
B-finaalin voittaja: Kaartin Jääkärirykmentti (KAARTJR), Helsinki. Kuva joukkueesta

Tulokset löytyvät linkin alta.

Turnauksessa tuomareina toimivat: Jari Mäkelä, Pauli Ojalehto, Kari Ollikainen, Göran Slotte ja Janne Wikman.

Kisojen järjestelyistä vastasi STPU:n toimesta Pentti Sneck, joka myös huolehti palkintojen jaosta yhdessä Eva Fredrikssonin kanssa.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille mukana olijoille.


STPU:n vuoden 2010 jääkiekkoturnaus käytiin 8.-9.10. Peliareena tuttuun tapaan Vierumäen Urheiluopisto. Tämänvuotinen jääkiekkoturnaus näytti jo perjantain otteluissa, mitkä joukkueet tulevat menestymään, neljä parasta oli jo silloin selvillä.

Lauantain aamupeleissä kisattiin siitä, ketkä selviävät finaaliin ja ketkä pronssiotteluun. Aamun ensimmäisessä ottelussa Lemminkäinen aloitti hyvin ja hallitsi peliä, mutta maalinteko ei oikein luonnistunut. Kaukas pääsi kahdella nopealla maalilla johtoon, ja lisäsi vielä johtoaan hyvillä vastahyökkäyksillä päästen finaaliin ja pudottaen Lemminkäisen pronssiotteluun.

Toisessa ottelussa hyvää turnausta pelannut Sappi ei antanut monivuotiselle mestarijoukkueelle Myyntimiehille mitään mahdollisuuksia, vaan karkasi terävillä hyökkäyksillä kolmen maalin johtoon ensimmäisessä erässä halliten peliä loppuun saakka finaalipaikkaa varmistellen.

Pronssiottelussa Myyntimiehet pelasivat turnauksen parhaan pelinsä eikä Lemminkäinen nytkään onnistunut maalipaikoissaan hyvin, mm. se sai pelata lähes kolme minuuttia kahden miehen ylivoimalla, mutta tulosta ei vaan syntynyt. Jäähysuman jälkeen Myyntimiehet ratkaisivat ottelun tekemällä kolme maalia pienessä ajassa. Myyntimiesten mitaliketju ei katkennut, 13. turnaus ja joka kerta mitaleilla!

Loppuottelusta ei tullut niin tiukkaa kun etukäteen odotettiin, osittain siihen vaikutti Sapin maalivahdin loukkaantuminen 2-0 –tilanteessa, mutta Kaukas oli ottelussa selvästi parempi, erityisesti Kaukaan syöttöpeli kulki ajoittain todella hyvin.  Kaukas, jolle turnaus oli myös 13. , otti turnaushistorian toisen voittonsa 7-1 lukemin. Vuonna 1998 kun pelattiin ensimmäisen kerran STPU:n jääkiekkoturnaus työpaikkajoukkueille kultapokaali ojennettiin UPM-Kymmene Kaukaan Lylyn joukkueelle. Sappi saavutti tänä vuonna hopeallaan parhaan sijoituksensa  13:een vuoteen.

Turnauksen erotuomaritehtävät hoitivat Lahden Jääkiekkotuomarit ja toimitsijatehtävistä vastasivat Heinolan Jääkiekkotuomarit sekä STPU:n puolesta Timo Kuisma vaimonsa Seijan kanssa

Vuoden 2010 jääkiekko-turnauksen sijoitukset:

Kulta      UPM Kymmene Oyj, Kaukaan Lyly (Kaukas), Lappeenranta kuva voittajajoukkueesta
Hopea    Sappi Finland Oy, Kirkniemi
Pronssi   Tampereen Myyntimiehet ry, Tampere

Tulokset löytyvät linkin alta.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille mukana olijoille.


Lauantaina 18.9.2010 työpaikkajoukkueille järjestettiin jalkapalloturnaus tuttuun tapaan Eerikkilän urheiluopistolla. Hallin kenttä oli saanut uuden keinonurmi-kumirouhepinnan ja myös ulkokenttien keinonurmikentät tarjosivat miellyttävän pelialustan.

Vuosien varrella joukkueiden osallistumismäärät ovat liikkuneet 9 – 21 välillä. Tämän vuoden turnaus oli neljäs, jolloin tarjolla oli sekä kilpa- että harrastesarja. Tänä vuonna turnaukseen osallistui yhteensä 14 joukkuetta, joista ainoastaan harrastesarjan voittajajoukkue Deloitte oli mukana ensimmäistä kertaa jalkapalloturnauksessamme.  

Ottelut pelattiin kuudella pelaajalla + maalivahti (vaihtomiehiä sai olla rajattomasti). Peliaika kaikissa peleissä oli 1 x 25 min.

Kilpasarjaan osallistui kuusi joukkuetta, joka pelattiin yksinkertaisena sarjana. Ennen sarjan pari viimeistä ottelua kolme joukkuetta olivat samassa pistemäärässä (Inex Tuore, NA ja Teollisuuden Voima) ja vasta viimeiset pelit ratkaisivat hopea- ja pronssisijat. Tämän vuoden kilpasarjan kultamitalit ja -pokaali ojennettiin Ovako Bar Oy:n joukkueelle Imatralta. Ovakon joukkueessa pelasivat seuraavat henkilöt: Paavo Ahola, Juha Ikonen, Ari Luukkonen, Ahti Pulliainen, Eero Ruottinen, Timo Ruottinen ja Timo Vihavainen (mv).  Ovako on vuosien varrella osallistunut kiitettävästi jalkapalloturnaukseen ja heillä onkin näistä turnauksista sekä hopea- että pronssimitaleita sekä Ovako nimellä, että firman aikaisemmin nimeä kantaneena Imatra Steel:nä. Viime vuoden jalkapalloturnauksessa Ovako sijoittui hopealle. Silloin heillä oli voittajajoukkueen Inex Partners Oy:n Rainbow-joukkueen kanssa sama pistemäärä, keskinäinen ottelu oli tasan ja samoin maaliero oli sama. Vasta tehdyt maalit ratkaisivat sijoituksen. Tänä vuonna Rainbow-joukkueen pistemäärä oikeutti pronssiin. Hopeamitalit ojennettiin Inex Partners Oy "Inex Tuore" -joukkueelle.

Harrastesarjaan oli ilmoittautunut 8 joukkuetta, jotka oli jaettu kahteen lohkoon. Kun välierässä pelattu ottelu Sanomain kerho ry:n ja Manpowerin joukkueen kesken päättyi tasan (0-0) suoritettiin rangaistuspotkukilpailu, jonka Manpower voitti tuloksella 2-1. Toisessa välierässä pelanneiden Deloitten ja Inex Näätien ottelu päättyi numeroin 2-0 Deloitten hyväksi. Finaalissa kohtasivat Manpower ja Deloitte tuloksella 0-2. Deloitten joukkueessa pelasivat: Hery-Christian Henry, Olli-Pekka Huttunen, Kimmo Koivisto (c), Arttu Nisu, Santtu Pentikäinen, Jukka R., Jonas Sandell, Niko Tillam (mv) ja Janne Uusinarkaus. Lohkojen kolmoset ISS ja Inex Partners Terminaali pelasivat B-finaali-ottelun, joka päättyi Inexin voittoon.

Tulokset löytyvät linkin alta. 

Mitalijoukkueet:

Kilpasarja:
Kulta: Ovako Bar Oy Ab, Imatra. Kuva joukkueesta
Hopea: Inex Partners Oy, Team Tuore, Espoo.
Kuva joukkueesta.
Pronssi: Inex Partners Oy, Team Rainbow, Espoo.
Kuva joukkueesta

Harrastesarja:
Kulta: Deloitte & Touche Oy, Helsinki. Kuva joukkueesta
Hopea: Manpower business solutions, Loimaa.
Kuva joukkueesta
Pronssi: Sanomain kerho ry, Helsinki/Forssa.
Kuva joukkueesta.
              Inex Partners Oy, Näädät, Espoo.
Kuva joukkueesta
B-finaalin voittaja: Inex Partners Oy (Inex Terminaali), Espoo.
Kuva joukkueesta.
Kuvat Pentti Sneck.

Onnea kaikille voittajille ja kiitos kaikille mukana olijoille.

Kiitoksia jaettaessa kiitos kuulu myös jalkapallogurullemme Pentti ”Pena” Sneckille, joka vuosi toisensa jälkeen uurastaa taidolla ja aidolla innostuksella turnauksen onnistumiseen. Ilman hyviä tuomareita ei myöskään peleistä tule mitään. Kiitos siitä Espoon Erotuomarikerhon tuomareille Pekka Heinonen, Kari Kokko, Tony Lindström, Pekka Pettersson ja Göran Slotte. Reaaliaikainen tulospalvelu on ollut eri turnauksissamme käytössä jo parisen vuotta ja sen palvelun STPU ostaa Raimo Kalliokosken turnauspalvelu.fi:ltä.

Myös ensi vuonna kilpailukalenteristamme tulee löytymään jalkapallo ja alustavan varauksen olemme tehneet lauantaille 17. syyskuuta 2011. Pelipaikkana Eerikkilä.


STPU otti vuodelle 2010 mukaan seuraavat uudet lajit: minigolf, sprinttiviestijuoksu, (sauva)kävely sekä jääkiekkoon yleisen sarjan. Vähäisen kiinnostuksen takia näihin ei saatu tarpeeksi osallistuvia joukkueita ja siten ko. lajeja ei järjestetty.


Lauantaina 12.6.2010 järjestettiin 12. pumppuresiinakisat rataosuudella Haapamäki (Keuruu) - Kotala (Virrat). Kisoihin osallistui 10 joukkuetta, joista kolme joukkuetta olivat ulkomailta, Saksasta ja Tsekin tasavallasta. Joukkueet kerääntyivät noin kilometrin päähän Haapamäen Höyryveturipuiston keskustan olevan maantiesillan alle, missä vielä tarkastettiin osallistujien nimet ja joukkueet saivat arvonnan kautta resiinan käyttöönsä. Joukkueet kävivät ihan lähtöpaikan lähistöllä olevassa Kahvila Raijassa tulokahvilla. Sen jälkeen jotkut vielä hiukan rasvasivat ja ehostivatt resiinansa. Klo 12.00 ensimmäinen resiina lähti matkaan ja seuraava kymmenen minuuttia sen jälkeen. Kilpasarjan neljä joukkuetta olivat ensimmäisenä vuorossa ja sen jälkeen matkaan lähti n. kymmenen minuutin välein tasa-arvo tiimin joukkueet. Viimeisenä lähti kolme harrastesarjan joukkuetta. Kilpasarjassa pumppaajat, joita tulee olla kuusi ovat miehiä, tasa-arvotiimissä tulee olla kolme naista ja kolme miestä. Harrastesarjassa joukkueen jäsenet voivat olla sekä että oman valinnan mukaan. Tänä vuonna harrastesarjassa oli yksi naisista koostuvat joukkue, eli Wipakin Wiivit Nastolasta. Tämä joukkue, kuten myös muut tänä vuonna olleet joukkueet ovat aikaisemmin osallistuneet kisoihin.

Matka Haapamäeltä Kotalaan on 27 kilometriä. Tuon matkan pumppasi tänäkin vuonna kaikista nopeimmin Ruoveden osuuspankin joukkue ajalla 58.10. Joukkue kilpaili ja voitti tasa-arvotiimin. Toiseksi kovimmalla vauhdilla matka taittui saksalaiselta Die Starken Turner -joukkueelta ajalla 1.00.23. He voittivat kilpasarkan. Harrastesarjan parhaamman ajan pumppasi Esa Printi Oy:n joukkue Lahdesta ajalla 1.00.28, joka oli koko kisojen kolmas paras aika.

Kahdentoista vuoden aikana mitä pumppuresiinakisoja on järjestetty on kesähelle saanut hikipisarat kilpailijoille. Tänä vuonna, kuten myös vuonna 2004 nuo hikipisarat huuhtoituivat pois kun miltei koko kisan aikana ripotteli hiukan vettä.

Kotalassa joukkueita odotti Kotalan kyläyhdistyksen tekemä kenttälounas ja sauna, jonka jälkeen kaikille joukkueille jaettiin pokaalit. Mitalit jaettiin kulta-, hopea- ja pronssijoukkueille.

Pari joukkuetta joutui keskeyttämään kisan, koska resiinan koska vetävä pyöräpari osoittautui kelvottomaksi. Käytössä olleet resiinat vuokrataan Keski-Suomen Elämysrautatie ry:ltä. Monet resiinat ovat vuosien varrella matkanneet Deutsche Draisinen Sammlung –yhdistykseen, joka toimii Bad Nauheimissa Saksassa. Kyseinen yhdityksen harrastuksena on resiinoiden ja muun rautatiehin liittyvien kalusteiden kunnostus. Joukkueen nettisivuilla on paljon resiinoihin liittyvää tietoa http://www.draisine.de/Dds-bn/mpDDDSBN.htm

Vuosien varrella kisoihin on osallistunut 6-22 joukkuetta. Jotta ensi vuonna olisi mielekästä ja myös taloudellisesti järjestää kisoja niihin tulisi saada yhteensä ainakin 15 joukkuetta.

Seppo Nieminen hoiti asiantuntevasti kuulutuksen samoin kuin Keuruun kisailijat tulospalvelun. 

Tulokset valokuvien kera löytyvät linkin alta.

Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille joukkueille sekä myös yhteistyökumppaneita. 

 

   

Jälleen kerran STPU:n petanquen mestaruuskisoissa saatiin nauttia auringonpaisteesta ja aidosta puulaakiurheiluhengestä. Tänä vuonna kisat järjestettiin lauantaina 22. toukokuuta 2010 Hämeenlinnassa Soraharjun kentällä. STPU on vuodesta 2002 alkaen järjestänyt petanquekilpailuja ja tämä oli viides vuosi kun kilpailut käytiin Hämeenlinnassa.   

Tänä vuonna kisoihin osallistui kaksi joukkuetta enemmän kuin viime vuonna, eli yhteensä 11 joukkuetta, yhden joukkueen peruutettua ainoastaan pari päivää ennen kisaa. Ilahduttavaa on, että naiskilpailijoita oli tänä vuonna enemmän kuin viime vuonna. Pelimuotona oli trippeli, eikä lisenssipakkoa vaadittu. Luokkia oli yksi ja joukkueet jaettiin kahteen lohkoon arvonnan kautta. Aluksi pelattiin sarja, eli lohkossa olleet kaikki joukkueet pelasivat toisiaan vastaan. Tämän jälkeen siirryttiin cup-muotoon, joista lohkojen 2 parasta menivät välieriin ja kamppailivat mitalipaikoista. Pelaajien toivomuksesta ei sijoituksista 5-11 pelattu. Pelien nopeuttamiseksi aloitettiin pelit 2-2-tilanteesta.

Ensimmäiset pelit aloitettiin n. klo 10.00 ja mitaliottelut oli ohi noin puoli neljältä. Kulta-, hopea- ja pronssijoukkueille jaettiin mitalit sekä pokaalit ja kuohuviinipullo kultajoukkueelle. Neljänneksi saaneelle ojennettiin pieni lohdutuspalkinto. Mainittakoon, että mitalijoukkueista TEAM-liiton jäsenet ovat aikaisemmin STPU:n petanquekisoissa ollut kolme kertaa kultapokaalia vastaanottamassa nimellä Hämeenlinnan kirjatyöntekijöiden liitto. Tilastokeskuksen jäsenillä on STPU:n aikaisemmista kilpailuista kaksi hopeata ja yksi pronssi.

Käytännön järjestelyistä vastasi Linnan Petanquistit ry Kalevi Lehtisen johdolla, joka yhdessä seuran aktiivisten jäsenten kanssa oli hoitanut kenttien rajaukset. Lisäksi he hoitivat kahviota, mistä sai kahvi, pullaa, virvokkeita, sämpylää ja aina niin kisoissa niin erityisen maukkaalta maistuvaa grillimakkaraa. Kalevi hoiti myös tulospalvelu katsoen että kilpailupöytäkirjan kaikille riveille tuli asianmukaiset merkinnät.

Tulokset valokuvien kera löytyvät linkin alla.       TIKU:n sivuilta löytyy Esko Risten tekemä upea kuvaus joukkueen pelipäivästä. Kiitoksia Esko.

Vuoden 2010 petanque-kisan mitalijoukkueet

Kulta     TEAM-liitto, Hämeenlinna

Teuvo Pajuoja, Keijo Pöllänen, Harri Uschanov

Hopea   Tilastokeskus (TIKU), Helsinki.

Mikko Mäkinen, Raimo Rantonen, Esko Riste

Pronssi  Oy Hesasbest Ab, Helsinki

Juha Kannisto, Jouni Paavola, Harri Pettersson

Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille joukkueille sekä järjestäjille. 


Myös tänä vuonna STPU:n (Suomen Työpaikkaurheilu ry) ja TUPI:n (Turun urheilu-Propaganda ry) järjesti yhdessä suunnistuskilpailun sprinttiviestinä. Joukkue koostui kahdesta juoksijasta joista ensimmäinen kilpailija juoksi ensimmäisen ja kolmannen osuuden ja toinen kilpailija juoksi osuudet 2 ja 4. Sarjat olivat H21, H40, H50 ja H60 sekä D21, D50 ja HD. Suunnistettava osuus oli kaikille sama  n. 1,8/1,9 km. Kilpailu käytiin Naanatalin Kuparivuoressa maanantaina 17.5.2010.

TUPI:n mitalisateen lisäksi myös STPU palkitsi kultajoukkueet mitalilla.

STPU:n kilpailussa palkittiin mitalien lisäksi kolme parasta työpaikkaa pokaaleilla saavutetun kokonaispistemäärän mukaan: 
1. sija toi 5 pistettä, 2. sijasta sai 3 pistettä ja kolmannesta sijasta 2 pistettä ja muut sijat 1 piste.
Kaikki pisteet eri sarjoissa laskettiin yhteen eri sarjoissa ja eniten pisteitä sai:

1. Wallac Oy                     9 pistettä
2. Helsingin liikelaitos        8 pistettä
3. Metso Paper Oy            6 pistettä

Maaliaika otettiin maalileimauksesta. Sijoitus määräytyi kuitenkin ennen maalileimasinta sijaitsevan maalilinjan kohdalla, ei siis välttämättä leimausjärjestyksessä. Vaihtoon ja maaliin tultaessa suoritettiin maalileimaus. Vaihto tapahtui antamalla kartta seuraavan osuuden juoksijalle.

Tulokset löytyvät linkin alta http://tulospalvelu.olfellows.fi/2010/tupisprinttiviesti/

Turun Suunnistajat ry hoiti mallikkaasti käytännön järjestelyt.

Kilpailunjohtajana toimi Pekka Salmi, ratamestarina Marko Virta, reaaliaikaisesta tulospalveluksesta vastasi Jouni Laaksonen. Valvoja toimi Timo Grönroos (MS Parma) ja kuulutuksen hoiti Pekka Salmi. Maalituomarina Timo Vienanlinna. Paikalla oli puffetti mistä sai kahvia, sämpylää, pulla ym.

TUPI ry:n suunnistusjaoston sihteeri Marjo Hovirinta hoiti mm. valokuvauksen ja näin voimme jälkeenpäin katsoa upeita valokuvia kuvagalleriasta, joka löytyy osoitteesta http://www.tus.fi/image_archive/image_library.php?image_archive_library_id=136  .

Kiitokset myös Olavi Grönholmille TUPI ry:stä joka hoiti päävastuun tapahtumasta yhdessä TUPI:n suunnistusjaoston kanssa.

Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille joukkueille sekä järjestäjille. 


Nuijamaan Rajatarkastusasema ja Tuko Oy työpaikkajoukkueiden salibandyn mestarit 2010 Kuvat mitalijoukkueista alla Kuvauksen hoiti Janne Bruun Salibandyliitosta. Kiitos hänelle.

Lauantaina 24.4.2010 pelattiin salibandyturnaus työpaikkajoukkueille, jonka STPU järjesti yhteistyössä Suomen Salibandyliiton kanssa. Mukana tällä kertaa oli 79 joukkuetta harrastesarjassa ja 8 joukkuetta kilpasarjassa. Yhteensä pelaajia oli n. 1050, joista naisia 20. Naisosallistujien määrä on kasvanut hivenen viime vuodesta.

Pelejä varten oli käytössä 7 kenttää Myllypurossa ja 3 kenttää Ruskeasuolla. Harrastesarjan pelit alkoivat kaikilla 10:llä kentällä klo 8 ja kilpasarjan joukkueiden pelit alkoivat klo 14.00 ja päättyivät n. 20.30 jolloin harrastesarjan finaali alkoi. Pronssipokaalit ja -mitalit jaettiin välierissä pudonneille. Välieriin asti peliaika oli 2 x 12 suoraa aikaa. Erätauko 1 min ja 1 aikalisä/joukkue. Välierissä ja finaalissa peliaika oli 2 x 15 min.

HARRASTESARJA:
1. Kulta        Nuijamaan Rajatarkastusasema (K-S rajatarkastus), Nuijamaa  Kuva joukkueesta
2. Hopea      ABB Oy, Helsinki  Kuva joukkueesta
3. Pronssi     Helsingin kaupunki, Liikuntavirasto/Liikunnanohjaajat, Helsinki  Kuva joukkueesta
                    PricewaterhouseCoopers Oy, Helsinki  Kuva joukkueesta

KILPASARJA:
1. Kulta        Tuko Oy, Kerava   Kuva joukkueesta
2.
Hopea      Wärtsilä Finland Oy, Vaasa  Kuva joukkueesta
3. Pronssi     Celsa Steel Service Oy, Raasepori   Kuva joukkueesta
                    Helsingin Energia (Helen), Helsinki   Kuva joukkueesta

Salibandy oli mukana STPU:n lajivalikoimassa ensimmäistä kertaa vuonna 1996, jolloin mukana oli 37 joukkuetta. Mainittakoon, että vuoden 1996 osallistuvien joukkueiden listalta löytyy monta samannimistä firmaa kuin tänäkin vuonna: Gustav Paulig, Helsingin Energia, Kesko, Nokia, Orion, Satakunnan Lennosto, Tamfelt, Tamro, Tuko, UPM, Valio, VTT. Mm. tämän vuoden kilpasarjan yksi pronssijoukkue oli Helsingin Energia (Helen), joka myös vuonna 1996 oli mitalisijalla (hopea). Ihailtavana ja sinnikkyytenä voidaan todeta, että Helenin tämänvuotisessa joukkueen kokoonpanossa, kuten vuonna 1996 oli mm. Pekka Kemppainen ja Jyrki Raatesalmi. Myös muita tänä vuonna mukana olleita henkilöitä on jo 1996 saattanut olleet mukana, vaikka en nyt arkiston uumenista ryhdy kaivelemaan vanhoja pelaajaluetteloita. Salibandyn suosio on kasvanut vuosi vuodelta ja osallistuvien joukkueiden määrät ovat vaihdelleet 37 ja 101 välillä. Lajin suosiota kuvaa myös se, että vaikka joukkueita jää vuosittain eri syistä pois, niin uusia joukkueita tulee vastaavasti mukaan. Myös aikaisemmin mukana olleet tulevat uudestaan mukaan vuosien poissaolon jälkeen. Tänä vuonna uusia joukkueita oli mukana n. 20 %. Pääkaupunkiseudun joukkueita oli n. 50 %.

Tarkemmat tulokset löytyvät www.turnauspalvelu.fi–sivulta http://www.turnauspalvelu.fi/stpu2010sb/taso/ottelulista.php?turnaus=stpu2010sb&pvm=2010-04-24&tuomaristo=-1&jarjestys=klo,kentta

Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille joukkueille ja muille mukanaolijoille. 

   

Kaukalopalloturnaus 17.4.2010

Kaukalopallo on STPU:n lajivalikoimassa pysynyt uskollisesti mukana vuodesta 1990 alkaen. Mukana olevien joukkueiden määrä on vaihdellut vuosien varrella 10:sta (vuonna 2006) 24:ään (2001).

Tämänvuotinen turnaus, joka järjestettiin 17. huhtikuuta Matinkylän urheiluhallissa keräsi 13 joukkuetta, yhteensä n. 150 pelaajaa. Joukkueet olivat miltei samat kuin edellisenä vuonna mukana olleet. Käytössä oli kaksi hallia, jossa pelit aloitettiin porrastetusti 9.45 ja 10.35 välillä.

Alkupeleissä ainoastaan yksi ottelu päättyi tasan. Jatkopeleissä useat ottelut päättyivät tasan, jolloin suoritettiin rangaistuskuljetuskilpailu kolmella eri pelaajalla, jonka jälkeen sitten yksitellen, vaikka samalla pelaajalla ratkaisuun asti. Lohkossa A oli alkulohkojen päätyttyä kolmella joukkueella (Jyske, Poweria ja Atria) sama pistemäärä. Tasapisteissä keskinäiset ottelut ratkaisivat järjestyksen.

B-finaali ratkaistiin lohkojen kolmosten ja neljänsien (A-lohkosta) kesken Neste Oil Oyj, Espoon hyväksi.

Välierän otteluissa klo. 17.45 alkaen ratkaistiin kenelle pronssimitalit ja pokaalit jaetaan. Ottelussa kohtasivat Neste Oil Oyj, Porvoo ja Powerpaino Oy Nummelasta (6–3) sekä Espoon kaupunki ja Nokia Siemens Network.(NSN) (5–2) kesken.

Tämän vuoden mestaruus ratkaistiin välierien voittajien, eli Neste Oil Oyj, Porvoon jalostamon ja Espoon kaupungin joukkueiden kesken. Vielä noin 40 sekuntia ennen peliajan päättymistä maalitaululla oli 1-2 Nesteen hyväksi mutta silloin Espoo iski pallon maaliin ja lukemiksi saatiin varsinaisen peliajan päätteeksi 2–2. Rangaistuslaukauskilpailun voitti Espoon kaupunki lukemin 4–3. Kun pelit mitaliotteluissa ovat näin tasaisia kuuluisi kyllä molemmille joukkueille ojentaa samanarvoiset mitalit. Kulta- ja hopeajoukkueille mitalit ja pokaalit jaettiin klo klo 19.30.

Turnauksessa tuomareina toimivat: Tony Lindström, Juha Pursiainen, Ike Rautio, Tony Schuravleff ja Jussi Säteri. Finaaliottelun tuomitsivat Lindström ja Schuravleff.

Vuosien varrella työpaikkaurheilu joukkueiden kaukalopalloturnauksia seuratessa voidaan todeta, että ottelut alkavat enemmän ja enemmän muistuttaa ammattilaispelejä ja otteetkin ovat varsin kovat. Heräsikin kysymys, että tulisiko pronssiotteluissa olla kaksi tuomaria mukana. Asia laitetaan pohdintaan ensi vuotta varten.

Markku Harjula, Riku Jouhi ja Miikka Bäckström toivovat toimitsijoina. Tuloksia voitiin seurata reaaliaikaisena www.turnauspalvelu.fi:n kautta.

Pentti ”Pena” Sneck, joka vuosien varrella on kantanut päävastuun kaukalopalloturnauksissa ei valittavasti voinut osallistua. Hän oli kuitenkin henkisesti mukana ja toivotamme toipilaalle pikaista tervehtymistä leikkauksen jälkeen.

Vuoden 2010 kärkijoukkueet:
1. Kulta         Espoon kaupunki, Espoo  kuva joukkueesta
2. Hopea       Neste Oil Oyj, Porvoo      
kuva joukkueesta
3. Pronssi      Powerpaino Oy, Nummela
kuva joukkueesta
                     
Nokia-Siemens Networks, Rink ball club, Espoo kuva joukkueesta
B-finaalin voittaja:
Neste Oil Oy, Espoo

TULOKSET LINKIN ALTA

Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille joukkueille ja muille mukanaolijoille. 


   

               
Lämpimät onnittelut STPU:n puheenjohtaja Mikko Haramolle, jolle tänään (26.2.2010) on myönnetty kultainen ansiomerkki vuosien ahkerasta työstä liikuntakulttuurin ja urheilun parissa.

Kulttuuri- ja urheiluministeri Stefan Wallin on myöntänyt yhteensä 307 ansioristiä ja -mitalia liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille. Kultaisia ansioristejä myönnettiin kolmetoista, ansioristejä 44, ansiomitaleja kullatuin ristein 118 ja ansiomitaleja 132 kappaletta.

Liikuntakulttuurin ja urheilun ansioristejä ja -mitaleja on jaettu vuodesta 1947.

Tänä vuonna ansioristin kultaisena saivat Arto Bryggare (Helsinki), Mikko Haramo (Espoo), Seppo Ketonen (Lohja), Juha Komsi (Helsinki), Jan-Erik Krusberg (Helsinki), Veikko Lieslehto (Tampere), Raija Mattila (Helsinki), Jukka Niemelä (Rauma), Matti Pohjanheimo (Porvoo), Marja Ramm-Schmidt (Espoo), Barbro Rönnberg (Helsinki), Timo Sahi (Helsinki) ja Roger Talermo (Helsinki).

Lista ansioristin ja -mitalin saaneista on luettavissa opetusministeriön www-sivuilta

 

 

 

PARISPRINTTIJUOKSU  JA KÄVELY

P E R U U T E T T U  (10.4.2010). Juoksuradalla lumipeite ei ehdi sulaa.

SIIRTYY SYYSKUULLE

Lisäinfoa myöhemmin.

 

PUMPPURESIINAKISA                Värillinen juliste

Ilmoittautuneet joukkueet

Lauantai 12.6.2010, Haapamäki – Kotala.
Matka noin 27 km. Kilpailuaika n. tunti.
Sarjat:
- Kilpa- ja harrastesarja sekä tasa-
  -arvotiimi (3 naista+3 miestä).
 Joukkueessa 6 henkilöä.
Ilm. 14.5.2010 mennessä.
Maksu 400 €/joukkue sisältää tulokahvit sekä ruokailun ja saunomismahdollisuuden.
Yht.henkilö: Mikko Haramo 040 513 4580.
 

FUTSAL 

Lauantai 16.10.2010. Espoonlahden liikuntahalli, rehtorintie 11, Espoo.
Ilm. 4.10.2010 mennessä.   
Yht.henkilöt: Pentti Sneck, 040 514 0072 ja
Eva Fredriksson 0400 515 897.

 

HIIHTO

Lauantai 13.11.2010
Tarkemmat tiedot myöhemmin www.stpu.fi

KAUKALOPALLO                        Värillinen juliste

Ilmoittautuneet joukkueet + otteluohjelma

TULOKSET

Lauantai 17.4.2010, Espoo, Matinkylän Urheilukeskus. Ilm. 6.4.2010 mennessä.
Turnausmaksu 310 €/ joukkue.
Yht.henkilö: Pentti Sneck 040 514 0072.

 

MINIGOLF

Kilpailu peruutettu vähäisen osallistujamäärän takia.


4.9.2010, Espoon keskus, Kaivomestarinkuja.
Sekä henkilökohtainen että 4-henkinen joukkuekilpailu. Ratoja 18 kpl.
Hinta 50 €/joukkue tai yksittäiskilpailussa 15 €.
Yht.henkilö: Kalevi Paavilainen 040 548 4812 ja
Eva Fredriksson 0400 515 897.

lIIlmoittautumiset:

SSuomen Työpaikkaurheilu ry STPU ry
PPL 48, 02131 ESPOO.
ssähköposti:
stpury@kolumbus.fi

lImoittautumisessa huomioitava:

Ilmoittautuminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen ilmoitettua määräaikaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

SALIBANDY                                Värillinen juliste

Ilmoittautuneet joukkueet + otteluohjelma

Lauantai 24.4.2010 Helsinki, Arena Center Myllypuro, Ruskeasuo ja Hakaniemi sekä Campo Sport-center. Kilpa- ja harrastesarja. Ilm. 5.4.2010.
Turnausmaksu 300 €/ joukkue. Maksuun sisältyy tulokahvi/-tee ja pulla.
Yht.henkilö:
Eva Fredriksson, 0400 515 897 ja
Eino Päivärinta 050 524 9732.

 

PARISPRINTTIJUOKSU                Värillinen juliste
Kilpailu peruutettu vähäisen osallistujamäärän takia.
Torstaina 16.9.2010, Espoo, Leppävaaran Urheilupuisto.
Viestikilpailu, joukkueessa kaksi juoksijaa / neljä osuutta (2 x 2 x 750 m osuudet). Ensimmäinen kilpailija
juoksee osuudet 1 ja 3, toinen kilpailija osuudet 2 ja 4. Yhteislähtö. Kolmelle parhaimmalle joukkueelle mitalit.
Ilm. 1.4.2010 mennessä.
Maksu 16 €/joukkue sisältäen mehun ja sämpylän.
Yhteinen tapahtuma STPU, TEA ja UPI.
Yht.henkilö: Eva Fredriksson 0400 515 897.

 

·       Mainittava kilpailulaji tai -lajit sekä mahd. sarja, johon osallistutaan

·       Yrityksen, laitoksen, viraston tai yhdistyksen nimi

·       Yhdyshenkilön sekä mahd. varahenkilön nimi ja tarkat yhteystiedot (postiosoite, sähköposti, puhelinnumero).

·       Laskutusosoite, jos poikkeaa yhdyshenkilötiedosta

·       Joukkueen pelipaidan/-paitojen väri (jos tiedossa)
 

KORIPALLO                              

Turnaus peruutettu vähäisen osallistujamäärän takia.

Lauantai 8.5.2010 Helsinki, Kumpulan liikuntakeskus.

 

Kävele kanssani, kevännä olosi
SAUVAKÄVELY n. 3 km rata        Värillinen juliste

Kilpailu peruutettu vähäisen osallistujamäärän takia.
Torstaina 16.9.2010, Espoo, Leppävaaran Urheilupuisto.
Osallistu ilmaiseen sauvakävelyyn. Tarjolla mehua ja sämpylää.
Eniten pisteitä kerännyt firma/yhteisö palkitaan pokaalilla (jokainen ilmoittautunut (myös paikan päällä) on
mukana pisteenkeruussa.

Yhteinen tapahtuma STPU, TEA ja UPI.
Yht.henkilö: Eva Fredriksson
0400 515 897.

·      Joukkueen kokoonpanoa ei ilmoituksen yhteydessä vielä tarvita, mutta voi tehdä jos on tiedossa

·       Jokainen joukkue saa aikanaan laskun. Jos samasta yrityksestä on useampi joukkue, merkitään ne yhdelle laskulle, mikäli ei toisin sovita.

·       Ilmoittautuminen on yrityksen osalta sitova. Se on aina tehtävä kirjallisena, esim. sähköpostitse (ei siis puhelimitse). Ilmoittautumismaksu tulee olla suoritettu laskussa mainittuun päivään mennessä, kuitenkin aina ennen kisatapahtumaa.

 

SUUNNISTUS, sprinttiviesti,       Kutsu

Maanantai 17.5.2010, Naantali, Kuparivuori. Opastus Kantatie 40 (E18) ja Järveläntien eritasoliittymästä.

Viestikilpailu, joukkueessa kaksi juoksijaa / neljä osuutta (2 x 2 x 750 m osuudet). Ensimmäinen kilpailija juoksee osuudet 1 ja 3, toinen kilpailija osuudet 2 ja 4.
Yhteislähtö.
Järjestelyistä vastaa Turun Suunnistajat.

 
JALKAPALLO                              Värillinen juliste

Ilmoittautuneet joukkueet

Otteluohjelma linkin alta

Lauantai 18.9.2010 Tammela, Eerikkilän Urheiluopisto. Käytössä 3 keinonurmikenttää (1 hallissa, 2 ulkona). Kilpa- ja harrastesarja.
Joukkueessa 6 pelaajaa + maalivahti.
Ilm. 7.9.2010 mennessä.
Maksu 310 €/joukkue.
Yht.henkilö: Pentti Sneck 040 514 0072 ja
Eva Fredriksson 0400
515 897.

·       Mahdollinen peruutus on tehtävä vähintään 10 vuorokautta ennen kisatapahtumaa.

·       Kilpailun järjestäminen edellyttää riittävää osallistujamäärää.

Oikeus turnausohjelman muutoksiin ja lisäyksiin pidätetään.

PETANQUE                                Värillinen juliste

Ilmoittautuneet joukkueet

Lauantai 22.5.2010, Hämeenlinna, Soraharjun kadun kenttä. 3-henkisin joukkuein.
Maksu 35 €/joukkue.
Yht.henkilö:
Eva Fredriksson 0400 515 897.

JÄÄKIEKKO 35 v. + yleinen            Värillinen juliste 

Ilmoittautuneet  joukkueet

Perjantai ja lauantai 8.-10.10.2010 Vierumäen Urheiluopisto.
8.-9.10. ikämiesten ja 9.-10.10. yleinen sarja.
Ilm. 13.9.2010 mennessä.
Maksu 410 €/joukkue.
Yht.henkilö: Timo Kuisma 0400 799 323.

 
 

 


mm. vuoden 2009 kilpailutuloksia
(alempana aikaisempien vuosien kilpailutulokset)

 

Suomen Työpaikkajoukkue ry STPU vietti noin 50 hengen voimin ”kotoisan” pienen 20-vuotisjuhlan tostaina 22.10.2009 Ravintola Pääpostissa Helsingissä. Mukaan juhliin oli kutsuttu perustamisjäseniä, yhteistyökumppaneita ja joitakin edustajia viime vuosina mukana olleista kilpailulajeista. Myös STPU:n hallitus ja varajäsenet osallistuivat.

Tervetulotoivotuksen lausui STPU:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Haramo, joka myös lyhyehkössä puheessaan muisteli menneitä aikoja STPU:n syntymisen yhteydessä. Opetusministeriön tervehdyksen toi liikunta-asianneuvos Timo Haukilahti korostaen työpaikkaurheilun tärkeyttä. Marko Lindfors Inex Partners Oy:sta peilasi puheenvuorossaan työpaikkaurheilua osallistuvan joukkueen ja ko. joukkueen työnantajan kannalta.

Ohjelman juonsi Klaus ”Klasu” Thomasson ja musiikkiesityksistä Klasun lisäksi vastasi laulaja Helena Siltala ja pianisti Veikko Hakkarainen.

Kiitokset STPU:n 20-vuotis elossaoloon kuuluu niin joukkueille, yhteistyökumppaneille kun STPU:n hallituksen jäsenille ja varajäsenille. Ilman teidän kaikkien panosta ei STPU:ta olisi. STPU toivoo, että saamme monta tapahtumarikasta vuotta yhdessä.

 

Kiitoksena vuosikymmenien mukana olemisesta eri lajeissa palkittiin kunniapalkinnolla seuraavat henkiöt / tahot:

Ovako Bar Oy Ab, entinen Imatra Steel, joka mm. kaukalopallossa on ollut mukana alkutaipaleelta saakka (1990 luvun alku). Joukkue on myös saavuttanut monesti mitalin, mm. vuosina 1998 ja 2002 kultaa.

Tampereen Myyntimiehet ry:n nimi löytyy mitalijoukkueiden joukosta vuodesta 1998 alkaen jolloin ikämiesten jääkiekkoturnaus on ollut STPU:n kilpailukalenterissa.

STPU:n kilpakalenterissa on vuodesta 1990 järjestetty jalkapalloturnauksia. Yksi alkuvuosista mukanaolleista joukkueista on Wisaforest Oy, myöhemmin nimellä UPM-Kymmene Oy Pietarsaaresta. Tämänkin joukkueen nimi esiintyy miltei vuosittain mitalijoukkueiden joukossa, joko yllä olevilla nimillä tai kuten tänä vuonna harrastekerhon, Schaumanin urheilijat ry:n nimellä.

Seija ja Pentti Havanka Ruovedelta.  Pariskunnan luotsaama joukkue on tasa-arvotiiminsä kanssa osallistuneet pumppuresiinakisoihin miltei koko sen olemassaolon aikana, eli vuodesta 1999 saakka. Vuosien varrella ahkera mukanaolo on myös palkittu, sillä heidän joukkueensa on pumpannut 27 kilometrin matkan kultamitaleille saakka lähes vuosittain.

STPU:n kilpailukalenterissa on vuodesta 1999 järjestetty koripallotunauksia. Käytännön päävastuun niiden järjestämisestä on ollut Juha Peltosella. Juha on itsekin ansiokas koripallopelaaja.

Eero Lehtikangas Inex Partners Oy, Espoo koordinoi osan ko. firman osallistumisista ja on siten tärkeä taustavaikuttaja. Inex Partnersin joukkueet osallistuvat / ovat osallistuneet lähestulkoon kaikkiin STPU:n kilpailukalenterissa oleviin lajeihin.

 


Tämän vuoden futsalturnaus käytiin lauantaina 10. lokakuuta 2009 Vantaalla, Energia Areenassa. Valtion liikuntaneuvoston Vuoden Liikuntapaikaksi 2009 valitsema Energia Areena tarjosi modernin ja tasokkaan areenan turnaukselle sekä kenttien ja sosiaalitilojen suhteen.

Turnaukseen oli ilmoittautunut 11 joukkuetta, jotka oli jaettu kahteen lohkoon. Suurin osa joukkueista oli pääkaupunkiseudulta, mutta myös paikka-kunnat kuten Forssa, Tampere ja Pietarsaari olivat edustettuina. Ilahduttavaa oli, että nais-pelaajien määrä on vuosi vuodelta kasvanut. Pelimuotona oli 5 v 5 ja peliaika oli suoraa aikaa 1 x 15 min.

Alkupeleissä tuloksena oli monesti tasapeli. Varsin kimurantiksi meni kakkos- ja kolmossijan ratkaisu kun A-lohkossa kolme joukkuetta olivat alkupelien jälkeen tasapisteissä. Tasapisteissä ratkaistaan paremmuus keskinäisten otteluiden perusteella.

Kaikki mitaliottelut päättyivät tasan jolloin siirryttiin rangaistuspotkukilpailuun. Lohkojen kolmanneksi tulleet pelasivat B-finaalin pokaalista. Vastakkain olivat Deloitte Oy ja Hesari. Pelin päättyessä tasan 2-2 suoritettiin rangaistuspotkukilpailu. Näin saatiin lukemaksi 5-4 Deloitten hyväksi.

Välierissä kohtasivat lohkojen ykköset ja kakkoset. Helsingin kaupungin Liikunnanohjaajat kohtasivat Nordean tasatuloksin 0-0. Rankkarin jälkeen tulos oli Nordean hyväksi 3-2.
Toisessa välieräpelissä kohtasivat Kaartin Jääkäripataljoona (KAARTJR) ja PricewaterhouseCoopers. Tulostaulun näyttäessä 1-1 tässäkin ottelussa tuli eteen rankkari tuloksena 4-2 KAARTJR:n hyväksi. Voittajat jatkoivat finaalin. Pronssimitalit ja –pokaalit PricewaterhouseCoopers ja Liikunnanojaajat.
 
Finaalissa olivat vastakkain Kaartin Jääkäripataljoona Helsingistä ja Nordea Helsingistä. Ottelun lopussa maali­taululla oli numerot 1-1, jolloin edessä oli rangaistus-potkukilpailu, jonka voitti Kaartin Jääkäri-pataljoonan joukkue numeroin 5-4.

Tuomareina toimivat Arber Istrefi, Elbasan Kabashi, Markku Kärkkäinen, Jari Mäkelä, Kari Ollikainen, Tuomas Räty ja Göran Slotte.
Kisojen järjestelyistä vastasi STPU:n toimesta Pentti Sneck, joka myös huolehti palkintojen jaosta.

Vuoden 2009 futsalin SM-turnauksen mitalijouk­kueet: 
Kulta          Kaartin Jääkäripataljoona, Helsinki
Hopea        Nordea, Helsinki
Pronssi       Liikuntavirasto Helsingin kaupunki / Liikunnanohjaajat C.F.
(Liikunnanohjaajat), Helsinki
                  PricewaterCoopers Oy, Helsinki
B-finaalin voittaja: Deloitte Oy, Helsinki

Tulokset + valokuvat löytyvät linkin alta.

Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille joukkueille ja mukanaolijoille. 

STPU ja Turussa toimiva TUPI ry:n (Turun urheilu-propaganda-Idrotts-propaganda i Åbo) pöytätennisjaosto järjestivät yhdessä pöytätenniksen juhlakilpailut Turussa 26.-27. syyskuuta 2009 Liikuntakeskus Alfassa. STPU:n kisapäivä oli lauantai 26.9. jolloin vuorossa oli 2M-joukkuekisa. Kaksinpeli liukuvin tasoituksin. Paikallisesti kisoista vastasi TUPI ry:n pöytätennisjaosto Kalervo Järvi, Pekka Salokannel ja Aatos Vihersalo. Kilpailun ylituomarina toimi Matti Kallio.

Luokat pelattiin ns. Eestin menetelmällä, tosin kutsusta poiketen siten, että kaikki sijat ratkaistiin kaikissa luokissa, eikä siis "kahdesta tappiosta ulos"-systeemillä. Tämä muutos johtui osallistujamäärän vähyydestä ennakko-odotuksiin nähden. Tasoitusluokissa kaikki sijat ratkaistiin, eli kaikille osallistujille tuli lähes sama määrä otteluita menestyksestä riippumatta. Nämä luokat pelattiin normaalista poiketen liukuvaa tasoitusta käyttäen.

Alla vuoden 2009 sijoitukset. Lisäinfoa linkin alla.

2-MIEHISJOUKKUE  (8)

 

  1. VR (Arto Parkkonen, Jouko Lindqvist)
  2. KiRaTo (Arto Karppinen, Kauno Partanen)
  3. Itella (Aatos Vihersalo, Harri Vähäsöyrinki)

 

TASOITUSKAKSINPELI (17)

 

  1. Helge Björkblad Tulli
  2. Aatos Vihersalo Itella
  3. Kauno Partanen KiRaTo

 

Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille joukkueille ja mukanaolijoille. 


Tämänvuotinen jääkiekon 35v –turnaus pelattiin 25.-26.9. Vierumäellä viiden joukkueen sarjana, kaikki kaikkia vastaan. Paremmuus ratkaistiin sarjamuotoisesti pelaamalla kaikki kaikkia vastaan. Otteluaika oli 2 x 15 min. tehokasta peliaika, kokonaisajan ollessa 45 min. Turnauksen kokonaisjärjestelyistä vastasi STPU:n hallituksne jäsen Timo Kuisma Tampereelta.

Voiton korjasi turnaushistorian menestyksekkäin joukkue, Tampereen Myyntimiehet, jonka hyvä maalivahti- ja puolustuspeli terävine vastahyökkäyksineen oli liian kova vastus muille. Helsingin Sanomat pelasi hyvät muut ottelut paitsi Myyntimiehiä vastaan. Pitkään turnauksessa mukana ollut UPM Kaukas joutui nyt tyytymään pronssiin, joukkueella oli vielä sauma hopeaan ennen viimeistä ottelua, mutta yhden erän sinnittely mestareita vastaan ei riittänyt. Tulokset löytyvät linkin alta.

Kulta: Tampereen Myyntimiehet ry, Tampere
Hopea: Sanomain kerho/jääkiekkojaos (HeSa),
Pronssi: 4. sija UPM Kymmene Oyj, Kaukaan Lyly, Lappeenranta

Ensi vuoden turnauspäiviksi on varattu 8.-9.10. 2010, toivomme runsaampaa osanottoa silloin mukaan.

Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille joukkueille ja mukanaolijoille. 

Suomen Työpaikkaurheilu ry STPU:lla oli yhdessä yhteistyöjäsenien TEA:n ja UPI:n kanssa ständi työpaikkaliikunnan Kuntofesivaalilla, joka perjantaina 11.9.2009 järjestettiin 15. kerraan jo toistamiseen maamme pääkaupungissa Helsingissä. Pääpaikkana Töölän Kisahalli. Kiitämme kaikki ständillä käyneitä ja toivomme teille hyvää alkusyksyä ja tervetuloa mukaan tapahtumiimme.

Lisäinfoa TEA:n, UPI:n ja STPU:n toiminnasta löytyy :

TEA    http://www.tea-espoo.fi/

UPI     http://www.upi.fi/

STPU  www.stpu.fi

Kuva Marjatta Sneck 


VALOKUVIA TURNAUKSESTA    STPU on vuodesta 1990 järjestänyt jalkapalloturnauksia työpaikkajoukkueille. Kahdeskymmes STPU:n jalkapalloturnaus järjestettiin lauantaina 5.9.2009. Vuodesta 2000 turnaus on pidetty Eerikkilän urheiluopistolla. Sen hyvin hoidetuille alueille on mukava palata vuosi toisensa jälkeen. Lisäksi Eerikkilään on helppo tulla eri puolelta Suomea. Käytössämme oli puolet jalkapallohallin keinonurmi-kumirouhe –pinnotteisesta kentästä. Lisäksi käytössä oli kaksi (ulko)keinonurmikenttää. Pelattiin 6 pelaaja + maalivahti (vaihtomiehiä sai olla rajattomasti). Peliaika kaikissa peleissä oli 1 x 25 min.

Vuosien varrella joukkueiden osallistumismäärät ovat liikkuneet 9 – 21 välillä. Tämän vuoden turnaus oli kolmas, jolloin tarjolla oli sekä kilpa- että harrastesarja. STPU:n vanhoja vuosikertomuksia selailtaessa voi todeta, että moni tämän vuoden joukkue oli mukana jo 1990-luvulla. Ilman innokkaita vetäjiä ja tietysti pelaajia minkään firman harrastekerho ei pysy hengissä. Kiitos tästä kuuluu teille kaikille. Erikoiskiitos menee kilpasarjassa Schaumannin urheilijoiden maalivahdille Roy Blomströmille ja pelaajalle Keijo Saarelle, jotka osallistuivat menestyksellä jo vuonna 1992 jalkapalloturnaukseemme ja joiden joukkue miltei vuosittain on mitalijoukkueiden joukossa, joko nimellä Wisaforest tai UPM-Kymmene tai kuten tänä vuonna harrastekerhon nimissä. Firmojen säästöohjelmien myötä monen firman tuki on valitettavasti hiipunut ja hattua tulee nostaa niille joukkueille, jotka omista rahoistaan ovat keränneet osallistumismaksun.

Erikoiskiitoksen ansaitsee myös jalkapallogurumme Pentti ”Pena” Sneck, joka vuosi toisensa jälkeen uurastaa taidolla ja aidolla innostuksella turnauksen onnistumiseen ja kaiken keskellä vielä venyy tuomaritehtäviin. Ilman hyviä tuomareita ei myöskään peleistä tule mitään. Kiitos siitä Espoon Erotuomarikerhon tuomareille Pena, Kari Ollikainen, Göran Slotte, Pekka Pettersson ja Heikki Tetri. Reaaliaikainen tulospalvelu on ollut eri turnauksissamme käytössä jo pari vuotta ja sen palvelun STPU ostaa www.turnauspalvelu.fi:ltä.

Leikkimielisyyttä ja loistokkuutta turnaukseen toi Loimaalta tullut Manpower business solutions -joukkue, jonka kulkuvälineenä oli limusiini, mihin joukkueen maskottikin mahtui. Uusia joukkueita mukana oli n. 40 %, joista osa oli sellaisia jotka eivät ole osallistuneet moneen vuoteen turnaukseen.

Kilpasarjaan osallistui viisi joukkuetta, joka pelattiin yksinkertaisena sarjana. Mitalijoukkueet ovat samat kuin viime vuoden turnauksessa, eli Inex Partners Oy:n Rainbow-joukkue vei myös tänä vuonna kultamitalit mukanaan. Joukkueen kahdeksasta pelaajasta kuusi olivat samoja kuin viime vuonna. Jos kultamitaleita olisi voitu jakaa kaksi, niin se olisi kyllä ollut oikein tässä, sillä Inex ja Ovako joukkueiden pistemäärä oli sama, myös keskinäinen ottelu oli tasan ja samoin maaliero oli 3. Vasta tehdyt maalit ratkaisi sijoituksen ja Ovako Bar Oy:n joukkueelle Imatralta ojennettiin hopeamitalit ja -pokaali. Pronssipokaali matkasi Pietarsaareen Schaumannin urheilijoiden mukana.

Harrastesarjaan oli ilmoittautunut 11 joukkuetta, jotka oli jaettu kahteen lohkoon. Alkusarjojen jälkeen lohkojen ykköset kohtasivat vielä finaalissa ja näin saatiin pelin lopuksi ojentaa L M Ericssonin joukkueelle kultamitalit ja –pokaalin. Hopeanväriset mitalit ripustettiin espoolaisen Inex Partnersin Team Tuore -joukkueen kaulaan. Ko. joukkueen kymmenestä pelaajasta seitsemän oli viime vuonna harrastesarjan voittajajoukkueessa. Lohkojen kakkosille jaettiin pronssimitalit ja pokaalit ja ne vastaanotti espoolais-kirkkonummelais -joukkueet NA ja Concordia Bus. Lohkojen kolmoset ISS ja Inex Partners Terminaali pelasivat hyvin tasaisen B-finaali-ottelun, joka päättyi Inexin voittoon.

Linkin http://www.turnauspalvelu.fi/stpu2009jp/ alta löytyy kaikki tulokset käydyn turnauksen osalta. VALOKUVIA TURNAUKSESTA

Mitalijoukkueet:
Kilpasarja:
Kulta: Inex Partners Oy, Team Rainbow, Espoo
Hopea: Ovako Bar Oy ab, Imatra
Pronssi: Schaumannin urheilijat, Pietarsaari

Harrastesarja:
Kulta: L M Ericsson Oy Ab, LME, Jorvas
Hopea: Inex Partners Oy, Inex Team Tuore, Espoo
Pronssi: Concordiabus Finland Oy Ab, Espoo
              NA, Kirkkonummi/Espoo
B-finaalin voittaja: Inex Partners Oy (Inex Terminaali), Espoo

Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille joukkueille ja mukanaolijoille. 


STPU:n kymmenenvuotisjuhlavuoden (1999) kunniaksi syntyi maahamme uusi kuntokisa, pumppuresiinakisa. Parina ensimmäisenä vuotena kisaan osallistui alle 10 joukkuetta/vuosi. Mutta jo vuonna 2001 mukana oli 22 joukkuetta. Vuosien varrella joukkuemäärät ovat olleet 13-20 väliltä. Tänään 6.6. järjestettyihin 11. pumppuresiinakisoihin osallistui yhteensä 12 joukkuetta Suomesta. Lisäksi tasa-arvotiimiin osallistui myös yksi saksalais-tšekkiläinen joukkue. Koska kisat useampaan aikaisempaan vuoteen poiketen olivat tänä vuonna SM-kisat, ulkomaalaisen joukkueen suoritusta ei otettu huomioon tulostaulukossa.

Aikaisempina vuosina kisaan on lähdetty matkaan Haapamäeltä. Tänä vuonna lähtö tapahtui Kotalasta (Virrat) ja itse maali oli Köminkosken Sahan kohdalla n. vajaan kilometrin päässä Haapamäen keskuksesta. Rataprofiilia tarkasteltaessa ensimmäiset n. 17 kilometrit ovat hidasta nousua ja viimeiset 9 kilometriä alamäkeä. Kun kisan jälkeen kyseli aikaisemmin mukana olleita joukkueilta miltä tuntui pumpata tähän suuntaan he olivat sitä mieltä, että nyt matka tuntui aikaisempia vuosia raskaammalta. Myös tulostaulukon loppuajat kertovat, että pumppaamiseen meni tänä vuonna enemmän aikaa.

Kolme tänä vuonna mukana olleista joukkuetta olivat ensikertalaisia. Kyseiset joukkueet löysivät nopeasti taktiikan ja alla olevasta tulostaulukosta voi todeta, että kuntoakin riitti mitalipaikalle asti.

Keuruun Kisailijat ry:n edustajat vastasivat, kuten aikaisempinakin vuosina erinomaisella ammattitaidolla sekä lähdöstä ja tulopalvelusta Kari Rautavan johdolla.

Kilpasarjan voitti Toyota Autotalot, Tammer Auto Oy Tampereelta. Hopeamitalin pumppasi itselleen Scan Auto Jyväskylästä ja pronssi meni Nastolan Kirjatyöntekijöille Nastolaan.

Tasa-arvo -tiimi sarjan voitti Ruoveden Osuupankki ajalla 1.03.19. Kyseinen joukkue voitti myös tasa-arvosarjan viime vuonna. Todettakoon, että joukkueen loppuaika oli kaikkien joukkueiden paras ja heidän loppuaikansa oli jopa kolme sekuntia parempi viimevuotista aikaa. Tasa-arvotiimin hopeasijalle pumppasi GE Healthcare Helsingistä ja Tampereen yliopiston tiedonhallinta ja logistiikka kolmanneksi. Vaikka kisajärjestäjä ei vaadi mitään yhtenäistä asua tai "leimaa" koko joukkueelle niin vuosien varrella on saatu ihailla joukkueiden kekselijäisyyttä. Pumppuresiinakisojen alkutaipaleella kisoihin osallistuneella Helsingin keskusvankilan joukkueella oli päällään vangin asut. Monena vuonna Nastolan kirjatyöntekijöiden joukkue on värikkäällä ja eloisalla asullaan saanut monet hymyilemään. Tämän vuoden yhtenäisin asu löytyi Tampereen ylioiston tiedonhallinnan ja logistiikan joukkueelta.

Harrastesarjan voitti matkasi tänä vuonna Kokkolaan JA-KO Betonin mukana. Joukkue oli ensi kertaa mukana kisoissa. Esa Printin joukkue Lahdesta otti hopeata ja pronssi tässäkin sarjassa meni Tampereen yliopistoon, Citer-tutkimusryhmälle.

Vuosien varrella kisapäivä on ollut miltei aina helteinen, paitsi vuonna 2004 jolloin kisapäivänä satoi rankasti. Tämän vuoden kisapäivän aamuna varastoon pakatut talvivaatteet saatiin kaivaa esille. Kun tämän vuoden kisan ensimmäinen resiina lähti matkaan klo 14.00, harmaan taivaan raoista pilkisteli aurinko, joka ainakin hetkellisesti lämmitti kisaväkeä.  

Kisojen jälkeen tarjolla oli saunomismahdollisuus ja päivällinen Höyryveturipuistossa, jonka jälkeen vuorossa oli mitalien ja pokaalien jako. Pumppuresiinakisoja varten suunniteltua erikoismitalia esittämällä kisoihin osallistuneilla oli mahdollisuus vielä voimiensa mukaan osallistua Veturipuiston kisatansseihin.

Tarkempi tulostaulukko valokuvien kera löytyy linkin alta (pdf-tiedosto)

Onnea  voittajille ja kiitos sekä osallistujille että kisayleisölle jotka myös tänä vuonna takasivat tapahtumasta ikimuistoisen.


Maanantai-iltana 18.5. Turun Impivaarassa kävi aikamoinen kuhina kun yhteislähdössä starttasi monta kymmentä suunnistajaa n. 1,7 km osuudelle.

Kyseessä oli STPU:n (Suomen Työpaikkaurheilu ry) ja TUPI:n (Turun urheilu-Propaganda ry)
juhlasuunnistus sprinttiviestinä. Joukkue koostui kahdesta juoksijasta joista ensimmäinen kilpailija juoksi ensimmäisen ja kolmannen osuuden ja toinen kilpailija juoksi osuudet 2 ja 4. Sarjat olivat H21, H40, H50 ja H60 sekä D21, D50 ja HD. Suunnistettava osuus oli kaikille sama.

Mitaleja jaettiin roppakaupalla, sillä kaikille osallistujille jaettiin TUPI ry:n suunnistusjaoston 60-vuotisjuhlamitali. TUPI jakoi sarjojen voittajille kulta-, hopea- ja pronssimitalit. Kilpailuun sai osallistua joko vain TUPI:n tai STPU:n kilpailuun tai myös niin, että osallistui molempien yhdistysten kilpailuun. Niille joukkueille, jotka osallistuivat myös STPU:n kilpailuun, jaettiin STPU:n 20-vuotisjuhlamitali sekä sarjojen kolme parasta joukkuetta saivat kulta-, hopea- ja pronssimitalit.

Maaliaika otettiin maalileimauksesta. Sijoitus määräytyi kuitenkin ennen maalileimasinta sijaitsevan maalilinjan kohdalla, ei siis välttämättä leimausjärjestyksessä. Vaihtoon ja maaliin tultaessa suoritettiin maalileimaus. Vaihto tapahtui antamalla kartta seuraavan osuuden juoksijalle.

Alla voittajajoukkueet eri sarjoissa. Tarkemmat tulokset linkin alla.

 

Aika

   

D21   Lounais-Suomen työpaikkalääkärit, Katri Louhi ja Jaana Miettinen

 52:12

  STPU:n kilpailussa palkittiin mitalien lisäksi kolme parasta työpaikkaa pokaaleilla saavutetun kokonaispistemäärän mukaan: 

D50   JOHNSONDIVERSEY, Ritva Liitola, M-B Westeren

 1:16:38

  1. sija toi 5 pistettä, 2. sijasta sai 3 pistettä ja kolmannesta sijasta 2 pistettä ja muut sijat

H21   AIRIX Ympäristö Oy, Jari Jaakkola, Antti Ryynänen

 36:49

  1 piste.

H40    Varsinais-Suomen poliisilaitos, Pentti Hirvonen, Petri Lamppu

 44:21

  Kaikki pisteet eri sarjoissa laskettiin yhteen eri sarjoissa ja eniten pisteitä sai

H50   Turun kaupungin ympäristötoimi, Ilkka Saarimäki, Matti Salonen

 47:36

  Airix Ympäristö Oy 8 pistettä

H60   Metso Paper Oy, Rauno Hedenström, Ilkka Räisänen

 49:41

  Metso Paper Oy 7 pistettä samoin kuin

 

 

  Helsingin liikennelaitos 7 pistettä

Turun Suunnistajat ry hoiti mallikkaasti käytännön järjestelyt. Kilpailunjohtajana toimi Jorma Paldanius, ratamestarina Marko Virta, reaaliaikaisesta tulospalveluksesta vastasi Jouni Laaksonen. Valvoja toimi Timo Grönroos (MS Parma) ja kuulutuksen hoiti Pekka Salmi. Maalituomarina toimi Timo Vienanlinna. Paikalla oli pieni puffetti mistä sai kahvia, sämpylää, pulla ym. TUPI ry:n suunnistusjaoston sihteeri Marjo Hovirinta hoiti mm. valokuvauksen ja näin voimme jälkeenpäin muistella juhlasuunnistustapahtumaa katsoen upeita valokuvia kuvagalleriasta, joka löytyy osoitteesta http://www.tus.fi/image_archive/image_library.php?image_archive_library_id=116 . Kiitokset myös Olavi Grönholmille TUPI ry:stä joka hoiti päävastuun tapahtumasta yhdessä TUPI:n suunnistusjaoston kanssa.

Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille joukkueille sekä järjestäjille. 


Aurinkoa ja aitoa puulaakiurheilun henkeä saatiin kokea Tampereella, Pellervon koulun pihamaalla kun Suomen Työpaikkaurheilu STPU ry järjesti työpaikkajoukkueiden pétanquen mestaruuskisat lauantaina toukokuun 16. päivänä 2009. STPU on vuodesta 2002 alkaen järjestänyt petanquekilpailuja.

Tänä vuonna kisoihin osallistui yhdeksän joukkuetta, joka oli pari joukkuetta vähemmän kuin edellisenä vuonna. Suurin kato edellisestä vuodesta oli kuitenkin naisedustajien suhteen, sillä tänä vuonna kisoihin osallistui vain yksi nainen. Hänestä kuitenkin löytyi sekä taitoa että näyttöä. Pelimuotona oli trippeli, eikä lisenssipakkoa vaadittu. Luokkia oli yksi ja joukkueet jaettiin kahteen lohkoon arvonnan kautta. Aluksi pelattiin sarja, eli lohkossa olleet kaikki joukkueet pelasivat toisiaan vastaan. Tämän jälkeen siirryttiin cup-muotoon, joista lohkojen 2 parasta menivät välieriin ja kamppailivat mitalipaikoista. Lohkojen 3.-4 pelasivat sijoista 5-8. Näin olleen jokaiselle joukkueelle tuli ainakin 4 peliä. Ensimmäiset pelit aloitettiin klo 10.00 ja mitaliottelut oli ohi neljän maissa. Kaikille osallistujille jaettiin STPU:n 20-vuotisjuhlamitali sekä mitalijoukkueille kulta-, hopea- ja pronssimitalit sekä komea pokaali kultajoukkueelle.

Käytännön järjestelyistä vastasi KOO-VEE ry:n petanquejaosto ja erityiskiitokset ansaitsee Arto Brand, joka kantoi päävastuun mukaan lukien tuomaritehtävän.

Suomen Pétanque-Liitto SP-L ry:n haasteena on jatkuvasti saada lisää pelaajia mukaan jaloon harrastukseen. Suomessa toimii runsas joukko pétanqueseuroja ympäri maata jotka mielellään ottavat uusia harrastajia vastaan. Myös firmaliigatoiminta pyörii ainakin Tampereella ja Helsingissä. Lisäinfoa SP-L:n toiminnasta ja sen jäsenseuroista löytyy sivulla
http://www.petanque.fi/

Vuoden 2009 pétanque-kisan mitalijoukkueet (yhteiskuva mitalijoukkueista)

Kulta Linkosuon Leipomo Oy (Linkosuo 1), Tampere Daniel Duhamel, Rauno Käpynen, Kai Lehto 
Hopea Ruoka-Saarioinen Oy, (Ruoka-Saarioinen 1), Tampere Konsta Airanne, Marko Krank, Tapani Salminen
Pronssi AIRIX Teollisuus Oy, Tampere Markku Filatov, Raine Hellman, Harri Kotomäki

Tarkemmat tulokset valokuvien kera löytyvät linkin alla olevasta dokumentista(pdf-tiedosto).

Onnittelut voittajille ja kiitokset hyvistä peleistä kaikille joukkueille. 


Lauantaina 9.5.2009 pelattiin neljännen vuoden peräkkäin koripallon SM-turnaus työpaikkajoukkueille Kumpulan liikuntakeskuksessa Helsingissä. STPU järjesti ensimmäisen kerran koripalloturnauksen työpaikkajoukkueille  vuonna 1999. Turnaus pelattiin silloin Kauniaisissa, koulun kentällä. Vuosina 2000-2004 turnaus käytiin Malmin palloiluhallissa. Vuosien varrella koripalloturnaukseen on osallistunut 8-12 joukkuetta. Tämän vuoden turnaukseen osallistui 5 joukkuetta n. 50 pelaajan voimin. Peliohjelma oli tehty siten, että jokainen joukkue pelaa ”kaikki kaikkia vastaan” yhden kerran, eli jokaiselle joukkueelle tuli neljä varmaa peliä.  

Pronssipeli pelattiin kolmanneksi ja neljänneksi tulleiden kesken. Hyvin tasainen ja vasta toisen erän lopulla ratkesi Accenture voittoon 49-47. Mainittakoon, että Accenturen joukkueessa pelasi turnauksen ainoa nainen.

Finaalissa vastakkain olivat L-Fashion Group Lahdesta ja Helsingin Energia (Helen). Ottelu päättyi Helenin hyväksi 49-33. Hopealle sijoittunut Luhdan joukkue on osallistunut turnaukseen vuodesta 2000 alkaen. Paria vuotta lukuun ottamatta joukkueen nimi on esiintynyt mitalijoukkueiden listalla. Turnaukseen osallistunut joukkue TeliaSonera kuuluu myös niihin joukkueisiin, jotka ovat olleet mukana alusta saakka.  

Jokaisesta ottelua tuomaroi kaksi tuomaria. Mukana olleet tuomarit olivat kokenutta kaartia: Raimo Alanko, Seppo Jäntti, Seppo Patomeri ja Alarik Vihersalo. Toimitsijoina olivat Jarkko Mustonen, Rasa Sieberg Juha Peltosen lisäksi. 

Palkintomitalien ja -pokaalien ohella jokainen mukana ollut pelaaja sai STPU:n 20-vuotis juhlamitalin. Turnauksen käytännön järjestelyt hoiti tuttuun tapaan Juha Peltonen.

Tulokset ja mitalijoukkueiden kuvat löytyvät linkin alta (pdf-tiedosto).

Vuoden 2009 koripallon SM-turnauksen mitalijoukkueet ja muut sijoitukset:

Kulta

Helsingin Energia (Helen), Helsinki

Hopea

L-Fashion Group Oy, Lahti

Pronssi

Accenture Technology Solutions, Helsinki

4. sija

Nokia Corp., Espoo

5. sija

TeliaSonera Finland Oyj, Helsinki

Onnittelut voittajille ja kiitokset hyvistä peleistä kaikille joukkueille. 


Työpaikkajoukkueille suunnattu salibandyturnaus käytiin lauantaina 25.4.2009. Kuten monena aikaisempanakin vuonna turnaus järjestettiin yhteistyössä Suomen Salibandyliitto ry:n ja Arena Centerin kanssa. Kaikki pelit, sekä harraste- että kilpasarjassa pelattiin Myllypurossa, Arena Centerin hallissa, missä käytettävinä oli 7 kenttää. Kentät olivat ahkerassa käytössä ensimmäisten pelien alkaessa aamu-seitsemältä ja loppuottelut pelattiin yhdeksältä illalla. Yhteensä pelaajia oli n. 1000, joista 1,5 % oli naisia. Edellisen vuoden osallistujajoukkueista mukana tänä vuonna oli n. 90 %. Noin 50 % joukkueista oli pääkaupunkiseudulta.

Harrastesarjassa mukana oli 75 joukkuetta yhden joukkueen peruttaessa pari päivää ennen turnausta sairastumisen takia. Joukkueet oli jaettu 19. neljän joukkueen lohkoihin. Kirkkain mitali matkasi Pirkkalaan Satakunnan Lennoston joukkueen mukana. Joukkueessa pelasi seuraavat henkilöt: Marc Fuss, Mika Grön, Arttu Hiltunen, Juha Järvinen, Timo Karinki, Tuomas Koskinen, Mikko Lehtimäki, Jarkko Rajala, Jouni Rapikisto, Mikko Sarantola, Marko Taimela (mv), Tomi Vanhatalo ja Jaakko Veijanen. Miltei samalla kokoonpanolla ollut joukkue voitti harrastesarjan turnauksen myös viime vuonna. Hopealle sijoittui Riihimäen Vankilan henkilökunnasta koostunut joukkue. Ko. joukkue on ollut monena vuonna mukana ja heiltä löytyy mm. vuodelta 2007 hopeamitali. Pronssiottelua ei pelattu vaan pronssimitalit ja -pokaalit jaettiin välierissä hävinneille joukkueille TNG/Air Åland ja Helsingin kaupungin liikuntaohjaajat.

Kilpasarja keräsi, kuten viime vuonna mukaan kahdeksan joukkuetta. Finaaliottelussa mukana oli Keskon (HaKe) ja Wärtsilän henkilökunnasta koostuneet joukkueet. HaKen joukkue, joka useampana vuonna on ollut mitalisijoilla, mm. vuonna 2007 pelasivat itselleen kultamitalit, tulivat hopealle. Wärtsilän joukkueessa pelasivat Jaakko Hintikka, Rami Kolmonen, Timo Kukko,  Jani Laiho, Ville Laiho, Pasi Lammi, Arto Similä, Sami Stenman, Teemu Talvitie ja Robert Tarvonen. Kilpasarjassa oli tarkoitus pelata myös pronssiottelu välierissä hävinneiden Kespro ja Riikku Rakenteet joukkueiden kesken mutta viimeksi mainitun joukkueen luovutettua Kespron joukkueelle ojennettiin pronssipokaali ja -mitalit.

Turnauksen aikana käytössä oli reaalikainen tulospalvelu. T
ulokset löytyvät http://www.turnauspalvelu.fi/stpu2009sb/ linkin alta.

Vuoden 2009 kärkijoukkueet

KILPASARJA:
1. Kulta          Wärtsilä Finland Oy, Vaasa
 (kuva voittajajoukkueesta)

2. Hopea        Kesko Oy (HaKe), Vantaa 

3. Pronssi       Kespro Oy, Vantaa

HARRASTESARJA:
1. Kulta          Satakunnan Lennosto, Tikkakoski 
(kuva voittajajoukkueesta)

2. Hopea        Riihimäen Vankila (RIV), Riihimäki

3. Pronssi       Helsingin kaupunki, Liikuntavirasto/Liikunnanohjaajat, Helsinki

Touch N'Go Oy Ab (TNG/Air Åland), Helsinki, Maarianhamina, Tampere

Onnittelut voittajille ja kiitokset hyvistä peleistä kaikille joukkueille.


Powerpaino Oy Nummelasta on vuoden 2009 työpaikkajoukkueiden KAUKALOPALLON SM-turnauksen mestari

Vuodesta 1990 alkaen STPU on vuosittain järjestänyt kaukalopalloturnauksia. Viimeiset viisi vuotta, mukaan lukien tämä vuosi, turnaukset on käyty Espoossa. Espoossa yhden jäähallin (Laaksolahti) käyttökiellon takia muut käytössä olevat hallit ovat kovan kuormituksen takana ja siten myös tämän vuoden (18.4.2009) STPU:n kaukalopalloturnauksen alkuottelut pelattiin kahdessa hallissa. Ilmoittautuneita joukkueita oli 19 yhden peruttua jo otteluohjelman lähetettyä joukkueille. Joukkueet oli jaettu neljään lohkoon, josta yksi lohko pelasi alkuottelut Espoonlahdessa, muut Matin-
kylässä missä myös kaikki jatkopelit pelattiin. Espoonlahdessa pelaavat joukkueet kehuivat jään olevan paremmassa kunnossa kun Matinkylässä. Myös parkkipaikkoja löytyi paremmin Espoonlahdesta koska Matinkylän jäähallin ympäristö oli lauantaina kovassa koetuksessa siellä olevien monien tapahtumien johdosta.

Pelit alkoivat klo 8.30 ja ensimmäisiä jatkopelejä jännättiin klo 16.55 alkaen. Lohkojen kaksi parasta olivat mukana puolivälierissä. Pronssiottelua ei pelattu vaan välierissä hävinnet joukkueet saivat pronssimitalit ja pokaalit. Monessa jatkopelin pelissä paremmuus ratkaistiin rangaistuslaukauksilla.

Mestaruus ratkaistiin välierien voittajien, eli Ovakon ja Powerpainon kesken. Kun peliä oli pelattu viisi ja puoli minuuttia maalitaululla oli 1-1. Pari minuuttia sen jälkeen Powerpaino teki maalin, joka ei kauan maalitaululla pysynyt kun Ovako tasoitti 2-2. Kun 20 minuutin peliaika loppui tulos oli 5-2 Powerpainon hyväski. Joukkueessa oli mukana seuraavat henkilöt: Mika Elonsalo, Tomi Grönroos, Sami Ikonen, Antti Joutlahti, Jari Kuosmanen (mv), Kari Lilja, Petri Lilja, Seppo Lindroth (huolto), Hannu Mattila, Jari Nurmio (c), Jukka Ruostesaari ja Arto Taipola. 

B-finaali pelattiin lohkojen kolmansien kesken. Kaikille osallistujille jaettiin STPU:n 20-vuotisjuhlamitali.

Kiitoksen ansaitsevat tuomareina turnauskessa toimeet Tony Lindström, Pasi Mustonen, Juha Pursiainen, Ike Rautio, Tony Schuravleff, Jussi Säteri ja Santeri Valve.

Kiitoksia jaettaessa ei sovi unohdaa kylmissä hallissa toimitsijoina toimineita henkilöitä. Pentti Sneck, STPU:n kaukalopallon lajivetäjä ansaitsee erityisen kiitoksen hänen ollessa päävastuussa koko turnauksesta. Mainittakoon, että Pentti Sneckille ojennettiin STPU:n sääntömääräisessä kevätkokouksessa opetusministeriön hänelle myöntämä ansioristi.

Vanhoja tilastoja katsellessa voidaan todeta, että tämän vuoden kärkijoukkueiden nimiä ei aikaisemmin esiinny ihan kärkijoukkuelistalla.

Ottelun tulokset löytyvät http://www.turnauspalvelu.fi/stpu2009kp/ linkin alta. Tulospalvelusta vastasi Raimo Kalliokoski & www.turnauspalvelu.fi

Vuoden 2009 kärkijoukkueet:

1. Kulta          Powerpaino Oy, Nummela

2. Hopea        Oy Ovako Bar Ab, Imatra

3. Pronssi       Neste Oil Oyj, Naantali ja Porvoo

Vantaan kaupunki/Scotts team, Vantaa

Onnittelut voittajille ja kiitokset hyvistä peleistä kaikille joukkueille.


STPU:n 20-VUOTISJUHLAKISAT 2009 ohjelma
Kilpailuohjelman tulostusversiot löytyvät linkin alta
(pdf-tiedosto) (word-tiedosto)

Ilmoittautumiset pyydetään sähköpostiosoitteeseen: stpury@kolumbus.fi


KAUKALOPALLO

Lauantai 18.4.2009, Espoo, Matinkylän Urheilukeskus.
Ilmoittautuneet joukkueet, lohkot ja otteluohjelma
TULOKSET

Max. 24 joukkuetta. Ilm. 3.4.2009 mennessä.
Värillinen juliste tulostettavaksi esim. ilmoitustaulullenne
Turnausmaksu 310 €/ joukkue.
Yht.henkilö: Pentti Sneck STPU, gsm 040 514 0072 tai Kalevi Paavilainen, STPU, gsm 040 548 4812

 

PETANQUE

Lauantai 16.5.2009, Tampere.
3-henkisin joukkuein. Max. 32 joukkuetta.
Ilmoittautuneet joukkueet
Ilm. 11.5.2009 mennessä.
Värillinen juliste tulostettavaksi esim. ilmoitustaulullenne
Maksu 35 €/joukkue. Yht.henkilö: Timo Kuisma, STPU, gsm 0400 799 323 tai
Eva Fredriksson,
gsm 0400 515 897

 

JALKAPALLO

Lauantai 5.9.2009 Tammela, Eerikkilän Urheiluopisto. Käytössä 3 keinonurmikenttää (1 hallissa, 2 ulkona). Max. 24 joukkuetta. Kilpa- ja harrastesarja. Joukkueessa 6 pelaajaa + maalivahti.
Ilmoittautuneet joukkueet
Otteluohjelma, säännöt ym.
Tulokset
Ilm. 20.8.2009 mennessä.
Värillinen juliste tulostettavaksi esim. ilmoitustaulullenne
Maksu 310 €/joukkue.
Yht.henkilö: Pentti Sneck, STPU, gsm 040 514 0072 tai
Eva Fredriksson, STPU, gsm 0400
515 897
 

SALIBANDY

Lauantai 25.4.2009 Helsinki, Arena Center Myllypuro ja Ruskeasuo. Kilpa- ja harrastesarja.
Ilmoittautuneet joukkueet
Otteluohjelmat löytyvät sivulta http://www.turnauspalvelu.fi/stpu2009sb/
Ilmoittautuessa ennen 13.3.2009 maksu on 300 €/ joukkue. Tämän jälkeen 350 €/joukkue.
Värillinen juliste tulostettavaksi esim. ilmoitustaulullenne
Tämän jälkeen maksu 350 €/joukkue. Maksuun sisältyy tulokahvi/-tee ja pulla.
Yht.henkilöt: Eva Fredriksson, 0400 515 897

Otteluohjelma lähetetään joukkueille pääsiäisen jälkeen.
 

SUUNNISTUS

Maanantai 18.5.2009 Impivaara, Turku. Suunnistus on
STPU:n 20-vuotisjuhlasuunnistus ja TUPI
ry/suunnistus 60-vuotis juhlasuunnistus.

 Eniten pisteitä kerännyt työpaikka palkitaan pokaalilla. Tarkemmat tiedot selviävät linkin alla olevasta kilpailukutsusta ja värillisestä julisteesta.
Yht.henkilö: Olavi Grönholm, gsm 040 500 9213

JÄÄKIEKKO 35 v.

Perjantai ja lauantai 25.-26.9.2009 Vierumäen Urheiluopisto. Max. 10 joukkuetta.
Ilmoittautuneet joukkueet
Ilm. 4.9.2009 mennessä.
Värillinen juliste tulostettavaksi esim. ilmoitustaulullenne
Maksu 410 €/joukkue.
Yht.henkilö: Timo Kuisma, STPU, gsm 0400 799 323

 

KORIPALLO

Lauantai 9.5.2009, Helsinki, Kumpulan liikuntakeskus.
Ilmoittautuneet joukkueet
Ilm. 25.4.2009 mennessä. Max. 12 joukkuetta.
Värillinen juliste tulostettavaksi esim. ilmoitustaulullenne
Maksu 350 €/joukkue.
Yht.henkilöt: Juha Peltonen, STPU,
gsm 041 511 5710

 

PUMPPURESIINAKISA

Lauantai 6.6.2009, Kotala (Virrat)- Haapamäki (Keuruu). Matka noin 27 km. Kilpailuaika n. tunti.
Värillinen juliste tulostettavaksi esim. ilmoitustaulullenne
Sarjat: Ilmoittautuneet joukkueet
  - Kilpa- ja harrastesarja sekä
  - tasa-arvotiimi (3 naista+3 miestä).
Joukkueessa 6 henkilöä.
Max. 18 joukkuetta.
Ilm. 8.5.2009 mennessä.
Maksu 400 €/joukkue sisältää tulokahvit sekä ruokailun ja saunan. 
Yht.henkilö:
Mikko Haramo, STPU, gsm 040 513 4580
 

PÖYTÄTENNIS

Lauantai ja sunnuntai 26. ja 27.9.2009, Turku,
Liikuntakeskus Alfa, Virusmäentie 65
Ilm. 11.9.2009 mennessä.
Yht.henkilö: Kalervo Järvi, gsm 050 464 9333.
Kilpailukutsu sekä värillinen juliste tulostettavaksi esim. ilmoitustaulullenne(pdf-tiedosto)

 

JOKAMIEHEN GOLF

Toukokuussa 2009, pääkaupunkiseutu. Yht.henkilö: Eva Fredriksson, gsm 0400 515 897.
Ko. kisaa ei vähäisen kiinnostuksen takia järjestetä.

 

 

 

Oikeus turnausohjelman muutoksiin ja lisäyksiin pidätetään.

 

FUTSAL 

Lauantai 10.10.2009, Vantaa, Energia Arena
Ilmoittautuneet joukkueet
Max. 16 joukkuetta.
Ilm. 25.9.2009 mennessä.
Värillinen juliste tulostettavaksi esim. ilmoitustaulullenne
Maksu 180 €/joukkue.
Yht.henkilöt:

Pentti Sneck, STPU, gsm 040 514 0072 tai
Eva Fredriksson, gsm 0400 515 897

IlIlmoittautumisessa huomioitava:

Ilmoittautuminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen ilmoitettua määräaikaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
 
Ilmoittautumiset:

Suomen Työpaikkaurheilu ry STPU ry
PL 48, 02131 ESPOO.
sähköposti:
stpury@kolumbus.fi
 

·       Mainittava kilpailulaji tai -lajit sekä mahd. sarja, johon osallistutaan

·       Yrityksen, laitoksen, viraston tai yhdistyksen nimi

·       Yhdyshenkilön sekä mahd. varahenkilön nimi ja tarkat yhteystiedot (postiosoite, sähköposti, puhelinnumero)

·       Laskutusosoite, jos poikkeaa yhdyshenkilötiedosta

·       Joukkueen pelipaidan/-paitojen väri (jos tiedossa)

·      Joukkueen kokoonpanoa ei ilmoituksen yhteydessä vielä tarvita, mutta voi tehdä jos on tiedossa

·       Jokainen joukkue saa aikanaan laskun. Jos samasta yrityksestä on useampi joukkue, merkitään ne yhdelle laskulle, mikäli ei toisin sovita.

·       Ilmoittautuminen on yrityksen osalta sitova. Se on aina tehtävä kirjallisena, esim. sähköpostitse (ei siis puhelimitse). Ilmoittautumismaksu tulee olla suoritettu laskussa mainittuun päivään mennessä, kuitenkin aina ennen kisatapahtumaa.

·       Mahdollinen peruutus on tehtävä vähintään 10 vuorokautta ennen kisatapahtumaa.

·       Kilpailun järjestäminen edellyttää riittävää osallistujamäärää.

 

Suomen Antidopingtoimikunta ADT edistää dopingin vastaista toimintaa sekä vastaa doping-valvonnasta Suomessa. ADT:n sivuilla on tietoa mm. antidoping-työstä, kielletyistä aineista ja menetelmistä, testauksesta sekä kansainvälisestä yhteistyöstä (ADT).

Uusi Suomen antidopingsäännöstö tuli voimaan 1.1.2009. Säännöstö noudattaa WADA:n Maailman antidopingsäännöstö 2009:ää.

Keskeinen muutos Suomen antidoping-säännöstössä on aiempaa laajempi harkintavalta päätettäessä dopingrikkomuksista määrättävistä seuraamuksista (toimintakelvottomuudesta). Käytännössä tämä tarkoittaa yksilöllisempää dopingtapausten käsittelyä, jossa on arvioitava mahdollisia, joko koventamis- tai lieventämisperusteita, urheilun toimintakiellon pituutta määrättäessä.

Uusi Suomen antidopingsäännöstö on luettavissa ADT:n internetsivuilla .

 


mm. vuoden 2008 kilpailutuloksia
(alempana aikaisempien vuosien kilpailutulokset)

STPU:n JÄÄKIEKON TYÖPAIKKA SM-TURNAUS, SENIORIT 35V käytiin Vierumäen Urheiluopistolla 31.10. – 1.11.2008.

 

Turnaukseen osallistui 5 joukkuetta todeten, että taisi olla tämän turnaustapahtuman historiassa pienin turnaus osanottajamäärältään ...   Erikoista oli myös se, että turnaus pelattiin sarjamuotoisena kaikki kaikkia vastaan, eli mitään erillistä pronssi- ja loppuottelua ei pelattu. Tässä kohdassa voidaan todeta se, että turnausohjelma oli laadittu aivan sijoituspelejä varten, pronssi käytännössä ratkesi viimeistä edellisessä pelissä ja muut palkintosijat viimeisessä pelissä.

 

Kolmanneksi sijoittunut M-real oli yllättämässä lopullista turnausvoittajaa johtamalla ottelussa Taksia vastaan peliä vielä toisen erän alussa, mutta sitten Taksi meni menojaan ja voitti ottelun kolmella maalilla.

 

Samoin lopullinen hopeajoukkue Myyntimiehet oli vaikeuksissa monivuotisen kestomenestyjän UPM Kaukaan kanssa.  Kaukas johti ottelua 3-0 toisen erän alussa, mutta Myyntimiesten loppukiri oli hurja, 5-3 voitto tuloksena.

 

Ns. loppuottelu oli tasainen ja hyvätasoinen, Taksin kaksi pikamaalia ottelun puolivälissä ratkaisivat heille tämän vuoden turnausvoiton.

 

Turnauksen erotuomaritehtävät hoitivat Lahden Jääkiekkotuomarit ja toimitsijatehtävistä vastasivat Heinolan Jääkiekkotuomarit. Lämpimät kiitokset Timo Kuismalle, joka yhdessä vaimonsa Seijan kanssa huolehti taidolla ja useamman vuoden kokemuksella koko turnauksen onnistumisesta.

 

Kulta              Taksi, Tampere

Hopea             Myyntimiehet, Tampere

                      M-real, Kirkniemi

                      UPM Kaukaan Lyly, Lappeenranta

                      Ovako Bar Oy Ab, Imatra

 

Linkin alta löytyy turnauksen tulokset.

 

Onnea voittajille ja kiitokset kaikille osallistujille.


Leppävaaran liikuntahallissa järjestettiin lauantaina 18.10.2008 työpaikkajoukkueille futsalturnaus.

Koska liikuntahallissa oli käytössä vain yksi kenttä, oli otteluohjelma kymmenen ilmoittautuneen joukkueen osalta jaettu kahteen viiden joukkueen lohkoon, joissa A-lohkossa olleet pelasivat alkupelinsä aamupäivästä klo 9.15 alkaen ja B-lohkon pelit alkoivat klo 12.40. Lauantaiaamuna saimme yllättäen mukaan yhden joukkueen lisää, jonka Raimo Kalliokoski ansiokkaasti sai ammattimaisella otteluohjelmasuunnittelulla mukaan B-lohkoon ilman isompia siirtoja. Toki järjestely toi alkuperäisen päivän aikatauluun hiukan lisätunteja.

Alkulohkojen pelit, kuten myös suurimmaksi osaksi jatkopeleistä olivat varsin tasaisia. Futsalissa lasketaan myös kumuloitavat virheet (rikkomuksia), eli viidennestä virheestä alkaen samalla puoliajalla vastajoukkue saa vapaapotkun. Kun peliaika oli 1 x 15 min suoraa aikaa ei koko turnauksen aikana ehtinyt kuin kolmessa matsissa täyttyä tuo maaginen viiden rikkomuksen raja. Näin ollen voimme todeta, että myös pelitapa oli hyvää futsalia. Siististä pelistä huolehtivat myös Espoon Erotuomarikerhon tuomareina toimineet Arber Istrefi, Elbasan Kabashi, Pasi Meriluoto, Kari Ollikainen ja Göran Slotte, jotka kaikki ansaitsevat kiitokset.

Lohkojen kolmanneksi ja neljänneksi tulleet pelasivat B-finaalin pokaalista. B-finaalin voittajaksi selviytyi PricewaterCoopers Oy (PwC) Helsingistä voittaen espoolaisen Inex Partners Oy/Kuiva-joukkueen.

Pronssimitalit ja pokaalit jaettiin seuraaville joukkueille: Nordic Aluminium Plc, Kirkkonummi ja LVI-Dahl Oy (Vandals), Vantaa.

Finaalissa olivat vastakkain Sanomain kerhon pelaajat Forssasta ja Helsingistä ja Deloitte & Touche Oy Helsingistä. Ottelun lopussa maalitaululla oli numerot 1-1, jolloin edessä oli rangaistuspotkukilpailu, jonka voitti Deloitten joukkue numeroin 3-2. Voittajajoukkueessa pelasi myös turnauksen ainoat (kaksi) naisedustajaa. Hyvä tytöt!

Linkin http://www.turnauspalvelu.fi/stpu2008fu/taso/ottelulista.php?turnaus=stpu2008fu&kentta=LE&tuomaristo=-1  alta löytyy kaikki tulokset käydyn turnauksen osalta. Kiitos Raimo Kalliokoskelle ja hänen www.turnauspalvelu.fi reaaliaikaista tulospalvelusta.

Kulta:    Deloitte & Touche Oy, Helsinki
Hopea:  Sanomain kerho, Forssa ja Helsinki
Pronssi: Nordic Aluminium Plc, Kirkkonummi
             LVI-Dahl Oy, Vantaa
B-finaalin voittaja: PricewaterCoopers Oy, Helsinki

Kiitos vielä kerran teille kaikille mukana olleille. STPU haluaa myös tämän turnauksen jälkeen lausua erikoiskiitoksen Pentti Sneckille, STPU:n hallituksen varapuheenjohtajalle lausumalla tuon aikaisemminkin käytetyn fraasin: ilman häntä tästäkään turnauksesta ei olisi tullut mitään. Kiitos Pena.

Kiitosta jaettaessa ei sovi unohtaa liikuntahallin valvojana toiminutta Ville Ruokojaa, jolle työpäivän pituudeksi kertyi toistakymmentä tuntia.


Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille.


Luonnon voimat tarjosi varmaan alkusyksyn aurinkoisimman päivän kun Eerikkilän urheiluopistolla tänään, lauantaina 20.9.2008 pelattiin työpaikkajoukkueiden SM-jalkapalloturnaus. Linkin http://www.turnauspalvelu.fi/stpu2008jp/ alta löytyy kaikki tulokset käydyn turnauksen osalta.

Kilpasarjan kultapokaali matkasi Inex Partners Oy:n joukkueen mukana Espooseen heidän voittaessaan niukasti Ovako Bar Oy:n joukkueen Imatralta. Pronssipokaalit matkasivat Pietarsaareen UPM-Kymmenen ja Olkiluotoon Teollisuuden Voiman joukkueiden mukana. Kilpasarjassa pelattiin myös B-finaali, jossa pelasivat vastakkain Valio Oy Tampereelta ja Helsingin Energian joukkueet tuloksena 1-3 rp. 1-1.  Inex Partners Oy, Espoosta nappasi myös harrastesarjan kultapokaalin, Finnsteve Oy Helsingistä jäädessä hopealle. SF ammattimies Oy Helsingistä sai pronssia. 

Valokuvia jalkapalloturnauksesta (lähinnä mitalijoukkueista)

Vuoden 2008 jalkapallon SM-turnauksen sijoitukset:

Kilpasarja:
1.
Inex Partners Oy (Team Rainbow), Espoo
2.
Ovako Bar Oy Ab, Imatra
3. Teollisuuden Voima Oy (Ydinteam), Olkiluoto
    UPM Pietarsaaren tehtaat, Pietarsaari

Inex Partners Oy (Inex Kaukokuljetus), Espoo
Tapiolan Lämpö Oy (Sälä), Espoo
 

B-finaalin voittaja: Helsingin Energia, Helsinki
B-finaalin hopea:  Valio Oy (Maitopojat), Tampere
 

Harrastesarja:
1. Inex Partners Oy (Inex Tuore), Espoo
2. Finnsteve Oy, Helsinki
3. SF ammattimies Oy, Helsinki

Kiitos Espoon Erotuomarikerhon tuomareille Kari Kokko, Kari Ollikainen, Pekka Pettersson ja Göran Slotte sekä Raimo Kalliokoskelle reaaliaikaisesta tulospalvelusta. Erikoiskiitoksen ansaitsee STPU:n hallituksen varapuheenjohtaja Pentti Sneck, joka kantoi päävastuun turnauksesta.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille.


STPU jäsenjärjestöineen osallistui 29.8.2008 Helsingissä pidettyyn syksyn suurimpaan työyhteisöjen liikuntatapahtumaan, Kuntovestivaaliin  http://www.kuntofestivaali.fi/ Linkin alla Kauko Salopuron nappaama kuva TEA:n, STPU:n ja UPI:n edustajista yhteisen osaston edessä (kuvaa klikkaamalla sen saa suuremmaksi)


PUMPPURESIINAKISAn 10-vuotiskilpailuhumu Kotalan "Stadionilla" on hiljentynyt tältä vuodelta. Kymmenen vuoden aikana kisoihin on osallistunut 156 joukkuetta, joista usea joukkue on ollut mukana useammin kuin kerran. Ensimmäisenä vuonna oli mukana kuusi joukkuetta, tämän vuoden osallistujamäärä 19 joukkuetta hipoi ennätyslukuja. Vain vuosina 2001 ja 2002 oli mukana hieman enemmän joukkueita. Pari joukkuetta oli mukana myös Keski-Euroopasta, joten kisojen kansainvälisyyskin jatkui. Vuoden 2008 kisat, lauantaina 7. kesäkuuta 27 km:n rataosuudella Haapamäki - Kotala (Virrat) noudattivat suureksi osaksi vanhaa mallia. Uutta oli mm. että tänä vuonna ei etukäteen oltu laadittu tarkkaa lähtöjärjestystä vaan sarjoilla oli omat aikajaksot, jonka aikana resiinat lähtivät. Sarjojen sisällä oleva lähtöjärjestys arvottiin.

Tulospalveluksen hoiti esimerkillisesti Keuruun kisailijat ry:n edustajat Kari Rautavan johdolla, joka myös hoiti tuloskuulutuksen ja joukkuehaastattelut. Tulevaa vuosikertomusta varten paikalla oli pumppuresiinakisojen hovikuvaaja Esko Soini Studio Eskosta Keuruulta. Kilpailijoiden ja yleisön viihdyttämisestä huolehti hanuritaiteilija Kari Keurulainen yhdessä äänitehosteita hoitaneen Ari Kaakkomäen kanssa. STPU lausuu kiitokset kaikille.

Kilpasarjaan osallistui 6 joukkuetta ja kolmantena vuonna peräkkäin voiton vei Riihon Metsäpalvelu Oy Haapamäeltä. Tämän vuoden voittoaika oli 59.01. Hopealle pumppasi saksalainen joukkue Die starken Turner (Vahvat voimistelijat) ainoastaan 26 sekunnin erolla voittajaan. Pronssi meni Nastolaan, Nastolan Kirjatyöntekijät ry:n edustajille. Mainittakoon tässä, että parhaiten edustettuna voidaan pitää Nastola - Lahti -akselia, josta mukana oli peräti 5 joukkuetta. Kilpailun maine ja aikaisempien joukkueiden kiitettävä mainonta lienee kiitos, että uusia joukkueita saadaan mukaan näihin pumppuresiinoiden nopeuskilpailuihin.

Tasa-arvo -tiimi sarjan voitti Ruoveden Osuupankki ajalla 1.03.22. Osa tiimin pumppaajista on osallistunut 7-8 vuoden aikana kisoihin. Hopealle sijoittui viime vuoden ko. sarjan voittaja Team Europe, jonka joukkueen jäsenet (Saksan liittotasavallasta ja Tšekin Tasavallasta) myös ovat ”vanhoja konkareita” resiinoiden käsittelyssä ja he kuuluvat Deutsche Draisinen Sammlung -yhdistykseen, joka toimii Bad Nauheimissa Saksassa. Joukkueen nettisivuilla on paljon resiinoihin liittyvää tietoa http://www.draisine.de/Dds-bn/mpDDDSBN.htm. Sarjan pronssi meni pääkaupunkiseudulta tulleelle joukkueelle GE Healthcare Finland Oy.

Harrastesarjan voitti matkasi Kokkolaan jonka tiimin jäsenet Kokkolan Energiasta oli ensimmäistä kertaa mukana kisoissa. Hopealle pumppasi Wipak Oy Nastolasta jotka edustavat ko. firman tehdaspalokuntaa. Pronssi matkasi tässäkin sarjassa pääkaupunkiin, firmaan Lämpö-Tukku Oy.

Vaikka STPU ei ollut järjestänyt erikoista iltaohjelmaa 10-vuotisjuhlan merkeissä tarjolla oli mm. Kotalan kyläyhdistyksen kisatanssit, jossa tahdin takoi suosittu Janne Joki. Höyryveturipuiston isännän Martti Vainion kanssa oli sovittu, että kisailijat pääsevät ns. osallistumismitalia esittämällä Veturipuiston 20-vuotis Juhlatansseihin, jotka olivat samana päivänä kuin kisat. Illan solistina KATRI HELENA & Petoman.

Suomen Työpaikkaurheilu ry kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan ja sponsoreitaan panoksesta resiinakisojen onnistumiseksi:
RESIINARALLI - RAILWAYRALLI RY - resiinat
KEURUUN KISAILIJAT RY - tulospalvelu
KOTALAN KYLÄYHDISTYS RY – kestitys Kotalassa
KESKI-SUOMEN ELÄMYSRAUTATIE RY – radan käyttöoikeus
HAAPAMÄEN VPK - ensiapu
HAAPAMÄEN HÖYRYVETURIPUISTO – avaus, tulokahvit ja iltatanssit 20-
vuotisjuhlan merkeissä
PIRKANMAAN LÄHIVAKUUTUSYHD. - joukkuevakuutus
SUOMENSELÄN SANOMAT
SUUR-KEURUU -LEHTI
sekä lukuisia nimeltä mainitsemattomia henkilöitä.
KISATUNNUS Taiteilija Timo Huhtala
MITALIT Rahapaja Insignia Oy

Onneavoittajille ja kiitos kaikille osallistujille.

Tulokset löytyvät linkin alta. 

Vuoden 2007 pumppuresiinakisoista on valmistunut kooste DVD-elokuvan muodossa. Parikymmentä minuttisen elokuvan on koonnut Studio Esko. Mikäli haluat oman kappaleen tilaa se STPU ry:n kautta (stpury@kolumbus.fi). Hinta on 20 euroa/elokuva sisältäen postituskulut.

Tiesitkö, että dresiina (ranskaksi draisine) hammaspyöräpumppu on laite "resiina" joka kantautuu keksijänsä saksalaisen Karl Christian Ludwig Drais von Sauerbronnin (1785-1851) nimestä. Pumppuresiina on kiskoilla kulkeva radan korjauskuntien n. 60 vuotta sitten käyttämä kulkuväline, jossa seisaallaan pumpaten on mahdollista kerralla kuljettaa 6-10 henkilöä. Sitä käytettiin myös Haapamäki – Pori –rataa tehtäessä. Rata valmistui marraskuussa 1938.

STPU järjesti yhteistyössä Turun jäsenyhdistyksen TUPI ry:n kanssa SUUNNISTUSKISAT lauantaina toukokuun 24.päivänä 2008 Suomusjärven maastossa. Kisoja suosi aurinkoinen kesäsää ja asteitakin oli sopivasti 15-16 °C. Suunnistuskisojen järjestelyt ja toteutus sujui mallikkaasti Suomusjärven Sisu ry:n toimesta.

Mukana olleet suunnistajat tuntuivat tyytyväisiltä kilpailuun kokonaisuudessaan, vaikka rata pidettiinkin hieman vaikeana. Se ei pahemmin haitannut, sillä miltei kaikki mukana olleet saivat STPU:n komean mitalin kotiin viemiseksi. Joukkuekilpailussa oli mukana kaksi joukkuetta, jotka saivat pokaalin palkintokaappiinsa.

Kilpailun johtajana toimi Matti Mäkirinne ja ratamestareina Tuomo Ratia ja Aare Virta. Tulospalvelusta vastasi Arto Sinnelä. Kartta oli vuodelta 2006, mittakaavassa 1:10.000, käyrävälin ollessa 5 m.

Sarjat ja matkat olivat:
H21: 6,07 km, H40: 6,07 km, H50: 5,37 km, H55: 4,14 km, H60: 3,43 km, H65: 3,43 km sekä D21: 4,14 km, D40: 4,14 km, D50: 3,43 km, D55: 2,64 km ja D60: 2,64 km.

Tulokset löytyvät linkin alta.

Tulokset sarjoittain näkyvät jäljempänä. Väliajat, tulokset ym. on myös esitetty Suomusjärven Sisun kotisivuilla http://suomusjarvensisu.fi/kilpailut/2008/stpu/index.php

Todettakoon vielä, että mukana oli myös suunnistuksen maailmanmestari Juhani Jokinen.

Kiitokset vielä Suomusjärven Sisu ry:lle ja kaikille reippaille mukana olleille suunnistajille.


Suomen Työpaikkaurheilu STPU ry järjesti Tampereella, Hämeenpuiston pohjoispäässä 17.5.2008 PETANQUEN mestaruuskisat. Varsinaiset kisat alkavat klo 10.00 ja mitaliottelut palkintoseremoniat mukaan lukien oli ohi klo 17.00. Sää suosi kisoja, jotka muutenkin olivat onnistuneet. Suuri kiitos siitä KOO-VEE ry:n petanquejaostolle ja erityisesti Arto Brandille joka kantoi päävastuun mukaan lukien tuomaritehtävän. Paikallisesti kisoista vastasi STPU:n jäsenjärjestö Tampereen Työpaikkaurheilu Kilvoittelu TUKi ry Timo Kuisman johdolla.

Kisoihin oli ilmoittautunut yksitoista joukkuetta, jotka pääosin olivat Tampereen seudulta. Pelimuotona oli trippeli, eikä lisenssipakkoa vaadittu. Luokkia oli vain yksi ja joukkueet jaettiin kahteen lohkoon arvonnan kautta. Aluksi pelattiin sarja, eli lohkossa olleet kaikki joukkueet pelasivat toisiaan vastaan. Tämän jälkeen siirryttiin cup-muotoon, joista lohkojen 2 parasta menivät välieriin ja kamppailivat mitalipaikoista. Lohkojen 3.-4 pelasivat sijoista 5-8. Näin olleen jokaiselle joukkueelle tuli ainakin 4 peliä.

Pelit pelattiin 13 pisteeseen. Alkusarjan nopeuttamiseksi aloitettiin pelit kahdesta pisteestä. Cupissa aloitus oli nollasta pisteestä. Kuulat asettuivat useimmiten maalipallon (snadin) viereen ja lajia kauemmin harrastaneet taitavat pelaajat onnistuivat silloin omilla ”kilkkauksilla” tai ”ampumisilla” saada vastustajan kuulan pois maalipallon (snadin) läheltä. Moneen otteeseen kaivettiin esille myös mittanauha jotta saataisiin tarkka etäisyys selville snadin ja kuulien välillä.

Vuoden 2008 petanque-kisan mitalijoukkueet

Kulta     Tampereen Sähkölaitos, Tampere

Jari Haapanen, Kari Lehtinen, Jouni Nieminen, Heikki Parkkinen

Hopea   Tilastokeskus (TIKU), Helsinki

Mikko Mäkinen, Raimo Rantonen, Esko Riste

Pronssi Linkosuon Leipomo Oy (Linkosuo 1), Tampere

Daniel Duhamel, Rauno Käpynen, Kai Lehto

Tulokset löytyvät linkin alta.

Tilastokeskus on ollut mukana monena vuonna STPU:n petanquekilpailussa. He ovat tallentaneet kaikki osallistumiset (2003, 2004, 2006, 2007 ja 2008) erinomaisine otteluselostuksineen kotisivuilleen http://www.stat.fi/tiku/ --> petankkisivut http://www.stat.fi/tiku/peta/ -->
http://www.stat.fi/tiku/peta/typjomes08.html
http://www.stat.fi/tiku/peta/typjomes07.html
http://www.stat.fi/tiku/peta/typjomes06.html
http://www.stat.fi/tiku/peta/typjomes04.html
http://www.stat.fi/tiku/peta/typjomes03.html
STPU kiittää TIKEä luvasta saada julkaista linkit myös omilla sivuillaan.

Onnittelut voittajille ja kiitokset hyvistä peleistä kaikille joukkueille. Kiitokset myös tuomarille ja toimitsijoille.


KORIPALLON SM-turnaus työpaikkajoukkueille järjestettiin kymmenennen kerran lauantaina toukokuun 10. päivänä 2008 Helsingissä Kumpulan Liikuntakeskuksessa. Sekä pronssi- että kultaottelu oli hyvin tasainen. Pronssiottelu käytiin Nokia Corporationin ja Accenturen välillä ja ratkesi jatkoajan jälkeen Accenture joukkueen hyväksi 48-46. Myös finaaliottelu meni jatkoajalle ja jännittävässä ottelussa taistelivat Forssan kaupunki ja Police Basket ry. Jatkoajan päätyttyä tasan siirryttiin ”äkkikuolema” heittoon jossa virkavallan pitkät käsivarret venyivät ja lopputulos kirjattiin Police Basket ry:n hyväksi 49-48. Police Basket ry:n joukkueessa pelasivat seuraavat henkilöt: Janne Ansas, Oliwer Camphell, Tapani Holopainen, Ilpo Ikola, Heikki Kallio, Jarno Kirjavainen, Teemu Raivio, Lasse Riihimäki, Marcus Saano, Vesa Sell ja Miikka Wessman.

Turnaus järjestettiin yhdessä Suomen Koripalloliitto ry:n kanssa ja soveltuvin osin noudatettiin normaaleja Koripalloliiton sääntöjä. Käytännön järjestelyistä (toimitsijat ja kahvio) vastasi Sarvipöllön veljeskunta ry. Tuomareina toimivat Raimo Alanko, Seppo Jäntti, Seppo Patomeri, Pentti Suomi, Pauli Tele ja Osmo Väisänen. Kisojen järjestelyvastuun hoiti STPU:n toimesta Juha Peltonen.

Vuoden 2008 koripallon SM-turnauksen mitalijoukkueet:

Kulta

Helsingin kihlakunnan poliisilaitos (Police Basket), Helsinki

Hopea

Forssan kaupunki, Forssa

Pronssi

Accenture Oy, Helsinki

4. sija

Nokia Corp., Espoo

Tulokset löytyvät linkin alta.

Onnittelut voittajille ja kiitokset hyvistä peleistä kaikille joukkueille. Kiitokset myös
tuomareille ja toimitsijoille.
 

Työpaikkajoukkueiden SM-salibandyturnaus järjestettiin 13. kerran lauantaina huhtikuun 19. päivänä 2008 Helsingissä. Käytössä oli Arena Centerin hallit sekä Myllypurossa että Ruskeasuolla.

Viime vuoden tapaan joukkueet oli jaettu kahteen sarjaan: harraste- ja kilpasarjaan.

Harrastesarjaan oli ilmoittautunut mukaan 96 joukkuetta, joista kolme peruutti sen jälkeen kun otteluohjelma oli joukkueille lähetetty. Niistä kaksi peruutusta saatiin turnausta edeltävänä päivänä, jolloin oli liian myöhäistä uusia joukkueita saada peruttaneiden tilalle. Näin ollen kolmessa lohkossa oli 3 joukkuetta kun lopuissa 21:ssa lohkossa joukkueet oli jaettu neljän joukkueen lohkoon. Kolme lohkoa pelasivat alkuottelut sekä ensimmäisen play-off -kierroksen Ruskeasuolla. Loput 21 joukkuetta pelasivat kaikki pelinsä Myllypuron Arena Center hallissa. Finaalissa kohtasivat ABB:n joukkue Vaasasta  ja Satakunnan Lennosto Tampereelta. Ottelu oli varsin tasainen ja päättyi 2 - 2. Sääntönä oli, että pudotuspeleissä ei ollut jatkoaikaa vaan jatkettiin suoraan rangaistuslaukauskilpailulla (3 laukaisijaa/joukkue). Voittopokaali matkasi Tampereelle ja hopea Vaasaan. Pronssit menivät Maaseudun Kone/MSK-Group, Ylihärmä ja Iki-Kiuas Oy, Helsinki.
1. Kulta        Satakunnan Lennosto (kuva joukkueesta)
2. Hopea      ABB, Vaasa (kuva joukkueesta)      
3. Pronssi     Maaseudun Kone(MSK-group, Ylihärmä (kuva joukkueesta)
                    IKI-Kiuas Oy, Helsinki (kuva joukkueesta)
Kuvat on ottanut Eeva Welling.

Vuoden 2007 turnauksessa mukana olleista joukkueista n. 60% olivat mukana myös tänä vuonna. Loput 40% olivat täysin uusia tai ainakin edellisen vuoden pois olleita.  Pääkaupunkiseudun joukkueita oli n. 45%.

Kilpasarja pelattiin Ruskeasuon Arena Centerin hallissa. Mukana oli kahdeksan joukkuetta. Loppuottelussa kohtasivat joukkueet Nokian Renkaat Oyj Nokialta ja Power Stick Oy (Fatpipe), Helsinki. Pronssille tuli Atria Oyj, Nurmo ja Tekmanni Service Oy, Helsinki.
1. Kulta        Power Stick Oy, Helsinki
2. Hopea      Nokian Renkaat Oyj, Nokia
3. Pronssi     Atria Oyj, Nurmo

                    Tekmanni Service Oy, Helsinki

Jo kolmantena vuonna peräkkäin turnaus järjestettiin yhteisesti Suomen Salibandyliiton kanssa. Liitolla oli mukana käytännön järjestelyssä Tapanilan Erä ry:n jäseniä. Yhteistyössä oli mukana myös Arena Center Oy vastaten hyvien kenttien ohella vatsan hyvinvoinnista sekä Suomen Punainen Risti (SPR) hoitaen fyysiset vammat. Unohtaa ei sovi pelien tuomareita, jotka edustivat alansa huippua.

Tulokset (sekä kilpa- että harrastesarjan) linkin alta (pdf)       (Word-dokumenttina)

Onnittelut voittajille ja kiitokset hyvistä peleistä kaikille joukkueille. Kiitokset myös
tuomareille ja toimitsijoille.


KM-Tekniikka Oy on vuoden 2008 työpaikkajoukkueiden KAUKALOPALLON SM-turnauksen mestari

KM-Tekniikka Oy Helsingistä voitti Espoon kaupungin joukkueen luvuin 4 - 2 Matinkylän urheilu-
hallissa 12.4.2008 pelatussa valtakunnallisissa työpaikkajoukkueiden SM-turnauksessa.

Vuoden 2008 kärkijoukkueet:

1. Kulta        KM-Tekniikka Oy, Helsinki (kuva joukkueesta)

2. Hopea      Espoon kaupunki, Espoo (kuva joukkueesta) (kuva tulevasta pelaajasta)     

3. Pronssi     Varis-Liikala, Lohja (kuva joukkueesta)

                    Itella Oyj, Varkaus (kuva joukkueesta)

 

B-finaalin voittajat:

Nokia-Siemens Network, Espoo (kuva joukkueesta)

TietoEnator Oyj, Helsinki ja Imatra (kuva joukkueesta)

 

Kuva STPU:n varapuheenjohtaja ja koko turnauksen päävastuun vetäjä Pentti Sneck:stä ja TietoEnatorin kapteenista.

 

Kuvassa Raimo Kalliokoski (toinen oikealta), joka on nopean tulospalvelukonseptin ”isä”.

 

Kuva Santeri Valve ja Jussi Säteri, jotka toimivat finaaliottelun tuomareina.
 

Kuvat on ottanut Marjatta Sneck.

Kaikki tulokset löytyvät seuraavan linkin alta: http://tupa.ssw.fi/stpu2008kp

Onnittelut voittajille ja kiitokset hyvistä peleistä kaikille joukkueille. Kiitokset myös
tuomareille ja toimitsijoille.

 


Vuoden 2008 kilpailukalenteri
(tulostettava pdf-versio linkin alta)

KAUKALOPALLO
Värillinen mainos tapahtumasta
Lauantai 12.4.2008, Espoo,
Ilmoittautuneet joukkueet
Matinkylän Urheilukeskus.
Ilm. 28.3.2008 mennessä.
Max. 24 joukkuetta,
Turnausmaksu 280 €/joukkue.
Yht.henkilö: Pentti Sneck psn@saunalahti.fi,
STPU, gsm 040 514 0072 tai Kalevi
Paavilainen/STPU, gsm 040 548 4812


SALIBANDY
Värilinen mainos tapahtumasta
Lauantai 19.4.2008 Helsinki, Arena Center Myllypuro ja Ruskeasuo.
Kilpa- ja harrastesarja. Pelaajamäärä 5+1

Harrastesarjassa ylin sarjataso salibandyliiton sarjoissa pelaavilla on III-divisioona. Sitä ylemmällä tasolla pelaavat eivät saa osallistua harrastesarjaan (eli pelaajalla, jolla on ollut pelaajalisenssi kaudella 2007-2008 II-divisioonaan tai sitä ylempään sarjaan EI saa pelata harrastesarjassa) Eli tilanne katsotaan pelaajan henkilökohtaisen pelaajalisenssin mukaan.

Kilpasarjassa ei ole osallistumisrajoituksia.
HUOM! Naisilla EI sarjarajoituksia.


Ilmoittautuneet joukkueet
Ilmoittautuessa ennen 7.3.2008 maksu on
290 €/ joukkue.
Tämän jälkeen maksu on
340 €/joukkue. Maksuun sisältyy tulo-
kahvi/-tee ja pulla.
Yht.henkilöt: Mikko Haramo, stpury@kolumbus.fi, gsm 040 513 4580, eino.paivarinta@nic.fi
gsm
050 524 9732 tai Eeva Welling,
gsm 0400 529 006
(Suomen Salibandyliitto)


KORIPALLO
Värillinen mainos tapahtumasta
Lauantai 10.5.2008, Helsinki,
Kumpulan liikuntakeskus.
Ilmoittautuneet joukkueet
Ilm. 25.4.2008 mennessä.
Max. 12 joukkuetta.
Maksu 330 €/joukkue.
Yht.henkilöt: juha.peltonen@eyen.fi,
STPU, gsm 041 511 5710

 

PETANQUE
Värillinen mainos tapahtumasta
Lauantai 17.5.2008, Tampere, 3-henkisin joukkuein.
HUOM! Kisat alkavat klo 9.30 varmistuksella, että ilmoittautuneet joukkueet ovat paikalla
lmoittautuneet joukkueet
Max. 32 joukkuetta.
Maksu 30 €/joukkue. Yht.henkilö:
timo.kuisma@tksport.inet.fi, STPU,
gsm 0400 799 323


SUUNNISTUS
Värillinen mainos tapahtumasta

Lauantai 24.5.2008 Suomusjärvellä.
Tarkemmat tiedot suunnistuksesta ja pisteistä selviää kilpailukutsusta, sekä www.suomusjarvensisu.fi sivuilta.
Kilpaillaan henkilökohtaisissa sarjoissa ja työpaikkapisteistä. Eniten pisteitä kerännyt työpaikka palkitaan pokaalilla. 
Yht.henkilö: olavi.gronholm@pp.inet.fi,
gsm 040 500 9213


PUMPPURESIINAKISA
10-vuotiskilpailu
Värillinen mainos tapahtumasta
Lauantai 7.6.2008, Haapamäki (Keuruu)-Kotala (Virrat).
Ilmoittautuneet joukkueet
 Matka noin 27 km. Kilpailuaika n. tunti. Sarjat:
- Miehet, kilpasarja
- Harrastesarja
-Tasa-arvotiimi (3 naista+3 miestä). Joukkueessa 6 henkilöä.
Ilm. 5.5.2008 mennessä.
Maksu 370 €/joukkue sisältää tulokahvit sekä kenttälounaan maalipaikalla ja saunan.
Yht.henkilö:
mikko.haramo@saunalahti.fi, STPU,
gsm 040 513 4580


JALKAPALLO
Värillinen mainos tapahtumasta
Lauantai 20.9.2008 Tammela, Eerikkilän Urheiluopisto.
Ilmoittautuneet joukkueet
Käytössä 3 keinonurmikenttää (1 hallissa, 2 ulkona).
Max. 24 joukkuetta.
Kilpa- ja harrastesarja
Joukkueessa 6 pelaajaa + maalivahti.
Ilm. 5.9.2008 mennessä.
Maksu 280 €/joukkue.
Yht.henkilö: Pentti Sneck psn@saunalahti.fi,
STPU, gsm 040 514 0072 tai
Eva Fredriksson, STPU, STPU,
gsm 0400 515 897Tervetuloa mukaan kisatapahtumiin

FUTSAL 
Värillinen mainos tapahtumasta
Lauantai 18.10.2008, Espoo, Leppävaaran liikuntahalli, Veräjänpellonkatu 6. Käytössä yksi kenttä. Max. 12 joukkuetta.
Ilm. 6.10.2008 mennessä.
Maksu 150 €/joukkue. Yht.henkilöt:

Pentti Sneck psn@saunalahti.fi, STPU, gsm 040 514 0072
Eva Fredriksson stpury@kolumbus.fi, gsm 0400 515 897,
timo.kuisma@tksport.inet.fi, STPU, gsm 0400 799 323

JÄÄKIEKKO 35 v.
HUOM! Ajankohta muuttunut: Perjantai ja lauantai 31.10.1.11.2008
Ilmoittautuneet joukkueet
Vierumäen Urheiluopisto.
Max. 10 joukkuetta.
Ilm. 1.10.2008 mennessä.
Maksu 390 €/joukkue.
Yht.henkilö:timo.kuisma@tksport.inet.fi
STPU, gsm 0400 799 323Ilmoittautumisessa huomioitava:

·       Ilmoittautuminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen ilmoitettua määräaikaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Suomen Työpaikkaurheilu ry STPU ry
PL 48, 02131 ESPOO.
sähköposti:
stpury@kolumbus.fi
www.stpu.fi

Lue tämä. Tärkeää asiaa:

·       mainittava kilpailulaji tai -lajit sekä mahd. sarja, johon osallistutaan

·       yrityksen, laitoksen, viraston tai yhdistyksen nimi

·       yhdyshenkilön sekä mahd. vara-henkilön nimi ja tarkat yhteys-tiedot (postiosoite, sähköposti, puhelinnumero)

·       laskutusosoite, jos poikkeaa yhdyshenkilötiedosta

·       joukkueen pelipaidan/-paitojen väri (jos tiedossa)

·       joukkueen kokoonpanoa ei ilmoi-tuksen yhteydessä vielä tarvita, mutta voi tehdä jos on tiedossa

·       jokainen joukkue saa aikanaan laskun. Jos samasta yrityksestä on useampi joukkue, merkitään ne yhdelle laskulle, mikäli ei toisin sovita.

·       Ilmoittautuminen on yrityksen osalta sitova. Se on aina tehtävä kirjallisena, esim. sähköpostitse (ei siis puhelimitse). Ilmoittautumismaksu tulee olla suoritettu laskussa mainittuun päivään mennessä, kuitenkin aina ennen kisatapahtumaa.

·       Mahdollinen peruutus on tehtävä vähintään 10 vuorokautta ennen kisatapahtumaa.

Oikeus turnausohjelman muutoksiin ja lisäyksiin pidätetään.

 

 

 


mm. vuoden 2007 kilpailutuloksia
(alempana aikaisempien vuosien kilpailutulokset)

Korpiaden

Kiinnostaisiko joukkuettanne ottaa mittaa muista pohjoismaissa olevista työpaikka-joukkueista?

Nordic Company Sport Games 2008 kisatapahtuma
järjestetään Göteborgissa 30.5. - 1.6.2008. Ohjelmistossa on seuraavia lajeja: golf, jalkapallo, keilailu, käsipallo, salibandy sekä sulkapallo. Lisäinfoa http://www.korpen.se/korpiaden/t1s.aspx?p=111608 .

Järjestäjä on Ruotsissa toimiva Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet (vapaasti suomennettu: Korpen Ruotsin Kuntoliikuntaliitto) jonka toiminta on jaettu kahteen alueeseen tarkoituksena tarjota urheiluelämyksiä ja terveyttä työpaikoille ja myös yksittäisille henkilöille. Korpenilla on n. 170000 jäsentä ja on siten yksi suurimmista Ruotsissa toimivan valtakunnallisen Riksidrotts-förbundetin liitoista.

 

Myös muita Suomen ulkopuolella järjestettäviä kilpailuja työyhteisöille järjestetään Euroopan Työpaikkaliikuntaliitto EFCS:n (http://www.efcs.org/) toimesta, mm. Rovinj Croatiassa 17.-21.6.2009.

 

Suomen Työpaikkaurheilu STPU ry ja Suomen Kuntoliikuntaliitto ry toivottavat teidät tervetulleeksi mukaan turnauksiin.


Vuodenvaihteen tervehdys kaikille STPU:n kisoihin osallistuneille ja toiminnassamme mukana olleille
Vuosi 2007 jää pian historiaan ja uusi kilpailuvuosi on alkamassa. Kahdeksassa urheilulajissa on tänä vuonna leivottu mestarit. Tulevana vuonna lajeja on 11. Suomen Työpaikkaurheilu STPU ry kiittää kaikkia mukana olleita urheilijoita, toimitsijoita ja oman organisaatiomme toimihenkilöitä osallistumisaktiivisuudesta ja hyvästä urheiluhengestä. Vuosittain laajenevat joukot ovat olleet mukana turnauksissamme ja tämän kehityksen uskon jatkuvan vuonna 2008.

Toivotan omasta ja hallituksemme puolesta kaikille liikunnan ja urheilun harrastajille eri työyhteisöissä leppoisaa joulumieltä ja reipasta vuoden alkua. Toivottavasti vuoden 2008 tarjonnasta (alla taulukossa) löytyy sopiva laji teille jokaiselle ja siitä vaan ilmoittautuminen rohkeasti mukaan.

Mikko Haramo
STPU:n hallituksen puheenjohtaja


STPU:n ensimmäinen Futsal-turnaus (10.11.2007) oli erittäin onnistunut huolimatta kahden joukkueen osallistumisen peruutuksesta. Se aiheutti pienen muutoksen lohkojärjestelyihin, mutta pelaamiseen tasoon ja tempoon sillä ei ollut vaikutusta.

Varsinainen pronssipeli jäi pelaamatta Sanomien joukkueen jäädessä vajaalukuiseksi työvuorojen painaessa päälle. Näin Vantaan kaupungin -joukkue sai hyvin ansaitut pronssimitalit etenkin kahden taitavan naispelaajansa ansiosta.

UPM venyi turnauksen kestäessä oivaan mestarilliseen vireeseen tahmeasta alustaan, joka voitaneen laskea pitkän junamatkan kontolle. Voittopokaali kuohuviinin kera matkasikin länsirannikolle lupauksella, että tämä uusitaan ensi vuonna.

Kulta: Pronssi Ottelua 5 ei pelattu, joten Vantaa tuli pronssille
Finaali
UPM-Kymmene Oyj, Pietarsaari - Inex Partners, Espoo 7 – 3
 

Tarkemmat tulokset löytyvät linkin alta.

 

Kiitos osallistujille, onnea voittajille.


Jääkiekon työpaikka SM-turnaus, seniorit 35v käytiin Vierumäellä 26.-27.10.2007
 

Pronssiottelussa kohtasivat UPM Kaukas, Lappeenrannasta helsinkiläisen Helsingin Sanomat joukkueen. Tulos 6-1, eli UPM:lle pronssia. Kuva pronssijoukkueesta (UPM)


Loppuottelussa vastakkain olivat kaksi tamperelaista joukkuetta Myyntimiehet ja Taksi. Myyntimiehet voitti 11-3. Kuva kultajoukkueesta (Myyntimiehet) ja hopeajoukkueesta (Taksi).

Voittajajoukkueessa Myyntimiehet pelasi seuraavat henkilöt: Tommi Suvanto (mv),  Juha-Pekka Mattila, Mika Svahn, Tommi Kahiluoto, Mikko Loponen, Arto Karima, Henri Soininen, Jukka Silander, Markku Mikkolainen, Antti Savolainen, Markku Mikkonen, Jari Iltanen ja Kyösti Raappana

Jaakiekko2007tulokset.doc

Tilannekuvia

Kiitos osallistujille, onnea voittajille.


Tämän vuoden työpaikkajoukkueiden SM-jalkapalloturnaus 8.9.2007 keräsi 14 joukkuetta Eerikkilän Urheiluopistoon Tammelaan. Uutta tälle vuodelle oli, että järjestettiin sekä kilpailu- että harrastesarja. Kilpasarjaan oli ilmoittautunut 6 joukkuetta ja harrastesarjaan 8 joukkuetta. Lämpimät kiitokset voittajille ja kaikille osallistujille. Kiitos myös Espoon Erotuomarikerho ry:n tuomareille: Pekka Heinonen, Raimo Kalliokoski, Kari Ollikainen ja Pekka Pettersson.

Vuoden 2007 jalkapallon SM-turnauksen mitalijoukkueet:

Mitalijoukkeet

Kilpasarja:
1. Satakunnan Lennosto (FC Haukat) , Tampere
2. Hesari, Helsinki
3. UPM Pietarsaaren  tehtaat, Pietarsaari
    Teollisuuden Voima Oy, Olkiluoto
5.
Inex Partners Oy/Rainbow Team
6. Inex Partners Oy/Inex Terminaali

Harrastesarja:
1.
Tapiolan Lämpö Oy (Sälä), Espoo
2.
Ovako Bar Oy Ab, Imatra
3.
Valio Oy, Tampere
    Skanska Talonrakennus Oy, Helsinki
5. Inex Partners Oy, Espoo
6. Sokonet Oy, Espoo
7. Intune, Vantaa
8. Saarioinen Oy, Dahalahti
 

Tulokset löytyvät linkin alta www.stpu.fi/jalkapallo2007tulokset.doc.

Kiitos osallistujille, onnea voittajille.


PUMPPURESIINAKISAT käytiin lauantaina 9.6. 2007 välillä Haapamäki (Keuruu) - Kotala (Virrat). Mukana oli 14 joukkuetta Suomesta ja kaksi joukkuetta Keski-Euroopasta (Saksasta, Tsekin tasavallasta ja Unkarista)  Kilpailut käytiin kolmessa eri sarjassa. Alla tulokset. 

Kiitos osallistujille, onnea voittajille.

TASA-ARVOTIIMI (3+3) (lähtöaika klo 12.15)

Sijoitus

Joukkue

Lähtöaika

 

Tuloaika

 

Loppuaika

 

Ero kärkeen

 

 

1

TEAM EUROPE I, TSEKIN TASAVALTA JA SAKSA

00.15.00

1.21.36

1.06.36

 

 

 

2

ELISA OYJ, TAMPERE

00.05.00

1.15.13

1.10.13

3.37

 

 

3

SISÄMAAN JALOSTUS, HOLLOLA

00.20.00

1.35.03

1.15.03

8.27

 

 

4

GE HEALTHCARE FINLAND OY, HELSINKI

00.25.00

1.41.54

1.16.54

10.18

 

 

5

RUOVEDEN OSUUSPANKKI, RUOVESI

00.00.00

1.18.22

1.18.22

11.46

 

 

KILPASARJA (lähtöaika klo 13.00)

 

1

RIIHON METSÄPALVELU OY, HAAPAMÄKI

00.45.00

1.39.02

54.02

 

 

 

2

TEAM EUROPE 2, TSEKIN TASAVALTA JA UNKARI

00.55.00

2.03.30

1.08.30

14.28

 

 

3

SCAN AUTO OY AB, SCANIAKESKUS, JYVÄSKYLÄ

01.00.00

2.11.03

1.11.03

17.01

 

 

HARRASTESARJA (”sekasarja”) (lähtöaika 13.25)

 

1

ESA PRINT OY, LAHTI

01.15.00

2.21.32

1.06.32

 

 

2

NASTOLAN KIRJATYÖNTEKIJÄT RY, NASTOLA

01.10.00

2.19.51

1.09.51

3.16

 

3

AHLSELL OY, HELSINKI

01.25.00

2.35.14

1.10.14

3.42

 

4

TOYOTA AUTOTALOT OY, TAMPERE

01.35.00

2.48.12

1.13.12

6.40

 

5

WIPAK OY, NASTOLA

01.20.00

2.37.31

1.17.31

10.59

 

5

PARMA OY, KERAVA

01.55.00

3.12.31

1.17.31

10.59

 

7

ELISA OYJ, TAMPERE

01.45.00

3.07.12

1.22.12

14.40

 

8

KOKKOLAN SEUDUN TERVEYSKESKUS (LIBECK), KOKKOLA

02.00.00

3.25.24

1.25.24

18.52

 

 


Koripallon SM-turnaus työpaikkajoukkueille järjestettiin yhdeksännen kerran lauantaina toukokuun 5. päivänä 2006.
Pelipaikkana Helsingissä oleva Kumpulan Liikuntakeskus. Viime vuoden kultajoukkue Forssan kaupungin uusi tänä vuonna mitalinsa kun kohtasi Nokia Oyj:n joukkueen finaaliottelussa. Tulos kirjattiin 70 (Forssa kaup.)  - 29 (Nokia). Viime vuosista poiketen tänä vuonna pronssi ratkaistiin pelaamalla. Pronssimitalin vei Police Basket -joukkue. Tarkemmat ottelutulokset löytyvät linkin alta.

Vuoden 2007 koripallon SM-turnauksen mitalijoukkueet ja muut sijoitukset:

Kulta

Forssan kaupunki, Forssa. (kuva)

Hopea

Nokia Oyj, Espoo               (kuva)

Pronssi

Helsingin kihlakunnan poliisilaitos (Police Basket), Helsinki   (kuva)

4. sija

Nokian Renkaat Oyj, Nokia

sijat 5 ja 6 (aakkosjärjestyksessä):
L-Fashion Group Oy (L-FG), Lahti
Teknillinen korkeakoulu (TKK), Espoo

sijat 7-9 (aakkosjärjestyksessä)
Accenture Oy, Helsinki
Beltton-Yhtiöt Oyj, Vantaa
Sonera Oyj, Helsinki

Kiitos osallistujille, onnea voittajille.


Salibandyn SM-turnaus työpaikkajoukkueille 21.-22.4.2007
Kaksipäiväinen salibandyn suurturnaus onnistui varsin hyvin. Tällä kertaa joukkueet oli jaettu kahteen sarjaan: harraste- ja kilpasarjaan. Lauantaina 21.4. pelatussa harrastesarjassa oli mukana 81 joukkuetta, kolmen peruuttaessa osallistumisensa. Kilpasarja (22.4.) jäi odotettua pienemmälle, eli kahdeksaan joukkueeseen. Yhteensä mukana oli 89 joukkuetta ja toistatuhatta salibandyn pelaajaa.

Kilpasarjan mitalit jäivät pääkaupunkiseudulle, kun taas harrastesarjan mitalit levisivät eri puolelle Suomea. Voittajat eri sarjoissa olivat:

KILPASARJA:
Kulta:
    Kesko Oyj, Vantaa
Hopea:  Power Stick Oy, Helsinki
Pronssi: Helsingin Energia, Helsinki ja Helsinki Police Department (H.P.D.), Helsinki

Jännittävä finaaliottelu päättyi 5-2 (Kesko - Power Stick). Tarkemmat ottelutulokset löytyvät linkin alta.

Muut mukana olleet joukkueet olivat: Beltton-Yhtiöt Oyj, Vantaa, Inex Partners Oy, Espoo, Nokian Renkaat Oyj, Nokia ja Urtuva Oy/Sportia-Pekka, Tampere.

HARRASTESARJA:
Kulta:   
Ilmavoimat, Jyväskylä
Hopea:  Riihimäen Vankila (RIV), Riihimäki
Pronssi: Atria Oyj, Nurmo

Kilpasarjan veroinen finaali päättyi 1-0 (Ilmavoimat-RIV). Tarkemmat ottelutulokset löytyvät linkin alta, mistä myös ilmenee mukana olleet muut joukkueet.

Järjestäjille, Suomen Työpaikkaurheilu STPU ry ja Suomen Salibandyliitto, tuotti pettymystä se, että eräät joukkueet eivät kunnioittaneet sovittuja pelisääntöja sarja-jaon suhteen. Rikkomukset havaittiin valitettavasti usein liian myöhään. Vuonna 2008 korjautuu moni asia, joista tiedotetaan vielä tämän vuoden aikana.

Kiitokset kaikille mukana olleille joukkueille ja taustajoukoille. Onnea voittajille.


TietoEnator Oyj:n joukkue voitti työpaikkajoukkueiden kaukalopallon SM-turnauksen vuonna 2007. Turnaus käytiin lauantaina 14. huhtikuuta 2007 Laaksolahden urheilukeskus, Espoossa. Loppuottelusta Suomen Posti Oyj:n/Varkaus -joukkueen kanssa tuli varsin dramaattinen, sillä Posti tasoitti pelin 2─2 yhden sekunnin aikaerolla ennen loppuvihellystä. Pelin jälkeen suoritettiin rangaistuskuljetuskilpailu, jonka voitti TietoEnator 4─2.

Pronssimitalit voittivat ISS Teollisuuspalvelu Oy, jonka joukkue koostui Rauman ja Porin yksiköistä ja Sanomapaino Varkaudesta. Todettakoon vielä, että mestaruuden voittaneen TietoEnatorin joukkueen pelaajat olivat sekä Espoon että Imatran yksiköistä. Turnauksessa pelattiin myös B-finaaliottelut, josta pokaalin saivat Espoon kaupungin ja Imatralta Ovako Barin joukkueet.

Mitaliotteluiden tulokset
B-finaalit:
Varis-Liikala Oy ─ Oy Ovako Bar Ab 0─2
Nokia Networks, Farmi ─ Espoon kaupunki 1─3

Välierät:
Suomen Posti Oyj ─ Sanomapaino 5─4 rlk (3─3)
TietoEnator Oyj ─ ISS Teollisuuspalvelu Oy 3─1

Loppuottelu:
Suomen Posti Oyj ─ TietoEnator Oyj 2─4 rlk (2─2)

VUODEN 2007 SM-kaukalopallon kärkijoukkueet
Kulta:    TietoEnator Oyj, Espoo & Imatra
Hopea:  Suomen Posti Oyj, Varkaus
Pronssi: ISS Teollisuuspalvelut Oy, Rauma & Pori
             Sanomapaino, Varkaus & Helsinki

Tarkemmat ottelutulokset löytyvät linkin alta.

Onnittelut mitalijoukkueille ja kiitokset kaikille mukana olleille 18. joukkueelle hyvästä ja korkeatasoisesta SM-kaukalopalloturnauksesta.

PS. Erään joukkueen pelistä tehtiin vastalause, jonka kilpailun jury hyväksyi yksimielisesti. Syynä oli edustuskelvottoman pelaajan mukanaolo joukkueessa. Vastalause vaikutti mitaliotteluihin.


Kauden ensimmäiset kisat on käyty. Lauantaina 24.2.2007 ratkottiin Hämeenlinnassa työpaikkajoukkueiden SM-petanque-kisat. Mukaan oli ilmoittautunut 10 joukkuetta. Alkusarjat pelattiin kahdessa viiden joukkueen lohkossa, joista kaksi parasta selviytyi semifinaaleihin.
Semifinaali:
HML:n seudun Invalidit - Ilves 13 - 8
Parola - Linkosuo 10 - 13

Loppuottelut:
HML seudun Invalidit - Linkosuo 6 - 13
Ilves - Parola 11 - 13

Palkintojärjestys
Kulta: Linkosuon Leipomo Oy, Tampere:  Daniel Duhamel, Kai Lehto, Jussi Lepola
Hopea: Hämeenlinnan seudun Invalidit ry, Hämeenlinna: Urpo Vinnari, Mika Vinnari, Aarno Salonoja
Pronssi: Parolan Varuskunnan Yhdistys JHL ry, Parola: Tauno Kuusi, Hannu Pietiläinen, Jukka Voivala
4. sija:  Hämeenlinnan vankila, Ilves ry, Hämeenlinna: Paavo Isotalo, Hannu Salo, Esa Ylivarvi

Ottelutulokset kokonaisuudessaan löytyvät linkin alta.

Kiitos osallistujille, onnea voittajille.


Vuoden 2007 kilpailukalenteri. Tervetuloa mukaan!
Alla olevasta kilpailukalenterista löytyy monen lajin kohdalta juliste ko. tapahtumasta.
Tulostakaa dokumentti esim. ilmoitustaulullenne.

PETANQUE
Juliste tapahtumasta (pdf)
Ilmoittautuneet joukkueet
Lauantai 24.2.2007, Hämeenlinna, Pullerin halli.
Härkätie 17. 3-henkisin joukkuein. Max. 32. joukkuetta. Käytössä 8 sisähallirataa.
Ilm. 15.2.2007 mennessä
Maksu 50 €/joukkue sisältäen lämpimän aterian jälkiruokineen.
Yht.henkilöt: mikko.haramo@saunalahti.fi, STPU, gsm 040 513 4580 tai
Eila Kankare/Linnan Petanquistit, gsm 044 260 7093

 

 

KAUKALOPALLO
Juliste tapahtumasta (pdf)
Ilmoittautuneet joukkueet
Lauantai 14.4.2007, Espoo, Laaksolahden Urheilukeskus.
Ilm. 30.3.2007 mennessä.
Max. 24 joukkuetta,
Turnausmaksu 250 €/joukkue.
Yht.henkilö: Pentti Sneck psn@saunalahti.fi, STPU,
gsm 040 514 0072 tai
Kalevi Paavilainen/STPU,
gsm 040 548 4812

 

 

SPRINTTIVIESTIHIIHTO

Lauantai 14.4.2007, Paimiossa.

Vähäisen osanottajamäärän takia peruttu

 

SALIBANDY
Lue lisää linkin alla eri sarjajaosta
Ilmoittautuneet joukkueet

Harrastesarja, tulokset
-
alkusarjan tulokset
-
playoff -tulokset

 

Kilpasarja, tulokset

 

Lauantai 21.4.2007 harrastesarja. TÄYNNÄ (yksi-kaksi joukkuetta voidaan ottaa perutuslistalle)

Sunnuntai 22.4.2007 kilpasarjat

Arena Center, Helsinki/Myllypuro

Ilmoittautuessa ennen 9.3.2007 maksu on 250 €/ joukkue. Tämän jälkeen maksu 300 €/joukkue. Maksuun sisältyy tulokahvi/-tee ja pulla. Yht.henkilöt: mikko.haramo@saunalahti.fi, STPU, gsm 040 513 4580 tai

Eeva Welling, gsm 0400 529 006 (Suomen Salibandyliitto)

 

KORIPALLO
Ilmoittautuneet joukkueet
Juliste tapahtumasta (pdf)

Lauantai 5.5.2007, Helsinki,
Kumpulan liikuntakeskus.

Ilm. 20.4.2007 mennessä.

Max. 16 joukkuetta.

Maksu 300 €/joukkue.
Yht.henkilöt: juha.peltonen@eyen.fi STPU

gsm 041 511 5710 tai

juha.huotinen@mbnet.fi, STPU,
gsm 040 526 4580

 

SUUNNISTUS joukkuekilpailu
Ilmoittautuneet joukkueet
Juliste tapahtumasta (pdf)
(3 henkeä)

Sunnuntai 3.6.2007 Espoo, Vaakkoin ulkoilualueen maastossa.
Tekn.järjestelyt: Mesikämmenet ry. Ilm. 25.5.2007 mennessä jolloin maksu 30 €/joukkue (naiset 20 €/joukkue. Tämän jälkeen 50 €/joukkue.

Yht.henkilö: juha.huotinen@mbnet.fi, STPU, gsm 040 526 4580

 

 

PUMPPURESIINAKISA
Juliste tapahtumasta
Ilmoittautuneet joukkueet

Lauantai 9.6.2007, Haapamäki (Keuruu)-Kotala (Virrat). Matka noin 27 km. Kilpailuaika n. tunti. Sarjat:
- Miehet, kilpasarja
- Harrastesarja
-Tasa-arvotiimi (3 naista+3 miestä). Joukkueessa 6 henkilöä.

Ilm. 25.5.2007 mennessä.

Maksu 320 €/joukkue sisältää osallistumismitalin jokaiselle kilpailijalle, tulokahvit sekä kenttälounaan maalipaikalla ja saunan.
Yht.henkilö: mikko.haramo@saunalahti.fi, STPU, gsm 040 513 4580

 

 

JALKAPALLO
Ilmoittautuneet joukkueet
Lauantai 8.9.2007 Tammela,

Eerikkilän Urheiluopisto. Käytössä 4 keinonurmikenttää (2 hallissa, 2 ulkona). Max. 24 joukkuetta. Joukkueessa 5 pelaajaa + maalivahti.
UUTTA: Kilpa- ja harrastesarja

Ilm. 24.8.2007 mennessä.

Maksu 250 €/joukkue.
Yht.henkilö: Pentti Sneck

psn@saunalahti.fi, STPU,

gsm 040 514 0072 tai juha.huotinen@mbnet.fi, STPU,

gsm 040 526 4580

 

BEACH VOLLEY (Uutuus) (ajankohta muuttunut)
Turnaus peruutettu vähäisen osanottajamäärän takia

Juliste tapahtumasta

Lauantai 6.10.2007, Vantaa, Piispankylä, Audi Arena. 2 kenttää.

Ilm. 21.9.2007 mennessä.

Max. 12 joukkuetta.

Maksu 120 €/joukkue (4 pelaajaa).
Yht.henkilö: juha.huotinen@mbnet.fi, STPU, gsm 040 526 4580

 

 

JÄÄKIEKKO 35 v.
Ilmoittautuneet joukkueet

Perjantai ja lauantai 26. 27.10.2007 Vierumäen Urheiluopisto.

Max. 12 joukkuetta.

Ilm. 1.10.2007 mennessä.

Maksu 390 €/joukkue.

Yht.henkilö:

timo.kuisma@tksport.inet.fi,

STPU, gsm 0400 799 323

 

 

FUTSAL (Uutuus) (ajankohta muuttunut)
Ilmoittautuneet joukkueet ja otteluohjelma
Juliste tapahtumasta

Lauantai 10.11.2007, Helsinki,

Myllypuron urheiluhalli. Käytössä kaksi kenttää. Max. 12 joukkuetta.

Ilm. 15.10.2007 mennessä.

Maksu 120 €/joukkue.

Yht.henkilöt: juha.huotinen@mbnet.fi,

STPU, gsm 040 526 4580 ja timo.kuisma@tksport.inet.fi, STPU,

gsm 0400 799 323

 

 

Oikeus turnausohjelman muutoksiin ja lisäyksiin pidätetään.

 

  Ilmoittautumisessa huomioitava:


Vuoden 2006 kilpailutuloksia ym.

Ikämiesten jääkiekon SM-turnaus työpaikkajoukkueille järjestettiin yhdeksännen kerran Vierumäen Urheiluopistolla  27.-28.10.2006. Joukkueita kisoihin oli ilmoittautunut seitsemän. Paikallisesti kisoista vastasi STPU:n jäsenjärjestö Tampereen Työpaikkaurheilu Kilvoittelu TUKi ry Timo Kuisman johdolla.

Pronssiottelussa oli vastakkain Tampereen Myyntimiehet ja Tampereen Poliisit. Myyntimiehet vei voiton numeroin 4 − 1.

Loppuottelussa olivat vastakkain viime vuoden hopeamitalisti AUS-Sähkö Oy Helsingistä ja viime vuoden pronssimitalisti UPM Kaukas Lappeenrannasta. Kirkkaamman pokaalin nappasi AUS-Sähkö numeroin 5 − 3.  Tarkemmat tulokset löytyvät linkin alta.

Linkin alla joitakin kuvia kulta- ja hopeamitalijoukkueesta. Kuvista kiitos UPM:n Mika Kinnuselle.

KIITOS OSALLISTUJILLE.  ONNEA VOITTAJILLE.


Suomen Työpaikkaurheilu ry ja TUKi ry järjestävät JÄÄKIEKON SM-TURNAUKSEN IKÄMIEHILLE YLI 35V Vierumäen Urheiluopistolla  27.-28.10.2006

Seuraavat joukkueet ovat ilmoittautuneet:
Aus-Sähkö Oy, Helsinki
Helsingin Sanomat, Helsinki/Vantaa
Ilmavoimien Esikunta, Tikkakoski
Ovako Bar Oy Ab, Imatra
Tampereen Myyntimiehet ry, Tampere
TP-U, Narva
UPM Kaukas, Lappeenranta


STPU:n puolesta tiedusteluihin vastaa Timo Kuisma puh. 0400-799 323,
sähköposti
timo.kuisma@tksport.inet.fi

TERVETULOA VIERUMÄELLE!


UUSI LAJI STPU:N OHJELMISTOSSA! Suomen Työpaikkaurheilu ry järjestää työpaikkajoukkueille futsalin SM-turnauksen Tampereella  Raholan  liikuntakeskuksessa lauantaina 21.10.2006 klo 10 alkaen.

Liikuntakeskus sijaitsee noin 1 km:n etäisyydellä Tampere-Nokia -moottoritieltä Tesoman liittymästä.

Jokaiselle joukkueelle tulee vähintään kolme ottelua, otteluaika  2 x 10 min.  Turnausmaksu on 160 euro. (Ilmoittautuneille joukkueille lähetetään lasku).

Turnaukseen on ilmoittauduttava 22.9.06 mennessä sähköpostilla stpury@kolumbus.fi tai faksilla 09-455 5868.

Merkitkää ilmoittautumiseen yhdyshenkilön nimi, tarkat yhteystiedot (posti+sähköposti), yrityksen nimi, kilpailulaji,  pelipaidan väri sekä laskutusosoite, jos poikkeaa yhteyshenkilöstä.

Tiedusteluihin vastaa Timo Kuisma , puh. 0400-799 323,  timo.kuisma@tksport.inet.fi

TERVETULOA  TAMPEREELLE!


TYÖPAIKKAJOUKKUEIDEN JALKAPALLON SM-TURNAUS 2.9.2006

Tämän vuoden työpaikkajoukkueiden SM-jalkapalloturnaus 2.9.2006 keräsi 14 joukkuetta Eerikkilän Urheiluopistoon Tammelaan. TULOKSET.

Tämän vuoden finaaliottelussa kohtasivat Helsingin Sanomat Oy Helsinki/Vantaa ja Ovako Bar Oy Imatralta. Helsingin Sanomat (Sanomain kerho ry, Hesari) -joukkue voitti maalein 2 - 1. Hesari on voittanut SM-kisat aikaisemmin vuosina 1996 ja 2001. Nyt tuli kolmas mestaruus, jälleen viiden vuoden jälkeen. Hesarin joukkueessa pelasi seuraavat pelaajat: Viljami Brotherus, Niko Kivisaari,
Ari Lauronen, Kai Malvikko, Juha Myllyoja, Jukka Mäenpää, Petri Paijula, Timo Pääkkönen, Pekka Riipinen, Tommi Rosenberg, Juhani Salmi (Ca), Ari Salo (Mv), Harri Toivonen, Jorma Tuominen ja Markus Virolainen.

Pronssiset pokaalit menivät Inex Partners Oy, Espoo ja Teollisuuden Voima Oy (Ydinteam ry) –joukkueille.

B-finaali pelattiin ohjelmasta poiketen neljän joukkueen sarjana, johon osallistui seuraavat joukkueet: Inex Partners Oy/InexTeam, Saarioinen Oy, Tapiolan Lämpö Oy/Sälä ja Valio.

Kaikki tuomarit olivat Espoon Erotuomarikerho ry:stä. Loppuottelun tuomarina toimi Pekka Heinonen ja välieräotteluissa Pekka Heinonen ja Juha Tuovinen. Lisäksi tuomaritehtävissä toimivat Raimo Kalliokoski, Kari Ollikainen, Pentti Sneck ja Reijo Tjurin.

Vuoden 2006 jalkapallon SM-turnauksen mitalijoukkueet:
Mitalijoukkeet
                                        
Kulta                        Helsingin Sanomat Oy                                       Helsinki/Vantaa/Forssa
Hopea                      Ovako Bar Oy Ab                                               Imatra
Jaettu pronssi        Inex Partners Oy                                                Espoo    
                                 Teollisuuden Voima Oy (Ydinteam ry)               Olkiluoto

Sijat 5 -8 (aakkosjärjestyksessä)                                  
Deloitte & Touche Oy, Helsinki
Helsingin Energia, Helsinki
Messer Suomi Oy, Imatra
Maalaus- ja Saneerausliike Telatex Oy, Helsinki

B-finaalin voittaja  Tapiolan Lämpö Oy, Espoo
B-finaalin hopea        Valio Oy, Tampere
                   
Lämpimät kiitokset voittajille ja kaikille osallistujille. Kiitos myös Espoon Erotuomarikerho ry:n tuomareille.


JALKAPALLO turnaus. Lauantai 2.9.2006 Tammela, Eerikkilän Urheiluopisto.
Otteluohjelma ja lohkojako

Seuraavat joukkueet ovat ilmoittautuneet:
Ac PeeCee/Cats-ravintolat, Tampere
Deloitte, Helsinki
Helsingin Energia, Helsinki
Inex Partners Oy, Espoo (2 joukkuetta)
Maalaus- ja Saneerausliike Telatex Oy, Helsinki
Messer Suomi Oy, Imatra
Ovako Bar Oy Ab, Imatra
Saarioinen Oy, Sahalahti
Sanomain Kerho ry, Vantaa
Tapiolan Lämpö Oy, Espoo
UPM Kymmene Oy, Pietarsaari
Valio Oy, Tampere
Ydinteam ry, Olkiluoto

yhteensä 14 joukkuetta


Suunniteltu työpaikkajoukkueiden GOLF-kilpailu lauantaina 2.9.2006 Tampereella ei ole kerännyt tarpeeksi osallistujajoukkueita, joten joudumme peruuttamaan kilpailun. Pahoittelemme.


JALKAPALLO turnaus. Lauantai 2.9.2006 Tammela, Eerikkilän Urheiluopisto.
Enintään 24 joukkuetta. Joukkueessa 5 pelaajaa + maalivahti
Ilm. 18.8.2006 mennessä. Maksu 250 €/joukkue (joukkueille lähetetään lasku).
Yht.henkilö: Pentti Sneck, puh. 040 514 0072


STPU:n työpaikkajoukkueille järjestettävä SM-petankin mestaruuskilpailut käytiin Hämeenlinnassa Soraharjun kentällä 20.8. 2006.
Mukana oli 9 joukkuetta. Alla sijoitukset
1. Hämeenlinnan Kirjatyöntekijät
Keijo Pöllänen, Harry Uschanov, Janne Syrjälä
2. Kesko, Helsinki
Merja Salonranta, Jouni Heinonen, Clarissa Mayr
3. Tilastokeskus, Helsinki
Esko Riste, Jarmo Ranki, Raimo Rantonen
4. Tieliikelaitos, Hamina
Eero Ravantti, Ari-Pekka Ropo, Risto Kantola
5. Skanska, Helsinki
Jarno Lahti, Pasi Karvola, Hannu Santala
6. Hämeenlinnan seudun Invalidit
Marjatta Prinkkala, Aarno Salonoja, Urpo Vinnari
7-9
Satakunnan Sairaanhoitopiiri
Seppo Havukainen, Ritva Peltomaa, Irma Hiltunen
Ilves I
Anne Salmi, Auni Siira, Kirsi Ylivarvi
Ilves II
Esko Korhonen, Marjatta Kurri, Esa Ylivarvi

KIITOS OSALLISTUJILLE.  ONNEA VOITTAJILLE.


PETANQUE-kilpailut järjestetään sunnuntaina 20.8.2006 Hämeenlinnassa 3-henkisin joukkuein.
Ilmoituksia otetaan vielä vastaan, esim. sähköpostitse stpury@kolumbus.fi
Maksu 40 €/joukkue, sisältäen välipalan.
Yht.henkilöt: Mikko Haramo/STPU, gsm 040 513 4580

Seuraavat joukkueet ovat ilmoittautuneet:
Hämeenlinnan Kirjatyöntekijäin yhdistys ry, Hämeenlinna
Hämeenlinnan seudun Invalidit ry, Hämeenlinna
Ilves I vankila, Hämeenlinna
Ilves II vankila, Hämeenlinna
Kesko Oy, Helsinki
Riihimäen Graafikot, Riihimäki
Skanska Oy, Helsinki
Satakunnan sairaanhoitopiiri, Pori
Tieliikelaitos, Haminan työmaa Hamina
Tilastokeskus Oy, Helsinki


PUMPPURESIINAKISAT käytiin lauantaina 10.6. 2006 välillä Haapamäki (Keuruu) - Kotala (Virrat). Mukana oli 16 joukkuetta Suomesta ja kolme joukkuetta Keski-Euroopasta, lähinnä Saksasta ja Tsekin tasavallasta.  Kilpailut käytiin kolmessa eri sarjassa. Alla tulokset. 

KILPASARJA (lähtöaika klo 12.30)

Sijoitus

Joukkue

Lähtöaika

 

Tuloaika

 

Loppuaika

 

Ero kärkeen

 

1

RIIHON METSÄPALVELU OY, HAAPAMÄKI

00.10.00

1.05.45

55.45

 

 

2

PLAIDTER DRAISINEN CLUB I, SAKSA

00.25.00

1.26.51

1.01.51

6.06

 

3

SUOMELAHDEN MERIVARTIOSTO, HELSINKI

00.00.00

1.04.29

1.04.29

8.44

 

4

INEX PARTNERS OY, ESPOO

00.05.00

1.11.47

1.06.47

11.04

 

5

IMAGE WEAR OY, TAMPERE

00.15.00

1.23.59

1.08.59

12.12

 

6

SCAN AUTO OY, SCANDIAKESKUS, JYVÄSKYLÄ

00.20.00

1.31.18

1.11.18

15.33

 

 

 

 

 

 

 

 

TASA-ARVOTIIMI (3+3) (lähtöaika klo 13.05)

1

MTK-RUOVESI, RUOVESI

00.35.00

1.42.59

1.07.59

 

 

2

ELISA OYJ, TAMPERE

00.55.00

2.05.30

1.10.30

2.31

 

3

TEAM EUROPE I, TSEKIN TASAVALTA JA SAKSA

00.40.00

1.50.40

1.10.40

2.41

 

4

NOKIAN RENKAAT OYJ, NOKIA

00.50.00

2.01.02

1.11.02

3.03

 

5

OSUUSKUNTA SISÄMAANJALOSTUS, HOLLOLA

00.45.00

1.58.02

1.13.02

5.03

 

6

PLAIDTER DRAISINEN CLUB II, SAKSA

01.05.00

2.19.15

1.14.15

6.16

 

 

 

 

 

 

 

 

HARRASTESARJA (”sekasarja”) (lähtöaika 13.45)

1

NASTOLAN KIRJATYÖNTEKIJÄT RY, NASTOLA

01.50.00

2.58.17

1.08.17

 

 

2

ÄHTÄRIN AMMATTI-INSTITUUTTI, ÄHTÄRI

02.00.00

3.09.51

1.09.51

1.34

 

3

ESA PRINT OY, LAHTI

01.30.00

2.40.20

1.10.20

2.03

 

4

FIRST ORANGE CONTACT OY, ESPOO

01.15.00

2.31.04

1.16.04

7.46

 

5

AHLSELL OY, HELSINKI

01.40.00

2.58.15

1.18.15

9.58

 

6

KOKKOLAN SEUDUN, TERVEYSKESKUS, KOKKOLA

02.10.00

3.38.26

1.28.26

20.09

 

 

 

 

 

 

 

 

Suomen Työpaikkaurheilu ry kiittää kaikkia osallistujia, yleisöä sekä yhteistyökumppaneitaan ja sponsoreitaan panoksesta resiinakisojen onnistumiseksi.

ONNEA VOITTAJILLE!


Seuraavat joukkueet ovat ilmoittautuneet PUMPPURESIINAKISAAN
Lauantai 10.6.2006

Haapamäki (Keuruu) - Kotala (Virrat). Matka noin 27 km.
Sarjat: A) Miehet, kilpasarja
B) Harrastesarja
C)Tasa-arvotiimi (3 naista+3 miestä)
Enintään 25 joukkuetta.
 

Kilpasarja
Image Wear Oy, Tampere
Inex Partners Oy, Espoo
Plaidter Draisinen Club, Saksa
Rajavartiolaitos, Helsinki
Scan Auto Oy Scaniakeskus, Jyväskylä
Riihon Metsäpalvelu Oy, Haapamäki

Tasa-arvotiimi (3 naista + 3 miestä)
Elisa Oyj, Tampere
Nokian Renkaat Oyj, Nokia
Osuuskunta Sisämaanjalostus, Hollola
Plaidter Draisinen Club, Saksa
Ruoveden MTK, Ruovesi
Team Europe, Tsekin Tasavalta ja Saksa

Harrastesarja
Esa Print Oy, Lahti
First Orange Contact Oy, Espoo
Kokkolanseudun terveyskeskus, Kokkola
Malk Teollisuuspalvelu Oy (Ahlsell Oy), Helsinki
Nastolan Kirjatyöntekijät ry, Nastola
Wihuri Oy Wipak, Nastola
Ähtärin Ammatti-instituutti, Ähtäri
 

SUUNNISTUKSEN SM-kisat järjestettiin Suomusjärvellä sunnuntaina 21.5.2006.
Tulokset ovat nähtävissä Suomusjärven Sisun sivuilla http://suomusjarvensisu.fi/stpu06/t060521.html


STPU kiittää Suomusjärven Sisun kilpailun johtoa järjestelyistä. Kilpailun johto koostui seuraavista henkilöistä: Kilpailunjohtaja Matti Mäkirinne, ratamestarit Aare Virta ja Tuomo Ratia sekä tulospalvelusta vastasi Arto Sinnelä. Palkinnot jakoi STPU:n puolesta Olavi Grönholm.

KIITOS OSALLISTUJILLE.  ONNEA VOITTAJILLE.

Suunnistuksen SM-kisat järjestetään Suomusjärvellä sunnuntaina 21.5.2006. Ensimmäinen lähtö klo 13.00.

Ilmoittautumiset: Työpaikoittain tai henkilökohtaisesti
15.5. mennessä sähköpostilla osoitteeseen arto@suomusjarvensisu.fi tai postilla osoitteeseen
Arto Sinnelä, Opiskelijankatu 4 B 140, 33720 Tampere
(postileima 12.5.).

Sarjat ja osanottomaksut: H21, H40-H65, D21,D40,D55, 12 euroa. Osanottomaksut Suomusjärven Sisun tilille SOP 544103–56132 ilmoittautumisen yhteydessä. Emit-vuokra maksetaan paikan päällä korttia noudettaessa.

Järjestelyistä vastaa Suomusjärven Sisu ry

Lisää infoa linkin alla (pdf-tiedosto)

KORIPALLON SM-turnaus työpaikkajoukkueille järjestettiin kahdeksannen kerran lauantaina toukokuun 13. päivänä 2006 Helsingissä Kumpulan Liikuntakeskuksessa. Loppuottelussa viime vuoden kärkijoukkueet L-Fashion Group Oy (L-FG) Lahdesta kohtasi Forssan kaupungin. Tänä vuonna oli Forssan kaupungin -joukkueen vuoro voittaa. Tulos kirjattiin 57(Forssa kaup.)  - 41 (L-FG). Kultamitalijoukkueen pelaajat: Kauko Kanerva, Santtu Koskinen, Esa Lahti (Ca), Ari Mikkola, Esa Mäki-Tulokas, Jasu Perälä, Keijo Tahvanainen ja Juha Valkama.

Tulokset löytyvät linkin alta.
Linkin alta löytyy myös joitakin pelien aikana otettuja kuvia (kuvannut Juha Huotinen)

KIITOS OSALLISTUJILLE.  ONNEA VOITTAJILLE.

 Vuoden 2006 koripallon SM-turnauksen mitalijoukkueet ja muut sijoitukset:

Kulta Forssan kaupunki, Forssa. Kuva joukkueesta
Hopea L-Fashion Group Oy (L-FG), Lahti Kuva joukkueesta
Pronssi- Teknillinen korkeakoulu (TKK), Espoo Kuva joukkueesta
joukkueet Helsingin kihlakunnan poliisilaitos (Police Basket), Helsinki

sijat 5 - 11 (aakkosjärjestyksessä)
Accenture Oy, Helsinki
Alko Oy, Helsinki
Beltton-Yhtiöt Oyj, Vantaa
Canon Oy, Helsinki
Helsingin Energia, Helsinki
Nokia Oyj, Espoo
Sonera Oyj, Helsinki


Seuraavat joukkueet ovat ilmoittautuneet KORIPALLO -turnaukseen
Lauantai 13.5.2006
Helsinki, Kumpulan liikuntakeskus
Mainos (pdf) Kori-lehdessä 2/2006

Otteluohjelma


Accenture Oy, Helsinki
Alko Oy, Helsinki
Beltton-Yhtiöt Oyj, Vantaa
Canon Oy, Helsinki
Forssan kaupunki, Forssa
Helsingin Energia, Helsinki
Helsingin kihlakunnan poliisilaitos (Police Basket), Helsinki
L-Fashion Group, Lahti
Nokia Oyj, Espoo
Sonera Oyj, Helsinki
Teknillinen korkeakoulu TKK, Espoo

Power Stick Oy työpaikkajoukkueiden salibandyn mestari 2006

Viime vuoden mestari Nokia Renkaat  Oyj (NR Oyj) Nokialta kohtasi vauhdikkaassa ja tasokkaassa finaalissa Power Stick Oy (Fat Pipe) -joukkueen työpaikkajoukkueiden SALIBANDYN SM-turnauksessa lauantaina 22.4. Myllypuron Arena Centerissa. Helsinkiläisen Power Stick Oy:n kulta ratkesi vasta rangaistuslaukaisujen (3−2 rl) jälkeen. Power Stick:in joukkueessa pelasi seuraavat henkilöt: Jarkko Halme, Markus Huhtimo, Mervi Huuhtanen, Joni Isoaho, Panu Isoaho, Juha Kulmala (mv), Saku Lehti, Tommi Nyman, Jussi Ojala, Teemu Siniranta (c), Tom Strömsten, Jussi Turtiainen, Sami Turtiainen, Emil Weman  ja Atte Åsten. Pronssimitalit menivät Nykypesu Oy:lle Toijalaan ja Wallac Oy:lle Turkuun.

Mukana tällä kertaa oli 88 joukkuetta, jotka oli jaettu 22:een lohkoon. Yhteensä kisailijoita oli n. 1200. Alkulohkon pelit pelattiin klo 8.00 ja 16.30 välillä ja finaaliottelu alkoi klo 21.00. Hallin kaikki kahdeksan kenttää oli käytössä.

Yhteistyökumppanina oli Suomen Salibandyliitto ry, joka hoiti tulospalvelun ja muut tekniset järjestelyt, kuten pelituomareiden paikalle hankkimisen. Toinen yhteistyökumppani, Arena Center Oy tarjosi hyvien kenttien ohella myös hyvää purtavaa ja juotavaa. Suomen Punainen Risti SPR hoiti ensiavun.

Vuoden 2006 salibandyn SM-turnauksen 16 kärkijoukkuetta olivat:


 

Salibandy-turnaukseen 22.4.2006, on ilmoittautunut 88 joukkuetta

Otteluohjelma

ABB Oy, Helsinki
ABB Oy, Vaasa
Atria Oyj, Nurmo
CapGemini Finland Oy, Espoo
Danfoss Oy Ab, Leppävirta
Deloitte, Helsinki
DHL, Vantaa
Eniro Finland, Espoo/Tampere/Turku
E.ON Finland Oyj, Espoo
Ernst & Young Oy, Helsinki
Exel Sports Oy, Mäntyharju
Fazer Leipomot, Vantaa
Finnmap Infra Oy, Helsinki
Finnsteve Oy, Helsinki
Flander Oy, Tampere
GE Healthcare Finland Oy, Helsinki
Grundell Oy, Vantaa
Gutta Oy, Espoo
Hartwall Oy Ab, Lahti
Helprint Quebecor Oy, Mikkeli
Helsingin Energia, Helsinki
Helsingin Vesi, Helsinki
IBM/Sport Club ry, Helsinki
Icopal Katto Oy, Espoo
Ilmavoimat, Tikkakoski
Imatran kaupunki, Imatra
Inex Partners Oy, (Team Tuore), Espoo
Inex Partners Oy, (Team Rainbow), Espoo
Inex Partners Oy, (Rainbow Team), Espoo
Inex Partners Oy, (Terminaali), Espoo
Inex Partners Oy, (Inex3), Espoo
Kesko Oyj, HaKe
Kesko Oyj, HaKe2
Kone Industrial Oy/Koneen kerho, Hyvinkää
Koskisen Oy, Järvelä
Lausteen perhekuntoutuskeskus, Turku
Lautex Oy Ab, Nummela
Liha ja Säilyke, Forssa
LVI-Dahls Oy, Vantaa
Merenkulkulaitos, Helsinki
Messer Suomi Oy, Vantaa
Metso Minerals Oy, Tampere
 


1. Kulta: Power Stick Oy, Helsinki (kuva voittajajoukkueesta)
2. Hopea: Nokian Renkaat Oyj, Nokia
(kuva hopeamitalista)
3. Pronssi: Nykypesu Oy, Toijala
(kuva pronssimitalisti joukkueesta)
Wallac Oy, Turku
(kuva pronssimitalisti joukkueesta)

Sijat 5 – 8 (aakkosjärjestykssä, joukkuelyhenne suluissa)
Kesko Oyj (HAKE1), Vantaa
Nokia Oyj (Trombi), Tampere
Riihimäen Vankila (RIV), Riihimäki
Tikkurila Oy (Tikkurila), Vantaa

Sijat 9-16 (aakkosjärjestyksessä) 
Flander Oy (Flander), Tampere
Inex Partners Oy (Team Tuore), Espoo
Kone Industrial Oy (Kone), Hyvinkää
Metso Minerals Oy (Metsominerals), Tampere
Neste Oil Oyj (Neste), Espoo
Stockmann Oyj (Stock/Hki), Helsinki
Stockmann Oyj (Stock/Tre), Tampere
StoraEnso Oyj (Enso Vrk), Varkaus

Tarkemmat tulokset (sekä alkusarjaottelujen että play-off:n suhteen) löytyvät tämän linkin alta.

Onnittelut voittajille ja kiitokset pelaajille, yhteistyökumppaneille ja taustajoukkueille antoisasta turnauksesta.


 


 

MTV3, Helsinki
NCC Rakennus Oy, Helsinki
Neste Oil Oyj, Espoo
Niemikotisäätiö, Helsinki
Nokia Oyj (SB NMP), Tampere
Nokia Oyj (Trombi), Tampere
Nokian renkaat Oyj, Nokia
Nykypesu Oy, Toijala
Onninen Oy, Hyvinkää
Orion Pharma, Espoo
Gustav Paulig Oy Ab, Helsinki
Pihlavan Ikkuna Oy, Ruovesi
Pirsos, Ylöjärvi
Power Stick Oy, Helsinki
PricewaterhouseCoopers Oy, Helsinki
Purso Oy, Siuro
Rajavartiolaitos, Helsinki
Reaktor Innovations Oy, Helsinki
Riihimäen vankila, Riihimäki
Sinebrychoff Oy Ab, Kerava
Sisu Diesel Oy, Linnavuori
Sony BMG Music Entertainment Finland, Espoo
Stala Tube Oy, Lahti
Stockmann Oyj, Helsinki
Stockmann Oyj, Tampere
Stora Enso Oyj, Varkaus
Suunto Oy, Vantaa
Tamro Oyj, Helsinki
Tekla Oyj, Espoo
Tekmanni Oy, Helsinki
Tikkurila Oy, Vantaa
TNT Suomi Oy, Vantaa
Tradeka Oy, Helsinki
Tuko Logistics Oy, Vantaa
UPM-Kymi Paper Oyj, Kuusankoski
UPM-Kymmene Oy, Kaukas, Lappeenranta
Uponor Suomi Oy, Nastola
Vaisala Oyj, Vantaa
Valio Oy Riihimäen meijeri, Riihimäki
Valio Oy, Tampere
Vantaan kaupunki, Vantaa
Veikkaus Oy, Vantaa
VTT/Urheilukerho, Espoo
Wallac Oy, Turku
Weckman Steel Oy, Heinola
Wihuri Oy Wipak, Nastola
 

 Kaukalopallon SM-turnaus työpaikkajoukkueille käytiin  11.3.2006. Alla tulokset. Tarkemmat tulokset löytyvät tämän linkin alta.

1. Jyske ry / Suomen Karbonaatti Oy, Lappeenranta
2. ISS Teollisuuspalvelut Oy, Rauma
3. Espoon kaupunki, Espoo
    Inex Partners Oy (Tuore), Espoo

B-finaali
Fortum Oyj, Espoo
Ovako Bar, Imatra
 


Ottelutulokset
JYSKE − RAUMA (ISS)            5 − 4
ESPOO − RAUMA (ISS)           4 − 6
INEX − JYSKE                           1 − 2
FORTUM − OVAKO                  4 − 3 rl (3 − 3)

Kärkikamppailut olivat varsin tasaisia ja todella hyvää kaukalopalloa. Kiitokset vielä kaikille mukana olleille joukkueille, tuomareille ja muille järjestelyistä vastanneille. Todettakoon vielä lopuksi tiedoksi, että teknillisen vastuun kantanut Pentti Sneck täytti turnauspäivänä 60-vuotta. Lämpimät onnittelut!

Onnittelut voittajille ja kiitokset pelaajille

 

Kaukalopallo-turnaukseen 11.3.2006 ilmoittautuneet joukkueet

 

Otteluohjelma

 


 

 

 

Aamulehti, Tampere
Atria Oy, Nurmo
Espoon kaupunki, Espoo
Fläkt Woods Oy, Turku
Fortum Oyj, Espoo
Inchape Motors Finland, Vantaa
Inex Partners Oy, Espoo
Muuttopalvelu Niemi Oy, Helsinki
Ovako Bar Oy, Imatra
Posti, Varkaus
Rauman Siivouskeskus, Rauma
Suomen Karbonaatti Oy, Lappeenranta

Yhteensä 12 joukkuetta

 

KILPAILUKALENTERI 2006
*) Muutoksia ja tarkennuksia turnausohjelmiin (muutos merkattu punaisella)

KAUKALOPALLO
Lauantai 11.3.2006. Espoo, Matinkylän hallit.
Ilm. 21.2.2006 mennessä.
Enintään 24 joukkuetta,
Väh. 3-ottelua.
Turnausmaksu 250 €/joukkue.
Yht.henkilö: Pentti Sneck, gsm 040 514 0072
(lomalla 10.-24.2.2006)
 

SALIBANDY*)
Lauantai 22.4.2006, Helsinki/Myllypuro ja Hakaniemi.
Ilmoittautuessa ennen 10.3.2006 maksu on 250 €/ joukkue. Lasku joukkueille. Tämän jälkeen maksu 300 €/joukkue. Yhteensä 12 kenttää. Vähintään 3 - 4 peliä joka joukkueelle. Yht.henkilöt: Mikko Haramo, gsm 040 513 4580 (STPU) tai Eeva Welling,gsm 0400 529 006 (Suomen salibandyliitto).
 

KORIPALLO
Lauantai 13.5.2006, Helsinki, Kumpulan liikuntakeskus
Ilm. 28.4.2006 mennessä.
Enintään 12 joukkuetta.
Turnausmaksu 300 €/joukkue.
Yht.henkilöt: Juha Peltonen, gsm 041 511 5710 tai
Juha Huotinen, 040 526 4580


SUUNNISTUS*)
HUOM! Päivämäärä muuttunut. Sunnuntai 21.5.2006 klo 13 alkaen, Suomusjärvi.
Järjestäjä: Suomusjärven Sisu
Maksu 12 €
Yht.henkilö: Olavi Grönholm, gsm 040 500 9213.
Tarkemmat tiedot keväällä 2006 kotisivuillamme www.stpu.fi.


PUMPPURESIINAKISA
Lauantai 10.6.2006, Haapamäki (Keuruu) - Kotala (Virrat). Matka noin 27 km.
Sarjat: A) Miehet, kilpasarja
B) Harrastesarja
C)Tasa-arvotiimi (3 naista+3 miestä)
Enintään 25 joukkuetta.
Ilm. 21.5.2006 mennessä.
Maksu 320 €/joukkue.
Yht.henkilö: Mikko Haramo, gsm 040 513 4580.

PETANQUE*)
HUOM! Päivämäärä muuttunut! Sunnuntai 20.8.2006, Hämeenlinna.
3-henkisin joukkuein.
Ilm. 26.7.2006 mennessä.
Maksu 40 €/joukkue, sisältäen välipalan.
Yht.henkilöt: Mikko Haramo/STPU, gsm 040 513 4580

GOLF*) KILPAILU PERUUTETTU (18.8.2006 vähäisen osallistujajoukkuemäärän takia)
Lauantai 2.9.2006, Tampere
Käytännön järjestelyt hoitaa Tammer Golf ry.
Ilm. 18.8.2006 mennessä.
Maksu 130 €/joukkue tai festi-vaalipassi (2x60 €) 120 €/joukkue.
Golf-kilpailu pelataan Greensome –parikisana. Henkilökohtainen max HCP on 36 (ilmoitettava ilmoittaut-tumisen yhteydessä). Greensome –kisassa kumpikin pelaaja tekee avauksen ja parempi pallo pelataan vuorotellen lyöden reijälle. Ilmoittautumisen päätyttyä tehdään rankinglista, jonka mukaan STPU:n SM Golf-kisaan kutsutaan 52 paria, joilla on pienin yhteinen HCP. SM-joukkueen on oltava samasta yrityksestä tai yhdistyksestä.
Yht.henkilö: Mikko Haramo, STPU, gsm 040 513 4580 tai Timo Kuisma, gsm 0400 799 323.
 

 

BEACH VOLLEY*)
Turnaus peruutettu


JALKAPALLO
Lauantai 2.9.2006 Tammela, Eerikkilän Urheiluopisto.
Enintään 24 joukkuetta.
Joukkueessa 5 pelaajaa + maalivahti
Ilm. 18.8.2006 mennessä.
Maksu 250 €/joukkue.
Yht.henkilö: Pentti Sneck, puh. 040 514 0072PÖYTÄTENNIS joukkuekilpailuna (2)
Lauantai 23.9.2006, Tampere.
Ilm. 8.9.2006 mennessä.
Yht.henkilö: Timo Kuisma,
gsm 0400 799 323,
timo.kuisma@tksport.inet.fi
Tarkemmat tiedot keväällä 2006
kotisivuillamme www.stpu.fi.FUTSAL
Lauantai 21.10.2006, Tampere
Ilm. 22.9.2006 mennessä.
Maksu 160 €/joukkue.
Yht.henkilö: Timo Kuisma, gsm 0400 799 323,
timo.kuisma@tksport.inet.fi
Tarkemmat tiedot keväällä 2006
kotisivuillamme www.stpu.fi.

JÄÄKIEKKO 35 v.
Perjantai ja lauantai 27. - 28.10.2006
Vierumäen Urheiluopisto.
Ilm. 6.10.2006 mennessä.
Enintään 10 joukkuetta.
Maksu 390 €/joukkue.
Yht.henkilö: Timo Kuisma,
gsm 0400 799 323,
timo.kuisma@tksport.inet.fi

Ennakkoilmoittautuminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin
sähköpostitse: stpury@kolumbus.fi
tai mikko.haramo@saunalahti.fi
f
aksilla: (09) 455 5868 tai
postitse:
Suomen Työpaikkaurheilu ry STPU ry, PL 48, 02131 ESPOO.

Merkitse  ennakkoilmoittautumiseen seuraavat tiedot:
·         yhdyshenkilön tai kilpailijan nimi
·         tarkat yhteystiedot, myös postiosoite + sähköposti
·         yrityksen, viraston tai yhdistyksen nimi
·         kilpailulaji tai -lajit sekä mahd. sarja

Oikeus muutoksiin ja lisäyksiin pidätetään.

Vuodenvaihteen tervehdys kaikille STPU:n kisoihin osallistuneille ja toiminnassamme mukana olleille
Vuosi 2005 jää pian historiaan ja uusi kilpailuvuosi on alkamassa. Kymmenessä urheilulajissa on tänä vuonna leivottu mestarit. Tulevana vuonna lajeja on 12. Suomen Työpaikkaurheilu STPU ry kiittää kaikkia mukana olleita urheilijoita, toimitsijoita ja oman organisaatiomme toimihenkilöitä osallistumisaktiivisuudesta ja hyvästä urheiluhengestä. Vuosittain laajenevat joukot ovat olleet mukana turnauksissamme ja tämän kehityksen uskon jatkuvan vuonna 2006.

Toivotan omasta ja hallituksemme puolesta kaikille liikunnan ja urheilun harrastajille eri työyhteisöissä leppoisaa joulumieltä ja reipasta vuoden alkua. Toivottavasti vuoden 2006 tarjonnasta (alla taulukossa) löytyy sopiva laji teille jokaiselle ja siitä vaan ilmoittautuminen rohkeasti mukaan.

Mikko Haramo
STPU:n hallituksen puheenjohtaja
 


Vuoden 2005 kilpailutuloksia ym.

Jääkiekkoturnaus ikämiehille yli 35v  28.-29.10.2005 Vierumäen Urheiluopistolla.

Mestaruusottelussa olivat vastakkain AUS-Sähkö  − Tampereen Myyntimiehet. Ottelu päättyi Myyntimiesten hyväksi  2 - 0.

Vuoden 2005 turnauksen sijoitukset:
1. Myyntimiehet, Tampere
2. AUS-Sähkö, Helsinki
3. UPM-Kaukas, Lappeenranta
4. Poliisit, Tampere

Tarkemmat pelitulokset löytyvät tämän linkin alta.

Kiitos kaikille osallistujille Onnea voittajille.
 

Pöytätenniskilpailut käytiin lauantaina 24.9.2005 Turussa Liikuntakeskus Alfassa.
2-miehisjoukkuekilpailun voitti Turun yliopisto, jossa pelasivat Tuomas Hiltunen ja Juha Suotmaa. Hopealle tuli VR-yhtiöt Turusta (pelaajat: Arto Parkkonen, Rauli Saunamäki). Pronssille tuli Auria Oy (entinen Turun Puhelin) (pelaajat: Harry Karlström, Pertti Laine).

Henkilökohtaiset luokat:
Naistet
Kulta: Heidi Pakula, KTV, Turku

Veteraanit -60
Kulta: Antti Kirveskari, Turun Kaupunki      

Tarkemmat tulokset löytyvät oheisen linkin alta.

Kiitos osallistujille. Onnea voittajille.

 

Upeassa säässä pelattu työpaikkajoukkueiden SM-JALKAPALLOTURNAUS 10.9.2005 keräsi 13 joukkuetta Eerikkilän Urheiluopistoon Tammelaan. Vastavalmistunut ulkokeinonurmikenttä osoittautui mainioksi ja myös hallin uusittu keinonurmi sai kiitosta. Tämän vuoden finaaliottelussa kohtasivat joukkueet Teollisuuden Voima Oy (Ydinteam ry) Olkiluodosta ja Satakunnan Lennosto Tampereelta. Olkiluodon joukkue voitti maalein 3 - 2. Pronssiset pokaalit menivät UPM-Kymmene Oyj, Pietarsaaren tehtaan joukkueelle sekä Ovako Imatralle. B-finaalissa kohtasivat Sanoma Oy Vantaalta ja Helsingin Energian joukkue (Helen). Sanoma voitti 3 - 1. Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistujille. Kiitos myös Espoon Erotuomarikehon ry:n tuomareille
 

Kulta Teollisuuden Voima Oy (Ydinteam ry Olkiluoto
Hopea Satakunnan Lennosto Tampere
Pronssi UPM-Kymmenen Oyj, Pietarsaaren tehtaat Pietarsaari
  Ovako Imatra Imatra
     
B-finaalin voittaja Sanoma Oy Vantaa

Tarkemmat tulokset löytyvät tämän linkin alta.


GOLFkilpailut järjestettiin  Kokkolassa 3.9.2005 Suomen Kuntoliikuntaliiton ry:n Työpaikkaliikunnan Festivaalien yhteydessä. Kilpailu pelattiin Greensome –parikisana.

Mitalivoittajat:
1 LEINO,TOMI/VALTONEN,ARI /Teollisuuden voima 66,0 SLO
24,0

2 HIMMI,MATTI/LÄHTEENMÄKI,SEPPO /Pyhäsalmio Mine Oy 67,0
24,0

3 LUNDELL,HARRI/YLIMÄKI,ANTTI / Koulutusyhtymä 67,0 SLO
25,0

Tarkemmat tulokset löytyvät linkin alta.

Kiitos osallistujille. ONNEA VOITTAJILLE.


SM-PETANQUE tulokset, Kokkola 3.9.2005

Työpaikkajoukkueiden SM-Petanque kisa keräsi Kokkolaan 3.9.2005 yhteensä 21 joukkuetta.
Kilpailun tekniset järjestelyt hoiti Vaasan Petanque ry.

Loppuottelu: Kesko Oyj, Helsinki - Suomen Posti Oyj, Turku 1, Turku                     13 - 11
Pronssiottelu: JYTY Liperi ry, Liperi - Suomen Posti Oyj, Rovaniemi 2, Rovaniemi    13 - 11

Kulta: Kesko Oyj, Helsinki
Joukkueessa kisailivat: Jouni Heinonen, Clarissa Mayr, Merja Salonranta

Hopea: Suomen Posti Oyj, Turku
Joukkueessa kisailivat: Juha Kullanmäki, Jouko Saarinen, Pasi Toivonen

Pronssi: Jyty Liperi ry, Liperi
Joukkueessa kisailivat: Osmo Oinonen, Raimo Piiroinen, Tarvo Saukkonen

4. sija: Suomen Posti Oyj, Rovaniemi
Joukkueessa kisailivat: Jouni Heikkilä, Pasi Koivuranta, Marko Ylinenpää

Sijoitukset 5 - 8 (aakkosjärjestyksessä)
- Helsingin Sataman joukkue 2, Helsinki
- Helsingin Sataman joukkue 3, Helsinki
- TeliaSonera Oyj, Ruotsi
- TPPSHP/ietohallinto Oulun tiepiiri, Oulu

Lisäksi seuraavat joukkueet osallistuijat kisaan:
Kainuun-Koillismaan maamittaustoimisto
Suomen Posti Eteläpohjanmaa
Tuko Logistics
Parker Hannifin Oy 1
Parker Hannifin Oy 2
Suomen Posti Turku 2
Suomen Posti Kajaani 1
Suomen Posti Kajaani 2
Tiehallinto, Oulun tiepiiri
Suomen Posti Rovaniemi 1
Helsingin Satama 1
Sotkamon Lehti

Kiitos osallistujille. ONNEA VOITTAJILLE.


Lauantaina 20.8.2005  järjestetyn MAASTOJUOKSUkilpailun tulokset löytyvät seuraavan linkin alta http://www.pakilanveto.fi/stpu05t.htm.
Pakilan Veto ry:lle kiitokset järjestelyistä.

 ONNEA VOITTAJILLE.


PUMPPURESIINAKISAT käytiin lauantaina 11.6. 2005 välillä Haapamäki (Keuruu) - Kotala (Virrat). Mukana oli 12 joukkuetta Suomesta ja yksi yhdistetty joukkue Saksasta ja Tsekin tasavallasta.  Kilpailut käytiin kolmessa eri sarjassa. Alla tulokset. 

Sijoi-tus

Joukkue ja joukkueen

kutsumanimi

Lähtöaika

 

Tuloaika

 

Loppuaika

 

  KILPASARJA, miehet      

1

HORNETS, Inex Partners Oy, Espoo
Joukkueessa mukana: Kai Elgland, Jari Härö, Lauri Mielonen, Antti Nevalainen, Jussi Sarakivi, Jan Ylönen, ryhmänjohtaja Jyrki Johansson

00.00.00

58.47

   58.47

2

ELSI, Siemens-Elisa, Helsinki

00.30.00

1.30.51

1.00.51

3

KUMUKON PUMPPAAJAT
Kumuko Oy, Helsinki

00.20.00

1.22.13

1.02.13

4

TEAM SCANIA
Scan Auto Oy, Jyväskylä

00.10.00

1.16.41

1.06.41

 

 
TASA-ARVOTIIMI
(3 miestä+3 naista)

 

 

 

1

MTK-RUOVESI, Ruovesi
Joukkueessa mukana: Seija Havanka, Tiina Lindén, Helena Syvälä, Pentti Havanka, Erkki Siitonen, Vesa Virtanen

00.40.00

1.42.39

1.02.39

2

TEAM EUROPE I

01.30.00

2.36.08

1.06.08

3

VAISSI OY 1, Haapamäki

01.20.00

2.27.32

1.07.32

4

 S-JALOSTUS ,  Osuuskunta Sisämaanjalostus,  Hollola

00.50.00

1.57.49

1.07.49

5

NOKIAN HAKKAPELIITAT,
Nokian renkaat Oyj

01.10.00

2.20.38

1.10.38

6

ELISA, Elisa Oyj, Tampere

01.00.00

2.12.36

1.12.36

 

 
HARRASTESARJA

 

 

 

1

FIRST ORANGEFirst Orange Contact Oy, Vantaa
Joukkueessa mukana: Mika Aalto, Timo Hyvönen, Mika Häkkinen, Tero Paavilainen, Olli Pietilä, Ari Rastas, Zdenko SadojevicAntti Yrjölä

01.40.00

2.47.07

1.07.07

2

VAISSI 2, Vaissi Oy, Haapamäki

02.00.00

3.07.19

1.07.19

3

CTT, Helsinki

01.50.00

2.59.47

1.09.47

Suomen Työpaikkaurheilu ry kiittää kaikkia osallistujia, yleisöä sekä yhteistyökumppaneitaan ja sponsoreitaan panoksesta resiinakisojen onnistumiseksi.

ONNEA VOITTAJILLE!SUUNNISTUSkilpailut järjestettiin lauantaina toukokuun 21. päivänä 2005 klo 13 alkaen Turussa (Nousiainen, Valpperin urheilutalo) yhdessä TUPI ry:n päiväsuunnistuksen yhteydessä.  Kilpailua suosi keväinen, aurinkoinen sää sekä TuS-organisaation mainio työskentely, kiitokset ratamestari Marko Virralle.

Voittajat
H21A   (6,5 km)   Räbb Rainer, Veritas, aika 52.23    
H40     (5,5 km)   Teittinen Matti, Fyysikot, aika 49.32   
H45     (5,2 km)   Viinikainen Heikki, TuPU, aika 38.25 
H50     (4,9 km)   Ritanotko Markku, TLU, aika 33.39   
H55     (4,4 km)   Tammisaari Pentti, Länsiliha, aika 37.18 
H60     (3,8 km)   Vienanlinna Timo, Fingrid, aika 36.18 
H65     (3,3 km)   Lehkonen Reijo, VRU, aika 32.08 

D40     (4,0 km)   Moilanen Kirsti, Silja, aika 39.01
D55     (3,2 km)   Toikka Riitta, VaasaVaasa, aika 55.28    

Täydelliset tulokset Suomen Työpaikkaurheilun kilpailusta löytyvät linkin alta. Molempien kisojen tulokset  ovat nähtävänä rastiväliaikoineen Turun Suunnistajien (TuS) kotisivuilta www.turunsuunnistajat.fi > Kilpailut > STPU ja TUPI 2005. Käykää tutustumassa erinomaisiin suunnistus-sivuihin, jossa löytyy mielenkiintoista tietoa kisan kulusta.

KIITOS OSALLISTUJILLE. ONNEA VOITTAJILLE.


KORIPALLON SM-turnaus työpaikkajoukkueille järjestettiin seitsemännen kerran lauantaina toukokuun 14. päivänä 2005 Helsingissä Kumpulan Liikuntakeskuksessa. Loppuottelussa L-Fashion Group Oy (L-FG) Lahdesta kohtasi Forssan kaupungin. Loppuottelun tulos (L-FG:n hyväksi) oli 61 - 48. Loppuottelun tuomareina toimivat Raimo Alanko ja Seppo Patomeri.

Vuoden 2005 koripallon SM-turnauksen mitalijoukkueet ja muut sijoitukset:

Kulta L-Fashion Group Oy (L-FG), Lahti Kuva joukkueesta
Hopea Forssan kaupunki, Forssa. Kuva joukkueesta
Pronssi- Helsingin Diakonissalaitos (HDL), Helsinki Kuva joukkueesta
joukkueet Teknillinen korkeakoulu (TKK), Espoo Kuva joukkueesta

sijat 5 ja 6
Helsingin Poliisilaitos, Helsinki
Sportia Madrunner Oy, Uusikaupunki

sijat 7-12 (aakkosjärjestyksessä)
Accenture Oy, Helsinki
Alko Oy, Vantaa
Beltton Oyj, Vantaa
Nokia Oyj, Espoo
Stora Enso Oyj, Imatra (jäi pois turnauksesta)
TeliaSonera Finland, Helsinki.

Tulokset löytyvät linkin alta.
Linkin alta löytyy myös joitakin pelien aikana otettuja kuvia

KIITOS OSALLISTUJILLE. ONNEA VOITTAJILLE.


Nokia Renkaat  Oyj (NROyj) Nokialta on työpaikkajoukkueiden SALIBANDYN Suomen mestari vuosimallia 2005. Joukkue kukisti Kesko Oyj:n Hake1 joukkueen Vantaalta maalein 5 – 2. Suomen Työpaikka-urheilu STPU y:n 10. salibandyn SM-turnaus järjestettiin työpaikkajoukkueille Helsingissä lauantaina huhtikuun 23. päivänä 2005. Helsingin Myllypurossa Arena Center Oy:n salibandykeskuksessa nähtiin paitsi finaaliottelussa monta muutakin vauhdikasta ja tasokasta ottelua. Moni peli ratkesi vasta rangaituslaukaisujen jälkeen. Pronssimitalit menivät tällä kertaa Icopal Katto Oy:lle Espoosta ja Stockmann Oyj:lle Tampereelta.

Mukana tällä kertaa oli 88 joukkuetta, jotka oli jaettu 22:een lohkoon. Yhteensä kisailijoita oli n. 1200, joista naispelaajia oli 14. Alkulohkon pelit pelattiin klo 7.00 ja 15.30 välillä ja finaaliottelu alkoi klo 20.50. Hallin kaikki kahdeksan kenttä oli käytössä. Joukkueita oli 31:lta paikkakunnalta. Tuomari-tehtävissä toimi 19 kokenutta salibandytuomaria.

Vuoden 2005 salibandyn SM-turnauksen 16 kärkijoukkuetta olivat:
1. Kulta          Nokian Renkaat Oyj, Nokia
2. Hopea        Kesko Oyj – Hakkilan kerho Hake, Vantaa
3. Pronssi      Icopal Katto Oy, Espoo
    Stockmann Oyj,  Tampere

Sijat 5 – 8 (aakkosjärjestykssä)
Helsingin Energia (Helen), Helsinki
Ilmavoimat, Tikkakoski
Meredi Oy, Helsinki
Riihimäen Vankila, Riihimäki

Sijat 9-16 (aakkosjärjestyksessä) 
Atria, Nurmo
Flander Oy,Tampere
IBM, Helsinki
If Vahinkovakuutusyhtiö Oy, Tampere
Kone Oyj NCD, Hyvinkää
Soder Aviation Oy, Pirkkala
StoraEnso Oyj, Varkaus
Vaisala Oy, Helsinki

Tarkemmat tulokset löytyvät linkin alta (Excel taulukko)

Ensi vuoden työpaikkajoukkueiden SM-salibandyturnaus pelataan lauantaina 22.4.2006.

Onnittelut voittajille ja kiitokset pelaajille, yhteistyökumppaneille ja taustajoukkueille antoisasta turnauksesta.


Varkauden Posti/Suomen Posti Oyj vuoden 2005 työpaikkajoukkueiden KAUKALOPALLON SM-turnauksen mestari

Varkauden Posti uusi vuoden takaisin mestaruutensa voittamalla Espoon kaupungin joukkueen luvuin 5 – 1 Matinkylän urheiluhallissa 12.3.2005 pelatussa valtakunnallisissa työpaikkajoukkueiden SM-turnauksessa. Pronssiottelut, joista voittajat menivät loppuotteluun päättyivät seuraavasti:

Espoon kaupunki, Espoo – Inex Partners Oy, Espoo       4 – 2
Atria Oy, Nurmo – Varkauden Posti                                0 – 3.

Vuoden 2005 kärkijoukkueet:

1. Kulta        Varkauden posti/Suomen Posti Oyj, Varkaus

2. Hopea     Espoon kaupunki, Espoo           

3. Pronssi   Atria Oy , Nurmo

                      Inex Partners Oy/Tuore, Espoo

sijat 5. – 8 (aakkosjärjestyksessä)

Fujitsu Services Oy, Helsinki

Imatra Steel Oy, Imatra

Inchcape Motors Finland Oy (Mazda), Vantaa

TietoEnatorOyj, Imatra

Kaukalopallon SM-turnaus työpaikkajoukkueille järjestettiin nyt 16. kerran. Mukana oli yhteensä kuusitoista joukkuetta yhdeksältä eri paikkakunnalta. Tarkempi tulosluettelo on lähetetty osallistuneille joukkueille.

 Onnittelut voittajille ja kiitokset hyvistä peleistä kaikille joukkueille.

 

VUODEN 2004 TULOKSIA ym.


JÄÄKIEKKO
 Suomen Työpaikkaurheilu ry ja TUKi ry järjestivät jääkiekkoturnauksen ikämiehille yli 35v  29.-30.10.2004 Vierumäen Urheiluopistolla.

Mestaruusottelussa olivat vastakkain AUS-Sähkö  - UPM-Kaukas. Ottelu päättyi AUS Sähkön hyväksi 2 - 1.

Vuoden 2004 turnauksen sijoitukset:
1. AUS-Sähkö, Helsinki
2. UPM-Kaukas, Lappeenranta

3. Myyntimiehet, Tampere
4. Nokia, Espoo
5. HeSa, Helsinki
6. Poliisikoulu, Tampere
7. M-real, Kirkniemi
8. ilmavoimat, Jyväskylä

Tarkemmat pelitulokset löytyvät tämän linkin alta.

Kiitos kaikille osallistujille
ONNEA VOITTAJILLE!


 JALKAPALLO
TietoEnator Oyj/Tietokarhu uusi vuoden takaisen mestaruuden työpaikkajoukkueiden jalkapallon SM-turnauksen 4.9.2004 Eerikkilän Urheiluopistolla.

Mestaruusottelussa olivat vastakkain:
TietoEnator Oyj - Helsingin Energia        1 - 0

Mestaruusottelua edeltävät pronssiottelut päättyivät:
Helsingin Energia - UPM-Kymmene Oyj, Pietarsaaren tehtaat     4 - 3    rp  (2 - 2)
TietoEnator Oyj - Vantaan kaupunki       6 - 1

Vuoden 2004 kärkijoukkueet
1. TietoEnator Oyj/Tietokarhu, Helsinki
2. Helsingin Energia, Helsinki
3. UPM-Kymmene Oyj, Pietarsaari
4. Vantaan kaupunki, Vantaa
sijat 5 - 8 (aakkosjärjestyksessä)
Messer Suomi Oy, Imatra
Rakennusliike Hyökinpuro, Helsinki
Satakunnan lennosto, Tampere
Ydinteam ry, Olkiluoto

Tarkemmat tulokset, mitalijoukkuepelaajat sekä taulukko turnausvoittajista vuosien 1990-2004 aikana löytyvät tämän linkin alta (pdf-tiedosto).
 

Kiitos kaikille osallistujille
ONNEA VOITTAJILLE!


  PETANQUE Trippeli-SM -kisa  
STPU:n SM-kisoihin 28.8.2004 Hämeenlinnassa osallistui 13 joukkuetta, joista Cup-peleihin selvisi kahdeksan joukkuetta.

1. Hämeenlinnan Kirjatyöntekijöiden Yhdistys (osall. Harri Usanov, Janne Syrjälä, Keijo Pöllänen)
2. Tilastokeskus (osall. Esko Riste, Jarmo Ranki, Raimo Rantonen)
3. Hämeenlinnan Vankilan Ilves (osall. Esa Ylivarvi, Esko Korhonen)
4. Parolan Korjaamo (osall. Jukka Voivala, Timo Viherä, Hannu Pietiläinen)
sijat 5 - 8
UPM Voikkaa
Hämeenlinnan Seudun Invalidit ry
Kesko Oyj
UPM Kymi

Tarkemmat pelitulokset löytyvät linkin alta.

Kiitos kaikille osallistujille
ONNEA VOITTAJILLE!


 GOLF - Työpaikkajoukkueiden SM-turnaus  
pelattiin Tawast Golfin kentällä lauantaina 28. elokuuta 2004.
Tulokset löytyvät linkin alta (lainattu Tawast Golfin sivuilta)

Kiitos kaikille osallistujille
ONNEA VOITTAJILLE!


  YLEISURHEILU  
Lauantaina 28.8.2004, klo 11 - 13.00 Hämeenlinnassa, Kaurialan kenttä, Jäähallin alue
(Yleisurheilu peruttu vähäisen osanoton vuoksi)

 


PUMPPURESIINAKISAT käytiin lauantaina 14.6. välillä Haapamäki (Keuruu) - Kotala (Virrat). Mukana oli 16 joukkuetta Suomesta ja yksi joukkue Saksasta. Kilpailut käytiin kolmessa eri sarjassa, jossa alla on lueteltu mitalijoukkueet. Täydellinen tulosluettelo löytyy linkin alta.
 

KILPASARJA

Sijoitus

Joukkue ja joukkueenkutsumanimi

Loppuaika 

1

Suomenlahden Merivartiosto, Helsinki/ EsRtYks

55,02

2

Keuruun Pioneerivarikko, Keuruu, KeuPionV

56,15

3

Plaider-Draisinen-Club, Saksa, DRAISINEN-CLUB

57,11

HARRASTESARJA

Sijoitus

Joukkue ja joukkueen kutsumanimi

Loppuaika 

1

Virtain kansalaisopisto, Virrat, HARRIN KUNTOPORUKKA

58,18

2

First Orange Contact Oy, Vantaa, ORANGE CONTACT

1.07,38

3

Ruoveden Osuuspankki, Ruovesi, 0SUUSPANKKI

1.21,38

TASA-ARVOTIIMI (3 + 3)

Sijoitus

Joukkue ja joukkueen kutsumanimi

Loppuaika 

1

Kotalan Nuorisoseura ry, Virrat, NUORISOSEURA

57,49

2

MTK-Ruovesi, Ruovesi, MTK-RUOVESI

58,23

3

Osuuskunta Sisämaanjalostus, Hollola, S-JALOSTUS

1.04,28

Suomen Työpaikkaurheilu ry kiittää kaikkia osallistujia, yleisöä sekä yhteistyökumppaneitaan ja sponsoreitaan panoksesta resiinakisojen onnistumiseksi.

ONNEA VOITTAJILLE!


STPU:n SUUNNISTUS käytiin Paimiossa 5.6.2004. Raatalhaan maastot sisälsivät runsaasti polkuja ja olivat melko nopeakulkuisia. Eroja syntyi ja palkinnot päästiin jakamaan, kiitos mukana olleille.

Voittajat eri luokissa
 

H21A, 6,9 km
1) Räbb Rainer,  Veritas,   48.22
2) Kahilainen Juha,  Auria, 1.01.21

H40, 5,4 km
1) Uusikartano Simo, TurVU, 38.26
2) Parkkisenniemi Tarmo, KMasaYards, 39.12
3) Teittinen Matti, TY Fyysiko, 41.54

   

H45, 5,2 km
1) Arki Hannu, Innotrac, 35.46
2) Aakula Ilkka, Tietoenato, 36.15
3) Viinikainen Heikki, TkuPoliisi,  40.00

H50, 5,1 km
1) Kurppa Hannu, Salo, 31.20
2) Jalonen Raimo, Mynämäki, 31.29
3) Ritanotko Markku, TkuLiikLai, 33.52

   

H55, 4,3 km
1) Vannas Hannu, KMasaYards, 27.47
2) Hirvonen Pentti, TkuPoliisi, 29.29
3) Salmenoja Pertti, TuPLU, 29.35

H60, 3,7 km
1) Jokinen Juhani, JohnsonDiv, 23.56
2) Nissi Raimo, TuPLU, 27.24
3) Vuorinen Ilkka, Yo/säätiö. 28.09

   

H65, 3,2 km
1) Lehkonen Reijo, VRU Tku, 24.39
2) Laaksonen Auvo, TuPLU, 25.27
3) Joonas Risto, Hartela, 25.32

D21A, 4,5 km
1) Koskivaara Eija, Tukkk, 36.34
2) Sillanpää Pia, Vistan Pes, 43.07

   

D40, 4,3 km
1) Metsäranta Kristiina, TkuSosiaal, 35.45
2) Leppänen Satu, TkuSosiaal, 49.48

D45, 3,7 km
1) Moilanen Kirsti, Silja, 31.38
2) Toivonen Airi, Wallac, 31.45
3) Eisanen Tea, V/S Maanmi, 37.07

   

D50, 3,7 km
1) Salmenoja Hely S/T, TkuSosiaal, 33.28
2) Suna Eija S/T, Maakuntamu, 37.58
3) Järvenranta Pirjo, Tunturi, 40.44

D55, 3,2 km
1) Åsten Salme, JakeluYkko, 28.43
2) Ojamaa MarjaLiisa, Jonsered, 28.45
3) Linnakoski Aune, HKL, 34.04

   

Tarkemmat tulostaulukot löytyvät linkin alta. Tulostaulukko sisältää sekä STPU:n (Suomen työpaikkaurheilun SM-04)(S) suunnistuskilpailut että TUPI:n (T) mestaruus, jotka molemmat ratkottiin Raatalhaan maastossa, Paimion Rastin järjestäminä.

ONNEA VOITTAJILLE!


Viikonloppuna (24.4.2004) pelattiin työpaikkajoukkueiden SALIBANDY-turnaus.
Alla 16. parasta joukkuetta. Täydellinen tulosluettelo löytyy linkin alta.

sijat 1.-3.
Kulta: Metso Minerals Oyj, Tampere

Hopea: Hake 1 (Kesko Oyj/Hakkilan Kerho I), Vantaa

jaettu pronssi:
Ilmavoimat, Tikkakoski
Kone Oyj NCD
, Hyvinkää
sijat 5.-8.
DHL, Vantaa
Finnsteve, Helsinki
NROyj (Nokian Renkaat Oyj), Nokia
SLMV (Suomenlahden Merivartiosto), Helsinki
sijat 9.-16.	
ABB Vaasa	
Elisa	
Enso Vrk	
LyLy 1	
Meredi	
Nutd	
St Tre	
VTT	

otteluohjelma, josta myös löytyy mm. lohkojaot, alkusarjat, play off's sekä paitojen värit
Salibandyn SM-turnaukseen (yritykset) (aakkosjärjestyksessä) löytyvät tämän linkin alta.

ONNEA VOITTAJILLE!


 KORIPALLOn työpaikkajoukkueiden SM-turnaus pelattiin viikonloppuna (24.4.2004) 
Malmin palloiluhallilla (Helsinki). Mukana 9 joukkuetta, joista kolme uuttaa: Beltton yhtiöt, 
HDL Basket (Helsingin Diakonissalaitos) ja Nokia Capitals. 

Kullan nappasi L-Fashion Group Oy, hopean HDL Basket ja pronssin jakoivat 
Nokia Capitals ja Forssan kaupunki. Muut sijoitukset ilmenevät linkin alla olevasta taulukosta.
huutom.gif (1443 bytes) huutom.gif (1443 bytes) KUVIA TURNAUKSESTA

ONNEA VOITTAJILLE!

Suomen Työpaikkajoukkueiden KAUKALOPALLON SM-turnauksen mestaruus v. 2004 meni Varkauteen

Suomen Posti Oyj/Varkaus voitti loppuottelussa Rauman Siivouskeskuksen joukkueen 4 - 0. Pronssiottelussa Suomen Posti Oyj/Varkaus voitti Suomen Karbonaatti Oy:n Lappeenrannasta 6 - 1 ja Rauman Siivouskeskus Oy voitti Inex Partners Oy:n (Tuore) 5 - 2.

Kaikki vuoden 2004 mitalijoukkueet olivat uusia edelliseen vuoteen verrattuna.
1. Kulta     Suomen Posti Oyj, Varkaus
2. Hopea    Rauman Siivouskeskus Oy, Rauma
3. Pronssi    Inex Partners Oy/Tuore, Espoo
                    Suomen Karbonaatti Oy, Lappeenranta

sijat 5 - 8 (aakkosjärjestyksessä)
Finnair Oyj, Vantaa
Imatra Steel Oy, Imatra
Stora Enso Timber Oyj, Joutseno
TietoEnator Oyj, Imatra

Jokainen mukanaollut joukkue sai yrityksen palkintokaappiin oman osallistumismitalin, joka jaettiin ensi kertaa STPU:n 15-vuotisjuhlavuoden merkeissä.

ONNEA VOITTAJILLE!


huutom.gif (1443 bytes)  huutom.gif (1443 bytes)  SM-HIIHDOT 6.3.2004 LAPPEENRANNASSA.
TULOKSET:
MIEHET YLEINEN 10 km, vapaa:
1. Kimmo Kuusisto UPM-Kymmene Voikkaa 27,28
2. Markku Kauppinen Posti 33,22
3. Mikko Mannari UPM-Kymmene Kymi 33,54
MIEHET 35-44, 10 km, perinteinen
1. Seppo Kukkonen UPM-Kymmene Voikkaa 31,08
2. Juha Ruokonen TeliaSonera, Lappeenranta 38,57
MIEHET 45-54, 10 km, perinteinen
1. Raimo Mäkinen UPM-Kymmene Kymi 32,04
2. Tero Puranen UPM-Kymmene Kymi 34,05
3. Erkki Kosunen StoraEnso 34,29
MIEHET 55, 10 km, perinteinen
1. Antero Ahtiainen UPM-Kymmene Voikkaa 32,29
2. Erkki Valijärvi SICPA Oy, Tampere 32,49
3. Kauko Mynttinen UPM-Kymmene Kymi 32,59
4. Antero Sarlomo Rakennusliike Evälahti Oy, Imatra 34,22
5. Erkki Saarelainen UPM-Kymmene Kaukas 3 35,52

ONNEA VOITTAJILLE!


JALKAPALLO
otteluohjelma ja lohkojako

Lauantai 4.9.2004, Tammela, Eerikkilän Urheiluopisto.
Ohjelman laatija (yht. henkilö): Pentti Sneck, gsm 040 709 5252

 

Suomen Työpaikkaurheilu ry STPU myöntää vuosittain SM-kisoja Työpaikkaliikunnan Festivaalien ohjelmistoon. Tänä vuonna lajit ovat Golf, Petanque ja Yleisurheilu (100 m juoksu, kuula ja pituus). Lisätietoja Työpaikkaliikunnan Festivaaleista, jotka järjestetään Hämeenlinnassa 27. - 29.8.2004 löytyy linkin alta.

 PETANQUE Trippeli-SM -kisa
Lauantaina 28.8.2004, Hämeenlinnassa, alkaen klo 10.00.
3-henkisin joukkuein. Varmistus klo 9.30 mennessä.
Yht. henkilöt: Mikko Haramo/STPU ry. gsm 040 513 4580      tai
Eila Kankare/Hämeenlinnan Petanquistit, puh. (03) 638 1933
Viitoitus moottoritieltä kentälle.

   YLEISURHEILU
Lauantaina 28.8.2004, klo 11 - 13.00 Hämeenlinnassa, Kaurialan kenttä, Jäähallin alue
(Yleisurheilu peruttu vähäisen osanoton vuoksi)

GOLF - Työpaikkajoukkueiden SM-turnaus
pelataan Tawast Golfin kentällä

Katso lähemmin www-sivut:
http://www.lastenliikunnantuki.fi/portal/tyopaikkaliikunnan_festivaali_2004/kilpailulajit/suomen_tyopaikkaurheilu_ry_n_sm-kisat/


KAUKALOPALLO, Lauantaina 27.3.2004 Lahti Areena
Kaukalopallon SM-turnaukseen ilmoittautuneet joukkueet (yritykset) (aakkosjärjestyksessä) löytyvät tämän linkin alta


HIIHTO, 6.3.2004
Sukuvika on kun suksi ei luista, elämäni taipaleella huomata sain! Pitääkö tämä lause sinun kohdalla paikkansa? Valitse matkasi ja osallistu mukaan työpaikkaliikunnan SM-hiihtokilpailuihin! Sarjat: miehet 10 km vapaa ja perinteinen tyyli. Naiset 5 km vapaa ja perinteinen tyyli.

Paikka: Etelä-Karjalan Liikuntakeskus, Lappeenranta
Lappeen Riento ry vastaa hiihdon teknisestä järjestelystä
Ilmoittautuminen
http://www.eklu.fi/festarit/festari.htm. Valitse ilmoittautuminen --> Yksilökilpailulajit

tai klikkaa itsellesi oheisen linkin alta kaavake ja faksaa numeroon (05) 436 9604


huutom.gif (1443 bytes) Jääkiekon SM-turnaus ikämiehille, yli 35 v järjestettiin Vierumäen urheiluopistolla 7.-8.11.2003.

Loppuottelu Myyntimiehet, Tampere - Lito (Liikuntatoimi), Tampere+Kangasala 5 - 1
Pronssiottelu Kaukas, Lappeenranta - Poliisit, Tampere 5 - 3

Tarkemmat ottelutulokset linkin alta

Onnea voittajille!

Kiitoksia kaikille osallistujille ja tavataan ensi vuonna Vierummäellä 29.-30.10.2004


      Soccer8.wmf (6672 bytes)Työpaikkajoukkueiden jalkapallon SM-turnaus järjestettiin lauantaina 6.9.2003
Tammelassa, Eerikkilän urheiluopistolla. Alla kuusi parasta joukkuetta:

Sijoitus Joukkue Lyhenne Kotipaikkakunta
       
KULTA TietoEnator Oyj TE-Tietokarhu Helsinki/Espoo
  Joukkueessa pelasi seuraavat henkilöt: Janne Grönman, Jari Jaakkola, Tommi Karimaa, Veikko Kuhmonen, Janne Mattila, Jarno Muona, Määttänen Janne, Ismo Pitkänen, Jouni Seppälä (kapteeni) ja Ville Sosala (maalivahti)
   
HOPEA Messer Suomi Oy Messer Imatra
PRONSSI Satakunnan Lennosto FC Haukat Tampere
jaettu pronssi UPM-Kymmene Oyj, Pietarsaaren tehtaat UPM Pietarsaari
  Ydinteam ry Ydinteam Olkiluoto
  Helsingin Sanomain Lehtipaino HS/Forssa Forssa

Klikkaamalla pääset lukemaan tuloksia
Onnea voittajille!


       LOHKOJAKO               OTTELUOHJELMA

Suomen Työpaikkaurheilu ry järjestää jalkapallon SM-turnauksen työpaikka-joukkueille. Ottelut pelataan Eerikkilän urheiluopistossa lauantaina 6.9.2003 alkaen klo 9.00. Ottelut pelataan kahdella tekonurmella (sisähalli) ja kahdella hiekkakentällä. Alkuottelut pelataan neljän joukkueen lohkoissa, joista kaksi parasta jatkavat pudotuspeleihin. Tavoitteena on saada neljällä jaollinen joukkuemäärä lohkoihin.

Joukkueeseen kuuluu kuusi pelaajaa (aloituskokoonpano 5+1). Joukkueen koko vahvuus on enintään 12 pelaajaa, joita kaikkia voidaan käyttää ottelussa. Edestakaiset vaihdot sallittuja. Kentältä vaihdettu pelaaja saa palata uudelleen peliin. Pelikatkoa ei tarvita vaihtoon, joka tapahtuu keskilinjan kohdalta.

Peliaika on 15 + 15 minuuttia. Voitosta saa kolme (3) p., tasapelistä yhden (1) ja häviöstä nolla (0) pistettä.

Ilmoittautuminen 11.8.2003 mennessä lomakkeella. Myös ennakkoilmoittautuneita pyydetään täyttämään ko. lomake. Osallistumismaksu joukkueelta on 250 euroa/joukkue.

Tähän mennessä ilmoittautuneet joukkeet löytyvät linkin alta.

Tervetuloa Eerikkilän urheiluopistoon SM-jalkapalloturnaukseen!


Kisoista on joitakin lehtiartikkeleita. Lue mitä kirjoitti
Keskisuomalainen 8.6.2003 (pdf)
Suur-Keuruu 9.6.2003 (pdf)

Viidennen kerran järjestetyt SM-Pumppuresiinakisat "pumpattiin"
lauantaina 7. kesäkuuta 2003.
Noin 27 km:n matka alkoi Haapamäeltä ja maali oli Kotalassa. Mukana yhteensä 17 joukkuetta ja 102 kilpailijaa, joista kaksi joukkuetta oli Saksasta ja Tsekin tasavallasta.

Miesten sarjassa oli mukana 12 joukkuetta ja voiton vei MTK:n joukkue Kurusta ajalla 59.46. Joukkeeseen kuuluivat: Mika Nieminen (joukkuejohtaja), Vesa Anttila, Jari Loponen, Jari Lähdekorpi, Jukka Särkijärvi ja Martti Yli-Hankala.

Hopealle sijoittui Suomenlahden Merivartiosto Helsingistä, ainoastaan 3 sekuntia voittanutta joukkuetta hävinneenä. Pronssille pumppasi Inex Partners Oy:n joukkue Espoosta.

Tasa-arvo tiimisarjan (3 naista + 3 miestä) voitti MTK:n joukkue Ruovedeltä ajalla 1.06.49. Joukkueeseen kuuluivat: Antti Pöntys (joukkuejohtaja), Pentti Havanka, Seija Havanka, Viveka Kulmala, Jenni Lindell ja Erkki Siitonen.

Hopea meni Saksan ja Tsekin yhdistetylle Team-Europe 1 -nimiselle joukkueelle ajalla 1.06.53. Pronssin vei Pirkanmaan Lähivakuutusyhdistys Virroilta.

Onnea voittajille!
Täydellinen tulosluettelo on klikattavissa tästä.

STPU haluaa kiittää kilpailijoita, mukana ollutta yleisöä ja ennen kaikkea niitä kilpailukoneistossa mukana olleita henkilöitä, jotka tekivät tapahtumasta onnistuneen.

Tiedoksi: Kuudennet pumppuresiinakisat järjestetään lauantaina 12.6.2004.
Tervetuloa mukaan silloinkin!


HÄMEENLINNAN KIRJATYÖNTEKIJÄT PELASI MESTARIKSI

Suomen Työpaikkaurheilu ry:n (STPU) petankimestaruudet ratkottiin Hämeenlinnassa lauantaina 24.5. Paikalla oli 18 trippelijoukkuetta, kauimmat Kuusankoskelta ja Porista.

Tulokset

1. Hämeenlinnan Kirjatyöntekijäin yhdistys (joukkuuessa: Keijo Pöllänen, Harri Uschanov, Janne Syrjälä)
2. Hämeenlinnan seudun Invalidit
3. Skanska Oy
4. UPM-Kymmene Voikkaa
sijat 5.-8.
UPM Kymmene, Kymi
Tilastokeskus, Helsinki
Satakunnan Sairaanhoitopiiri
Parkmo,  Parola


KORIPALLO-TURNAUS
pelattiin lauantaina 26.4.2003 Malmilla. Voiton vei Forssan kaupungin joukkue, hopealle tuli  Helsingin poliisien joukkue Police Basket ja pronssit meni TKK:n (Teknillinen Korkeakoulu)  ja L-FG:n (Luhta Fachion Group) joukkueille.

Onnea voittajille!

Täydellinen tulosluettelo löytyy linkin alta.


SALIBANDY-TURNAUS
pelattiin lauantaina 26.4.2003 Helsingissä Arena Center Oy:n
toimipisteissä Myllypurossa sekä Hakaniemessä. 

                              Kulta: HAKE 1 Kesko Oyj/Hakkilan kerho, Vantaa
    Hopea: Ilmavoimat, Tikkakoski
                                        Jaettu pronssi: Rainbow Team Inex Partners Oy, Espoo
                                                                           Stadi-2002, Helsingin kaupungin virastot, Helsinki.

Onnea voittajille!

Täydellinen tulosluettelo löytyy linkin alta.


TERVETULOA HÄMEENLINNAAN KISAILEMAAN TYÖPAIKKAJOUKKUEIDEN VALTAKUNNALLISESTA PETANQUEMESTARUUDESTA
Lauantaina 24.5.2003 alkaen klo 10.00
Lue lisää tämän linkin alta


JÄÄKIEKKO 35 v.
HUOM! Ajankohta muuttunut!
Perjantai ja lauantai 7.-8.11.2003 Vierumäen Urheiluopisto.
Ilm. 1.10.2003 mennessä.


Lauantaina 22.3.2003 pelattiin kaukalopallon SM-turnaus Laaksolahden hallissa, Espoossa.

Mitalijoukkuet:
Kulta         Espoon kaupunki, Espoo
Hopea        Fläkt Woods Oy, Turku
Pronssi     Fortum Oyj, Helsinki
                   TietoEnator Oyj, Imatra

Onnea voittajille!

Tulokset löytyvät otteluohjelman ja pelipaikan mukaisesti seuraavien linkkien alta:
- Laaksolahden Arena-hallissa pelatut pelit
- Laaksolahden H-Hallissa pelatut pelit


Vuoden 2003 kilpailukalenteri 2003


 

 

Vielä ehdit (dead-line 17.4.2003) ilmoittautua koripallon SM-turnaukseen työpaikkajoukkueille, joka pidetään 26.4.2003
Helsingissä, Malmin Palloiluhallissa. Lue lisää klikkaamalla tästä.


huutom.gif (1443 bytes)SALIBANDY-TURNAUS
       lauantaina 26.4.2003

pelataan Helsingissä Arena Center Oy:n (www.arenacenter.fi)
toimipisteissä Myllypurossa sekä Hakaniemessä. 

Excelillä tehdyssä tiedostossa workbook´in

  • ensimmäiseltä sivulta löytyvät osallistujat ja lohkojaot
  • toiselta työsivulta alkusarjan otteluohjelma (3 sivua) ja
  • kolmannelta sivulta playoff-ohjelma.

Turnaus info klikkaamalla tästä.


HUOM! Koripallo-turnauksen päivämäärä muuttunut, uusi päivämäärä on 26.4.2003
(ilmoittautumiset 4.4. mennessä)


Työpaikkajoukkueiden jääkiekon SM-turnaus ikämiehille (yli 35v) järjestettiin 11.-12.10.2002
Vierumäen Urheiluopistolla
Sijoitukset:
Kulta: Tampereen Myyntimiehet, Tampere     
Hopea: Tampereen Liikuntatoimi, Tampere
Pronssi: M-real, Lohja
Klikkaamalla pääset lukemaan tuloksia
ONNEA VOITTAJILLE!


Työpaikkajoukkueiden jalkapallon SM-turnaus järjestettiin lauantaina 7.9.2002
Tammelassa, Eerikkilän urheiluopistolla.
Voiton vei UPM Oyj:n joukkue Pietarsaaresta, hopealle tuli TietoEnator:in joukkue Espoosta ja
pronssit meni Vantaan kaupungin ja Helsingin Energian joukkueille.
Klikkaamalla pääset lukemaan tuloksia
Onnea voittajille!


JOUKKUEIDEN VÄHÄISYYDEN TAKIA ON ALLAOLEVA LENTOPALLOTURNAUS JOUDUTTU PERUUTTAMAAN
Työpaikkajoukkueiden lentopallon SM-turnaus järjestetään lauantaina 21.9.2002 klo 10.00 Helsingissä
Töölön Kisahallissa.
Lue tarkemmat ohjeet tästä
ja tulosta itsellesi ilmoittautumiskaavake.
Ilmoittautuminen 9.9.2002 mennessä.


Työpaikkajoukkueiden suunnistuskilpailut järjestettiin maanantaina 3. kesäkuuta 2002 Turussa.
Tulokset ovat luettavissa tästä.


Neljännen kerran järjestetyt SM-Pumppuresiinakisat pidettiin lauantaina 8. kesäkuuta 2002. Matka alkoi Haapamäeltä ja maali oli Kotalassa. Miesten sarjan voitti Okmetic Oy Vantaalta ajalla 59.17. Tasa-arvo tiimisarjan (3 naista + 3 miestä) voitti Pirkanmaan Lähivakuutusyhdistys Virroilta ajalla 1.03.52. Onnea voittajille. Täydellinen tulosluettelo on luettavissa tästä.

STPU haluaa kiittää kilpailijoita, mukana ollutta yleisöä ja ennen kaikkea niitä kilpailukoneistossa mukana olleita henkilöitä, jotka tekivät tapahtumasta onnistuneen.


Työpaikkajoukkueiden SM-Salibandyturnaus 2002 järjestettiin lauantaina 20.4.2002 Helsingin Myllypurossa olevassa uudessa Arenca Center salibandykeskuksessa. Koko päivän kestäneessä turnauksessa oli mukana 88 joukkuetta. Kultamitalin vei Kesko Oyj/Hakkilan kerho Vantaalta. Hopeamitalin nappasi StoraEnso Varkaudesta ja pronssitilalle pelasi Helsingin kaupungin virastot Helsingistä ja Riihimäen Vankila Riihimäeltä.

   Onnea voittajille!  
Kilpailutulokset
- alkusarjan tulokset
- play-off tulokset
Mitalijoukkueiden pelaajanimet ovat luettavissa tästä.

Mediatiedotteen
turnauksesta voit lukea tästä


IMATRA VOITOKAS KAUKALOPALLOSSA

Suomen Työpaikkaurheilu ry:n kaukalopallon 13. SM-turnaus järjestettiin 16.3.2002 Matinkylän jäähallissa. Kisat olivat samalla Espoon Työpaikkaurheilu ryn (TEAn) 40-vuotisjuhlakilpailu.

Sekä kulta, että hopea menivät tänä vuonna Imatralle. Imatra Steel Oy:n joukkue voitti loppuottelussa TietoEnator Oyj:n Imatralta 7-3. Viime vuoden mestari Nokia Networks Espoosta sai tällä kertaa tyytyä pronssimitalliin hävitessään Steelille 5-2. Toisen pronssin sai ICL Invia Oyj Helsingistä häviten hopeajoukkueelle 4-1.

Valtakunnallisiin mestaruusturnaukseen ja juhlakilpailuun osallistui 20 joukkuetta kahdeksalta eri paikkakunnalta. Urheilijoita oli mukana 225, jotka kaikki saivat TEAn 40-vuotisjuhlamitalin.

Klikkaa ja katso täydelliset kilpailutulokset.

 

Tervetuloa mukaan
vuoden 2002
turnauksiin ja kilpailuihin.

http://www.kolumbus.fi/stpury